Sök bostad eller innehåll

Bromma

Din mäklare i Bromma

Bromma är ett mycket attraktivt område med vacker natur, Mälarens glittrande vatten och goda kommunikationer precis utanför Stockholms innerstad.

Vi har förmedlat bostäder här sedan år 1998 och är idag Brommas ledande aktörer med hundratals genomförda affärer varje år. Genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm. 

Vi erbjuder en komplett individanpassad mäklartjänst med fokus på hög kvalitet i alla leden. Våra mäklare arbetar med största engagemang och ödmjukhet för just dina önskemål.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina önskemål.

Hos oss finns verktygen för att din försäljning ska blir så bra som möjligt. Kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT<>br> Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT<>br> Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Bromma

Om Lars Céwe

Jag började på Fastighetsbyrån 1998 men var även före det verksam som mäklare i västerort. Det är mycket stimulerande och verkligen ett privilegium att få jobba med människor och deras boende. Det är krävande men att ha den förmedlande rollen passar mig utmärkt. Fritiden är oftast fylld av aktiviteter med familj och vänner.

Lars Céwe

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Pär Gunnarsson

Pär har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Bromma sedan 2003 och är en av de mäklare som har sålt flest villor i Bromma de senaste åren. Detta har gett honom en gedigen kunskap och erfarenhet om området, vilket han mer än gärna delar med sig av. Pär tycker att jobbet som mäklare är utmanande, utvecklande och väldigt roligt. Han ser det som en förmån att få möta människor i olika livssituationer. Ofta i samband med att livet tar nya vändningar och boendet blir centralt – både för välbefinnandet och ekonomin.

Pär Gunnarsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Pär talar svenska, engelska

Om Alexander Kvist Enderle

Alexander vill att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en mycket engagerad och lyhörd mäklare. Tillsammans gör ni en anpassad strategi och sätter upp ett mål som han ser till att ni når. Fastighetsbyråns värderingar; affärsmässighet, trygghet och förtroende, stämmer väl överens med mitt sätt att arbeta. Jag tror på att vara affärsmässig och resultatinriktad genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Mitt mål är att med ett leende på läpparna och glimten i ögat göra avtryck, att skapa ett genuint förtroende och alltid överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig så berättar jag gärna mer.

Alexander Kvist Enderle

Fastighetsmäklare Alexander talar svenska, engelska, tyska

Om Alexandra von Schreeb

Om Anna Olofson fd. Blau

Anna har jobbat på Fastighetsbyrån i Bromma/Essingeöarna sedan 2005 och är själv Brommabo, vilket gör att hon kan området väldigt väl. Innan Anna började på Fastighetsbyrån arbetade hon två år på en annan mäklarbyrå i området. Hon uppskattar det varierande yrket och kontakten med nya intressanta människor. Annas mål som mäklare är att genom kvalitet och engagemang uppfylla dina förväntningar och behov under en av de största och kanske viktigaste affärerna i ditt liv. En inställning som gör att Anna har många nöjda och återkommande kunder, både köpare och säljare.

Anna Olofson fd. Blau

Fastighetsmäklare Anna talar svenska, engelska

Om Ann-Sofie Berg

Ann-Sofie arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån i Bromma, ett område hon även bor i sedan en tid tillbaka. Att bo och jobba i samma område känner Ann-Sofie är en stor fördel eftersom hon känner till den lokala bostadsmarknaden och områdets alla möjligheter. Hon tycker att mäklaryrket är ett otroligt roligt arbete som passar henne perfekt. Ann-Sofie är driven med en hög ambition att överträffa sina kunders förväntningar. Hon ser det som ett stort privilegium att få vara en del av människors bostadsaffärer.

Ann-Sofie Berg

Fastighetsmäklare

Om Erica Holmberg

Erica förmedlar bostadsrätter i Bromma och på Essingeöarna och känner till den lokala bostadsmarknaden och området väl. Erica ser det som ett stort privilegium att få hjälpa till och vara delaktig i den affär som troligtvis är den största i livet för många kunder. Hennes drivkraft är att överträffa både säljarnas och köparnas förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och stort engagemang. Hon finner energi i det höga tempot och varierande dagar, vilket hjälper henne att utföra ett riktigt bra jobb.

Erica Holmberg

Fastighetsmäklare Erica talar svenska, engelska

Om Gustav Strand

Gustav är prisledande fastighetsmäklare på Brommas bostadsmarknad. Född och uppvuxen i Bromma med många år som fotbollsspelare i Brommapojkarna gör att han kan västerorts finaste förort bättre än många kan sitt eget vardagsrum. En av hans största styrkor är hans fokus. Hellre än att försöka bli störst på allt har han tillsammans med Fastighetsbyrån valt att fokusera på en enda sak; Att förmedla bostadsrätter i Bromma och på Essingeöarna. Det har lett till att vi blivit störst i vår nisch och vi vågar säga att i princip alla som på allvar letar efter en bostad på i Bromma eller på någon av Essingeöarna finns med i vårt kundregister. - Hela vår verksamhet bygger på att ta väl hand om våra kunder och hålla reda på vem som söker vad. På så sätt får våra uppdragsgivare tillgång till marknadens starkaste kundregister och det med en träffsäkerhet som ger snabbt resultat och samtidigt bästa möjliga pris. Varmt välkommen att kontakta Gustav Strand på Fastighetsbyrån för ett första kostnadsfritt möte!

Gustav Strand

Fastighetsmäklare

Om Isabelle Forsberg

Isabelle har en examen från Kungliga Tekniska Högskolan och började arbeta på Fastighetsbyrån 2017. I rollen som mäklare är hon positiv, noggrann och oerhört engagerad, vilket många av hennes kunder uppskattar. Att få hjälpa människor med en av livets största affärer ser hon som ett stort privilegium. Isabelle har en bakgrund som hoppryttare, vilket har gjort henne extremt tävlingsinriktad med ett skarpt fokus samt vetskapen att det krävs hårt gediget arbete för att nå ett bra resultat. Det ser hon som en stor fördel i hennes roll som fastighetsmäklare och hjälper er att nå högsta, möjliga slutpris.

Isabelle Forsberg

Fastighetsmäklare

Om James Khan

James har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 och har sin bakgrund inom kommersiella fastigheter samt bostäder. Detta har givit honom spetskompetens inom fastighetsjuridik samt fastighetstransaktioner, en erfarenhet han gärna delar med sig utav. Han är en aktiv och driven person som älskar att knyta kontakter, se till att du som kund alltid blir nöjd och vara delaktig i hela processen från första tanken på att byta bostad till försäljning. Varmt välkomna att kontakta honom vid frågor gällande bostadsmarknaden

James Khan

Fastighetsmäklare

Om Jan Sulocki

Jan började arbeta som mäklare 2013 och har sedan dess haft som högsta prioritet att göra både köpare och säljare lika glada och nöjda i varje affär. Han är en social person med en ödmjuk syn på sitt jobb: han gillar helt enkelt att hjälpa folk. Han har stor respekt för att bostadsaffärer är stora affärer och gillar att komma hem till människor i olika situationer i livet. Det bästa betyget enligt Jan är att få återkommande kunder. Innan Jan blev mäklare jobbade han som fotograf och fotograferade allt från mingel till studiojobb. Hans erfarenheter har gjort honom till en god människokännare – en glädjespridare har han däremot varit hela sitt liv. På fritiden umgås han med vänner och familj samt spenderar mycket tid åt att titta på diverse sporter där favoriten är Premier League.

Jan Sulocki

Fastighetsmäklare Jan talar svenska, engelska, tyska

Om Johanna Stigen

Johanna har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006 och i Bromma sedan 2007. Det är ett område hon har bott i sedan många år och kan väl. Därför ligger det henne varmt om hjärtat. Johanna älskar Bromma och Essingeöarnas lugna, grönskade områden med närheten till innerstans puls samt fina promenadstråk och bad i Mälaren. Johanna tycker att yrket som fastighetsmäklare är omväxlande och mycket roligt då ingen dag är den andra lik. Johanna har en hög ambitionsnivå och genomför varje försäljning som om det vore hennes egen.

Johanna Stigen

Fastighetsmäklare Johanna talar svenska, engelska

Om Johannes Örünver

Johannes är uppväxt i Bromma där han både gått i skolan samt representerat Brommapojkarna på elitnivå. Denna kombination gör att han känner till allt ifrån busstider till de bästa joggingrundorna samt mysiga restauranger i området. Han har varit mäklare sedan 2014 och har sin bakgrund inom kommersiella fastigheter och lokaler. Johannes jobbar med 100% engagemang under hela processen för att ge både köpare och säljare en professionell och trygg affär. Han har öga för detaljer och lägger alltid ner extra energi på bilder och text för bostaden; vilket är något av det viktigaste för att locka besökare till visning. Hans huvudpelare består av Tillgänglighet, Effektivitet och Flexibilitet; Tre pelare han anser vara väldigt viktiga för att kunna anpassa varje affär till den specifika situationen och bostaden. Välkommen att kontakta Johannes Örunver på Fastighetsbyrån!

Johannes Örünver

Fastighetsmäklare Johannes talar svenska, engelska, syrianska

Om Katarina Wallin

Katarina har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006 och på Fastighetsbyrån i Bromma sedan 2007. Hon har väldigt bra lokalkännedom då hon tidigare har bott i Alvik och för närvarande bor precis vid Bällstaån. Katarina har studerat på Gävle högskola och är fastighetsekonom i grunden. Hon känner sig hemma både i Bromma och på kontoret och älskar att träffa människor och att göra affärer.

Katarina Wallin

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Malin Klebe

Malin har arbetat på Fastighetsbyrån i Bromma sedan 2015, ett område som alltid tillhört hennes absoluta favoriter. Hon är resultatorienterad, kreativ och samarbetsvillig med ett tydligt strategiskt fokus på just dig och din bostadsaffär. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och säker genom hela processen. Malin har en lång erfarenhet av både försäljning och kundmöten, och med sin bakgrund som civilekonom har hon god kunskap och överblick i hur samhällsekonomin påverkar bostadsmarknaden. Med denna erfarenhet kombinerat med den närvaro och den glädje hon känner i att hjälpa sina kunder att uppnå sina mål, önskar Malin med ett genuint engagemang att uppfylla just dina förväntningar.

Malin Klebe

Fastighetsmäklare Malin talar svenska, engelska

Om Robin Heimberger

Från dess att Robin startade sin mäklarkarriär så har han fokuserat helhjärtat på att sätta både köpare och säljare i fokus. Varje uppdrag ser Robin som en ny utmaning och brinner för att göra sina kunder nöjda. Där andra ser problem så ser Robin lösningen och gör allt för att överträffa både köpare samt säljarens förväntningar. Ska du sälja din bostad så kontaktar du Robin Heimberger för bästa tänkbara service och engagemang.

Om Sandra Nordqvist

Om Carina Gustafsson

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Flyttfirma Blå Expressen

Blå Expressen är en väletablerad flyttfirma med verksamhet i hela Stockholm. De är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag, vilket innebär att godset transporteras säkert och tryggt och är försäkrat enligt branschens avtal. Fastighetsbyråns kunder erbjuds gratis lån av flyttkartonger i samband med flytt, samt 10 % rabatt på flyttkostnaden.

Flyttfirma Blå Expressen

Måleributiken

Måleributiken är sedan 1988 koncentrerad på försäljning av färg, tapet, tyg och verktyg/tillbehör med tillhörande rådgivning och färgsättningsuppdrag. På Måleributiken finns allt du behöver för målning inomhus såväl som utomhus. Dessutom finns ett fantastiskt utbud av tapeter och tyger. Här hittar man även mängder av kuddar, plädar och en hel del annat som ger en skön känsla. När du köper eller säljer en bostad med Fastighetsbyrån i Bromma får du 15% rabatt på lagervaror hos Måleributiken i Alvik.

Måleributiken i Alvik

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Erssons Ålsten

Precis bredvid Nockebybanan i Ålsten finner du Erssons Ålsten. En liten restaurang med liten delikatessdisk. Här kan du köpa med dig färdiglagad mat, sötsaker, ostar och chark. Till helgerna fyller de upp med skaldjur efter säsong. Den mysiga restaurangdelen är öppen från morgon till kväll och du kan verkligen känna dig som hemma. Om du rekommenderar oss och det leder till en förmedling får du gå ner Erssons och äta och dricka gott till ett värde av 300 kr. Maila eller ring in din rekommendation till bromma@fastighetsbyran.se eller direkt till din mäklare.

Erssons Ålsten

Pappas Deli

Pappas Deli

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.