Sök bostad eller innehåll

Båstad

Din mäklare i Båstad

På Bjärehalvön öppnar sig ett spännande saltstänkt landskap, där karga stupande klippor gränsar till omsorgsfullt brukad jord. Färgerna, formerna, det böljande landskapet, här blir man betagen!

Med Fastighetsbyråns breda kontaktnät borgar vi för att era uppdrag ska utföras på absolut bästa sätt. Personligt engagemang, skräddarsydd tjänst och ett affärsmässigt agerande är viktigt, och hos oss finns all kompetens och kunskap som behövs för att hjälpa just dig med att byta bostad.

Kontoret har en målsättning att ligga i utvecklingens framkant när det gäller vårt kunnande, och erbjuder dig som säljare marknadens i särklass bästa marknadsföring och väljer noggrant kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på ett effektivt sätt.

Har du frågor eller funderingar kring att köpa eller sälja, är du välkommen att kontakta oss. Varför inte ringa Sveriges största mäklare!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Båstad

Om Magnus Sköld

Det känns oerhört stimulerande att få jobba med, och i ett gäng där flexibilitet, smidighet, föränderlighet och stor kamratskap är några av ledstjärnorna i företaget! Jag började arbeta i Fastighetsbyrån hösten 2001. Anledningen till varför jag just valde Fastighetsbyrån är visionen om att leda utvecklingen till ett kunskaps- och serviceföretag där affärsmässighet, trovärdighet och engagemang står i fokus. På fritiden pysslar jag gärna med huset, umgås med familj och vänner, semestern tillbringar jag gärna på Franska eller Italienska revieran.

Magnus Sköld

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Bengt Henfalk

Bengt Henfalk

Fastighetsmäklare

Om Helene Spång

Helene Spång

Mäklarassistent

Om Per-Olof Almberg

Som boende precis på gränsen mellan Båstads och Laholms kommuner känns det extra roligt att få jobba på "hemmaplan". Jag trivs väldigt bra med mitt arbete och på jobbet är vi ett glatt gäng som trivs med varandra. Jobbet som fastighetsmäklare innebär ofta många långa dagar och både kvällar och helger tillbringas ofta med visningar och övriga kundkontakter. Detta är något man vet när man går in i yrket och det kompenseras av ett både stimulerande och omväxlande arbete där jag har förmånen att få träffa människor som befinner sig i olika stadier i livet. Att sälja sin bostad, som i vissa fall kanske har varit den trygga hemvisten i många år är en en process som inbegriper både känslor och ett stort praktiskt slit. Att vi som mäklare då kan ingjuta trygghet och skapa förtroende för oss och våra tjänster är givetvis ytterst viktigt. Säljaren känner sig trygg när vi har skapat förtroende och vi mäklare känner trygghet i att vi har ett komplett utbud av tjänster då vi tillhör Sveriges största mäklarkedja. Vänd dig gärna till mig om du har några frågor och jag hoppas att jag en dag får förtroendet att sälja just din bostad. Började arbeta i Fastighetsbyrån sommaren 2005 med placering i Svalöv och Kävlinge efter avslutade studier i Malmö. Sedan sommaren 2006 arbetar jag i Båstad och sedan maj 2008 även i Laholm. Den lilla fritid som återstår efter arbetet ägnar jag gärna åt intresset för hus och trädgård. Dock finns nästan alltid nya projekt att ta tag i, till synes utan att ta slut. Har även intresse för djur och bilar. Har två hundar och när tiden medger det går jag gärna i skogen med dem. Svampplockning lockar även när det är säsong.

Per-Olof Almberg

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.