Sök bostad eller innehåll

Bromma

Din mäklare i Bromma

Bromma är ett mycket attraktivt område med vacker natur, Mälarens glittrande vatten och goda kommunikationer precis utanför Stockholms innerstad.

Vi har förmedlat bostäder här sedan år 1998 och är idag Brommas ledande aktörer med hundratals genomförda affärer varje år. Genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm. 

Vi erbjuder en komplett individanpassad mäklartjänst med fokus på hög kvalitet i alla leden. Våra mäklare arbetar med största engagemang och ödmjukhet för just dina önskemål.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina önskemål.

Hos oss finns verktygen för att din försäljning ska blir så bra som möjligt. Kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Bromma

Om Lars Céwe

Jag började på Fastighetsbyrån 1998 men var även före det verksam som mäklare i västerort. Det är mycket stimulerande och verkligen ett privilegium att få jobba med människor och deras boende. Det är krävande men att ha den förmedlande rollen passar mig utmärkt. Fritiden är oftast fylld av aktiviteter med familj och vänner.

Lars Céwe

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Pär Gunnarsson

Pär har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Bromma sedan 2003 och är en av de mäklare som har sålt flest villor i Bromma de senaste åren. Detta har gett honom en gedigen kunskap och erfarenhet om området, vilket han mer än gärna delar med sig av. Pär tycker att jobbet som mäklare är utmanande, utvecklande och väldigt roligt. Han ser det som en förmån att få möta människor i olika livssituationer. Ofta i samband med att livet tar nya vändningar och boendet blir centralt – både för välbefinnandet och ekonomin.

Pär Gunnarsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexander Kvist-Enderle

Om Anna Olofson fd. Blau

Anna har jobbat på Fastighetsbyrån i Bromma/Essingeöarna sedan 2005 och är själv Brommabo, vilket gör att hon kan området väldigt väl. Innan Anna började på Fastighetsbyrån arbetade hon två år på en annan mäklarbyrå i området. Hon uppskattar det varierande yrket och kontakten med nya intressanta människor. Annas mål som mäklare är att genom kvalitet och engagemang uppfylla dina förväntningar och behov under en av de största och kanske viktigaste affärerna i ditt liv. En inställning som gör att Anna har många nöjda och återkommande kunder, både köpare och säljare.

Om Ann-Sofie Berg

Ann-Sofie arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån i Bromma, ett område hon även bor i sedan en tid tillbaka. Att bo och jobba i samma område känner Ann-Sofie är en stor fördel eftersom hon känner till den lokala bostadsmarknaden och områdets alla möjligheter. Hon tycker att mäklaryrket är ett otroligt roligt arbete som passar henne perfekt. Ann-Sofie är driven med en hög ambition att överträffa sina kunders förväntningar. Hon ser det som ett stort privilegium att få vara en del av människors bostadsaffärer.

Ann-Sofie Berg

Fastighetsmäklare

Om Caroline Sjöblom

Caroline har varit i branschen sedan 2010 och bor sedan några år tillbaka i närområdet, vilket gör att hon kan Bromma väl. Hon kan ge personliga rekommendationer om allt från fik och restauranger till områdets alla smultronställen. Caroline är utbildad fastighetsmäklare på högskolan i Gävle och har som mål att varje affär ska kännas trygg och smidig för dig som kund. Hon har ett stort engagemang och tar hand om varje affär som om den vore hennes egen. En nöjd och återkommande kund ser hon som ett bevis på att hon har lyckats.

Caroline Sjöblom

Fastighetsmäklare

Om Erica Holmberg

Erica förmedlar bostadsrätter i Bromma och på Essingeöarna och känner till den lokala bostadsmarknaden och området väl. Erica ser det som ett stort privilegium att få hjälpa till och vara delaktig i den affär som troligtvis är den största i livet för många kunder. Hennes drivkraft är att överträffa både säljarnas och köparnas förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och stort engagemang. Hon finner energi i det höga tempot och varierande dagar, vilket hjälper henne att utföra ett riktigt bra jobb.

Erica Holmberg

Fastighetsmäklare

Om Isabelle Forsberg

Om Isabelle Leontein fd. Matsson

Isabelle har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2010 och de senaste åren har hon haft glädjen att jobba i Bromma där hon även är född och uppvuxen. Tidigare jobbade hon på ett mäklarföretag i Stockholms innerstad. Att Isabelle är verksam i ett område hon känner sedan barnsben gör att hon känner till stadsdelarnas alla möjligheter oerhört väl. Isabelle tycker att yrket som fastighetsmäklare passar henne perfekt, med ett högt tempo och omväxlande och spännande utmaningar varje dag. Hör gärna av er till Isabelle om ni har frågor angående ert boende!

Isabelle Leontein fd. Matsson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om James Khan

James har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 och har sin bakgrund inom kommersiella fastigheter samt bostäder. Detta har givit honom spetskompetens inom fastighetsjuridik samt fastighetstransaktioner, en erfarenhet han gärna delar med sig utav. Han är en aktiv och driven person som älskar att knyta kontakter, se till att du som kund alltid blir nöjd och vara delaktig i hela processen från första tanken på att byta bostad till försäljning. Varmt välkomna att kontakta honom vid frågor gällande bostadsmarknaden

James Khan

Fastighetsmäklare

Om Jan Sulocki

Jan Sulocki

Fastighetsmäklare

Om Johanna Stigen

Johanna har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006 och i Bromma sedan 2007. Det är ett område hon har bott i sedan många år och kan väl. Därför ligger det henne varmt om hjärtat. Johanna älskar Bromma och Essingeöarnas lugna, grönskade områden med närheten till innerstans puls samt fina promenadstråk och bad i Mälaren. Johanna tycker att yrket som fastighetsmäklare är omväxlande och mycket roligt då ingen dag är den andra lik. Johanna har en hög ambitionsnivå och genomför varje försäljning som om det vore hennes egen.

Johanna Stigen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Johannes Örunver

Johannes Örunver

Fastighetsmäklare

Om Katarina Wallin

Katarina har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006 och på Fastighetsbyrån i Bromma sedan 2007. Hon har väldigt bra lokalkännedom då hon tidigare har bott i Alvik och för närvarande bor precis vid Bällstaån. Katarina har studerat på Gävle högskola och är fastighetsekonom i grunden. Hon känner sig hemma både i Bromma och på kontoret och älskar att träffa människor och att göra affärer.

Om Malin Klebe

Malin Klebe

Mäklarassistent

Om Robin Heimberger

Från dess att Robin startade sin mäklarkarriär så har han fokuserat helhjärtat på att sätta både köpare och säljare i fokus. Varje uppdrag ser Robin som en ny utmaning och brinner för att göra sina kunder nöjda. Där andra ser problem så ser Robin lösningen och gör allt för att överträffa både köpare samt säljarens förväntningar. Ska du sälja din bostad så kontaktar du Robin Heimberger för bästa tänkbara service och engagemang.

Om Carina Gustafsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.