Sök bostad eller innehåll

Bjuv

Din mäklare i Bjuv

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den  lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att nå ett lyckat resultat!

Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare. Därför skräddarsyr vi vår tjänst efter dina enskilda behov för bästa tänkbara resultat.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Kontakta oss innan du byter bostad - det lönar sig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Bjuv

Om Lennart Leo

Lennart Leo

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Tina Leo

Tina Leo

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Oscar Månsson

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyråns kontor i Helsingborg sedan 2010 gick "flyttlasset" 2016 hem igen till födelseorten Bjuv. Det är härligt att få jobba i kommunen som jag växt upp i, springa på gamla bekanta ansikten och se hur orten ständigt utvecklas. Jag trivs utmärkt i min roll som mäklare. Att kunna hjälpa kunder i deras kanske största affär i livet ser jag som ett privilegium. Det är härligt att se glädjen hos både säljare och köpare efter en avslutad affär. Jag är ert självklara val när ni behöver hjälp med villa eller bostadsrättsförsäljningen. Är även ansvarig för nyproduktion. Hör gärna av er!

Oscar Månsson

Fastighetsmäklare

Om Susanna Ottosson

Efter utbildningen på Malmö högskola började jag jobba som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån sommaren 2006. Fritiden spenderar jag gärna med min familj och vänner. Älskar också att ta långa promenader, gärna på stranden med min Franska mastiff. Jag trivs otroligt bra med mitt arbete då det är väldigt varierande, den ena dagen är inte den andra lik. Det är även väldigt stimulerande att få träffa och hjälpa männsikor med en av deras största affärer i livet!

Susanna Ottosson

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.