Sök bostad eller innehåll

Dals-Ed

Din mäklare i Dals-Ed

Välkommen till vackra Dals-Ed med Mysigt centrum, friluftsliv och naturupplevelser.
I trivsamma Ed centrum finns det mesta vad gäller butiker och service inom gångavstånd. Bekvämt och enkelt! En paus på populära Café City eller ett besök på badplatsen mitt i centrum frestar många. Skog och sjöar så långt ögat når lockar till friluftsliv och naturupplevelser. Den kanske absolut vackraste vyn har du när du står på landremsan mellan sjöarna Stora och Lilla Lee. För att vara en relativt liten kommun händer det mycket här, särskilt sommartid är det ständig aktivitet. Det satsas mycket på kultur och evenemang. Ed är verkligen en plats som erbjuder något för alla. En styrka för samhället är tågförbindelsen Oslo-Göteborg.”

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Dals-Ed

Om Lina Henke

Mitt namn är Lina Henke. Jag är både uppvuxen och bor i samma kommun, vilket gör att jag har stor lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Att arbeta som fastighetsmäklare ger mig förmånen att få möta många nya människor. Jag ser framemot att få hjälpa till med er bostadsaffär, och detta med hjälp av ett starkt varumärke i ryggen! Ni är hjärtligt välkomna att kontakta mig inför försäljning av din bostad!

Lina Henke

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lasse Johansson

Lasse Johansson har arbetat som mäklare i Dals-Ed sedan 16 år tillbaka. Då han är uppväxt i Rölanda ca 1 mil söder om Ed och har bott i Ed de senaste 26 åren kan han området utan och innan. Att köpa en fastighet är ofta den största enskilda affären en privatperson gör. Då är det viktigt att allt blir rätt och görs med noggrannhet vilket Lasse är känd för att göra.

Lasse Johansson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.