Sök bostad eller innehåll

Bollnäs

Din mäklare i Bollnäs

Vårt kontor i Bollnäs har verkat sedan 1972 vilket innebär att vi har god koll på marknaden. Idag är vi marknadsledande inom vårt område, som omfattar kommunerna Bollnäs och Ovanåker. Vår marknad består av cirka 13 000 villor och fritidshus, därtill kommer alla bostadsrätter.

Vi har den kunskap, målinriktning, det starka engagemanget och dessutom de rätta verktygen till vår hjälp för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl säljare som köpare. Hos oss finner du en ödmjukhet för just dina önskemål där vi skräddarsyr vår tjänst för att möta dina förväntningar och kunna uppnå högsta resultat.

Vi exponerar våra uppdrag i skyltfönstren på vårt kontor och våra banker inom verksamhetsområdet.Vi marknadsför alltid våra bostäder noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Vilken fas du än befinner dig i - välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Bollnäs

Om Jessica Edlund

Att byta boende är en av dom största affärerna man gör i livet och då är det viktigt att man som köpare och säljare kan känna sig trygg. Jag hoppas med min possitiva inställning, engagemang, kunskap och trygghet kunna lotsa mina kunder rätt i deras största affär.

Jessica Edlund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Persson

Som yrkesverksam mäklare sedan 1998 har Anna ett stort kunnande och stor erfarenhet att bidra med i varje bostadsaffär. Det känns spännande för mig att få ta helhetsansvar och att få lotsa kunden genom hela sälj- eller köp processen. Att sälja sin bostad är en stor process, därför är det viktigt att säljaren känner sig trygg i relationen till mäklaren. Även att köpa en bostad är en stor affär och ofta den största affär man gör. Det är då också lika viktigt att man har förtroende för sin mäklare.

Anna Persson

Fastighetsmäklare

Om Hanna Hallgren

Hanna Hallgren

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Karin Harrysson

Karin Harrysson

Mäklarassistent

Om Linn Kopparmalms

Linn Kopparmalms

Fastighetsmäklare

Om Maja Sköld

Maja Sköld

Mäklarassistent

Om Maria Östlund

Maria Östlund

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.