Sök bostad eller innehåll

Borås

Din mäklare i Borås

Välkommen till handelsstaden Borås. En stad stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service, liten nog att kunna erbjuda allt inom bekvämt avstånd. 

Borås är en stad på ständig resa – från mellanstor industristad till dynamisk västsvensk metropol med starka varumärken och stor entreprenörsanda. Borås är idag ett nordiskt kunskapscentrum för textil, design och forskning. En stad med lång tradition och en nyfikenhet på vad människor vill ha. Få städer av Borås storlek kan erbjuda ett så stort, rikt och varierat utbud. Från ett centrum med mysiga caféer, aktivt nattliv och spännande arenaupplevelser har man sällan mer är fem minuter till naturen eller någon av de vackra parker som finns i och runt stadskärnan. Stadens puls ackompanjeras ständigt av Viskans lugna porlande och i det gröna omgivningarna med böljande kullar och hissnande vyer finner man trolska skogar, sjöar för fiske och utmanande motionsspår för såväl friluftsliv som rekreation.

Fastighetsbyrån har funnits och verkat i Borås i över 40 år och är marknadsledande på orten. Varje år hjälper vi närmare 1500 kunder med deras kanske viktigaste affär i livet, en affär där drömmar och visioner föds och utvecklas.  Våra mäklare på Fastighetsbyrån i Borås är specialiserade på sitt eget område, vilket ger det kunskapsövertag som krävs för att nå ett lyckat resultat, alltid med samma målsättning – att behålla den personliga atmosfären och göra det som är bäst för kunden. Med vårt breda kontaktnät och mångåriga erfarenhet ser vi till att ditt uppdrag utförs på absolut bästa sätt och vår kunniga personal lotsar dig med trygg hand genom hela bostadsaffären, både före- under och efter. Om du funderar på att flytta, sälja eller bara är nyfiken på vad din bostad kan vara värd, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Borås

Om Catharina Andersson

Efter 25 år på Fastighetsbyrån känns det fortfarande lika spännande att få vara delaktig i livets största affär. Det sociala mötet med kunder, samt förtroendet att få vara med och hjälpa människor i bostadsbytets viktiga skeden är en förmån. Inget känns viktigare än att du som kund blir nöjd. Välkommen du också till Fastighetsbyrån i Borås och Bollebygd.

Catharina Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Björkner

Efter 27 år i yrket känns det fortfarande lika inspirerande och utmanande att gå till arbetet.Det känns viktigt och spännande för mig att få ta helhetsansvar och att lotsa kunden genom hela sälj eller köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och mycket känslig process, därför är det viktigt för mig att kunden ( säljare eller köpare ) känner sig trygga i relationen till mig som mäklare.

Magnus Björkner

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Agneta I Johansson

I mitt arbete vid frontdesk på Fastighetsbyrån kan vad som helst hända, det innebär att man måste ha många bollar i luften samtidigt. Det är en utmaning och en kick att gå till arbetet varje dag

Agneta I Johansson

Mäklarassistent / Innesäljare

Om Anders Ericson

Anders Ericson

Fastighetsmäklare

Om Ann-Britt Hardstedt

Ann-Britt Hardstedt

Mäklarassistent / Innesäljare

Om Ann-Charlotte Jonstoij

Stimulerande och omväxlande arbete. Kontakten med människor, både via telefon och i möten är en positiv del av arbetet.

Ann-Charlotte Jonstoij

Mäklarassistent / Innesäljare

Om Carina Röjland-Lindberg

Jag har den stora förmånen att få arbeta på Fastighetsbyrån, som är Borås mest anlitade mäklarbyrå. Det är fantastiskt roligt att arbeta som mäklare, och det är onekligen det mest stimulerande arbete jag haft. Att ge god service med ett stort engagemang är för mig en självklarhet. Jag kommer att göra mitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd till 100 %. Fritiden ägnar jag åt familj och vänner och tycker om långa promenader i skog och mark. Har du några frågor eller funderingar är du så välkommen att slå en signal, för ett förutsättningslöst möte.

Om Carolina Walker

Carolina har arbetat som mäklare i Italien, Spanien och nu, på hemmaplan i Sverige. Hennes mål är alltid att leverera en förstklassig tjänst genom ett stort personligt engagemang och med kundens behov i fokus.

Carolina Walker

Fastighetsmäklare/ Nyproduktionsansvarig

Om Christina Havrell

Att arbeta som fastighetsmäklare tycker jag är ett mycket roligt och omväxlande arbete, där man får förtroendet att hjälpa människor på ett professionellt och tryggt sätt i deras bostadsaffär.

Om Daniel Andersson

Daniel Andersson

Fastighetsmäklare

Om Frida Celind

Att ansvara och vara delaktig i en av människors största affärer är ett stort förtroende. Min uppgift som Er fastighetsmäklare är att med god kunskap och på ett professionellt sätt genomföra Er bostadsaffär på ett så tryggt och bra sätt som möjligt. Detta kan vi på Fastighetsbyrån erbjuda Er då vi arbetar utifrån ett välbeprövat koncept. Vi vet vad en bostadsaffär innebär för våra kunder och därför kan vi också erbjuda det bästa möjliga! Eftersom den ena försäljningen inte är den andra lik går jag varje morgon till ett mycket varierande och roligt jobb med nya utmaningar och möjligheter. Så jag ser redan framemot att få hjälpa Er och tillgodose era behov och önskemål. Välkommen!

Frida Celind

Fastighetsmäklare

Om Hanna Tilly-Büchert

Om Johanna Almgren

Att byta bostad är en stor händelse i livet och att få förtroendet att hjälpa till och vägleda kunderna genom denna process ser Johanna som ett stort privilegium. Det är inte turen som avgör en lyckad bostadsaffär utan det är det hårda arbetet som ligger bakom. Johanna ser till att genomföra varje affär med stort engagemang och noggrannhet.

Johanna Almgren

Fastighetsmäklare

Om Kim Andersson

Om Linda Steen

Det är fantastiskt roligt att få arbeta som fastighetsmäklare, eftersom det är ett så fritt arbete och jag får förmånen att träffa mycket människor i min vardag. Jag läste färdigt Fastighetsmäklarprogrammet på Högskolan i Borås under våren 2004 och har sedan avslutad praktik arbetat som fastighetsmäklare här på Fastighetsbyrån. Ett bostadsbyte är ofta en komplicerad process med mycket känslor inblandade och det känns bra att då kunna bistå med min kunskap. Då arbetet kräver en hel del är det inte mycket tid över till fritidsaktiviteter, men jag försöker givetvis att spendera så mycket tid jag kan med min man och mina två döttrar, bland annat tränar jag äldsta dotterns fotbollslag och försöker också att träna mig själv med några joggingrundor varje vecka. Jag har även ett hus med trädgård som kräver uppmärksamhet, men detta fungerar också till stor del som avkoppling. Vännerna omkring mig är givetvis viktiga och relationer måste ju som bekant vårdas.

Linda Steen

Fastighetsmäklare

Om Patrik Celind

Patrik Celind

Fastighetsmäklare

Om Thomas Andersson

Att köpa och sälja hus är ofta den största affären man gör i sitt liv. Att hjälpa både säljare och köpare genom hela affären med stort engagemang och kunskap är viktigt för mig. Som mäklare är det viktigt att parterna känner både trygghet och förtroende för mig genom hela processen.

Thomas Andersson

Fastighetsmäklare

Om Christoffer Wackenstam

Christoffer Wackenstam

Intern/Extern kommunikation

Om Fredrik Parkhagen

Att få hjälpa till i en av de största affärerna man gör i livet känns väldigt stimulerande för mig. Det känns klockrent att få träffa och jobba med nya kundmöten varje dag!

Fredrik Parkhagen

Kund & Marknadsansvarig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.