Sök bostad eller innehåll

Burlöv

Din mäklare i Burlöv

Vårt försäljningsområde omfattar Staffanstorps och Burlövs kommun. Vårt kontor ligger mitt i Staffanstorps centrum.

Med sina geografiskt fördelaktiga lägen ligger Staffanstorps och Burlövs kommun perfekt placerade med närhet till både Malmö, Lund och Köpenhamn.

Från vårt kontor på Apoteksgatan 6, kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte eller kom förbi vårt kontor på en kopp kaffe!

Välkomna!

Johan, Eric och Maja

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Burlöv

Om Eric Gerhartz

Att jobba med något så centralt i människors liv, som att hjälpa till att förverkliga deras boendedrömmar, är ett sant nöje. Min strävan är att alla parter ska känna sig trygga i en bostadsaffär och på Fastighetsbyrån har vi de bästa verktygen för att lyckas med detta. Välkommen att kontakta mig för att diskutera boende, oavsett om ni planerar att köpa eller sälja.

Eric Gerhartz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johan Lundahl

För mig som mäklare är det alla känslor i bostadsaffären som gör den så speciell, särskilt då boendet är en central del i allas liv, och ett byte ofta görs vid viktiga skeden i livet. Det är också en affär som rymmer många känslor och drömmar – från den första visningen till dess att affären är avslutad. Det gillar jag, och det är en förmån att som fastighetsmäklare få ta parterna i hand och hjälpa dem genom hela den här speciella processen. För mig personligen är det viktigt att vara fokuserad och gå in för alla uppdrag till 200 %. Det gör jag genom en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund. När försäljningen är avslutad vill jag att du ska känna att du har varit delaktig genom hela affären och att resultatet blev det bästa tänkbara.

Johan Lundahl

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carolin Stenberg

Carolin Stenberg

Mäklarassistent

Om Maja Håkansson

Maja är en mäklare som strävar efter att alla hennes kunder ska känna sig trygga genom hela processen, eftersom en bostadsaffär är en utav de största affärerna man gör i livet. Hon är engagerad, professionell, ödmjuk och strukturerad och försöker alltid anpassa varje affär efter kundens behov. Maja är en tävlingsmänniska och drivs av att uppnå bästa möjliga resultat i varje affär. Hennes mål är att varje säljare ska vara så nöjd att de rekommenderar henne till vänner och bekanta. Går du i säljtankar? Kontakta Maja för att få veta mer om hur du kan göra en lyckad bostadsaffär!

Maja Håkansson

Fastighetsmäklare

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.