Sök bostad eller innehåll

Boden

Din mäklare i Boden

Boden är en småstad med många fördelar: närhet till naturen, ett rikt föreningsliv och möjligheter att bo bra till rimliga priser.

I Boden finns ett brett kulturutbud och moderna anläggningar för både sommar- och vintersporter. Bodens centrum har under de senaste åren utvecklats till en levande stadskärna med goda möjligheter till shopping och restaurangbesök. Det finns utan tvekan kvalitéer i Boden, annars skulle inte mer än 1000 personer flytta hit varje år.

Vi på Fastighetsbyrån har varit verksamma i Boden sedan tidigt 90-tal och är idag marknadsledande på orten. Vårt kontor är beläget mitt i centrum, vilket innebär goda skyltmöjligheter och lättillgänglighet. Vår lokala förankring, lokalkännedom och breda kontaktnät ger dig utmärkta förutsättningar för en trygg och lyckad bostadsaffär.

Vår personal är välutbildad och engagerad, vi kan ge trygga råd och har dessutom de rätta verktygen för att nå resultat. Vi hoppas därför att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor kring ditt boende och ditt livs kanske största och viktigaste affär.

 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Boden

Om Veronica Vikström

Om Peder Ledin

Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1990 och har med 2800 affärer från 1999 och framåt profilerat sig som en av Sveriges bäst säljande mäklare. - Jobbet som fastighetsmäklare är väldigt intressant & mångfacetterat. "Ingen dag är den andra lik". Dels träffar man nya människor som man knyter kontakter med och följer under en lång tid av deras liv. Man har de unga människorna som har fått barn, tycker att lägenheten har blivit för trång och gärna vill ha eget boende. Man ser familjen utökas och kanske behovet av boende förändras. (man skaffar fritidshus eller större/mindre bostad). Sedan har man den äldre generationen som har bott lång tid i samma boende och tycker att det börjar att kännas "motigt" med snöskottning, gräsklippning m.m. och gärna vill förändra sitt boende på det sättet. Då hittar vi en lämplig bostadrätt eller hyresrätt åt dom. Naturligtvis blir vi även inkopplade när det händer tråkiga saker som skilsmässor & dödsfall så det gäller att ha en förmåga att hantera även sådana känslor. Som sagt: Jag finns till hands när det gäller alla frågor om boendet!

Peder Ledin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Hanna Ottosson

Hanna Ottosson

Fastighetsmäklare

Om Marcus Ledin

Marcus Ledin

Mäklarassistent

Om Peter Olsson

Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003, mellan 2003-2008 på Fastighetsbyråns Södertäljekontor och förmedlar lägenheter, villor och lantbruksfastigheter.

Peter Olsson

Fastighetsmäklare

Om Mats Engfors

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.