Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Bålsta

Vi som jobbar med nyproduktion i Bålsta

Om Björn Alström

Som uppvuxen och skolad i Bålsta är jag stolt över att få jobba med området och boenden i Håbo kommun. Ena dagen är aldrig den andra lik och det mest spännande med min vardag är att få träffa människor i olika livssituationer. Efter en tid med utlandsarbete och studier började jag som fastighetsmäklare år 2008. Som sann idrottsfantast så spenderar jag den lediga tid som erbjuds med squash, fotboll, segling, skidåkning mm. Tveka inte att kontakta oss om ni går i tankar att byta boende, eller vid minsta fundering kring bostadsmarknaden! Hälsningar Björn

Björn Alström

Franchisetagare / Nyproduktionsansvarig

Om Karolin Torstensson

Karolins goda lokalkännedom, engagemang och bra blick över prisbilden gör henne till en skicklig mäklare. Karolin har arbetat som mäklare sedan hösten 2011. Hon trivs bra på Fastighetsbyrån i Bålsta, en ort hon tror har en ljus framtid framför sig.

Karolin Torstensson

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Lena Enqvist

Mäklaryrket är lite som en livsstil. Jag uppskattar friheten i mitt yrke, mötet med människor och de omväxlande arbetsuppgifterna. Ingen dag är den andra lik men målet är detsamma – att guida såväl säljare som köpare genom bostadsprocessen och att de ska känna sig nöjda efter slutfört uppdrag. När jag inte jobbar så spenderas tiden med familj och vänner. Jag älskar att laga mat och fixa middagar. På sommaren blir det gärna en båttur i skärgården och på vintern gillar jag att åka skidor.

Lena Enqvist

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Terese Lindroth

Terese Lindroth

Fastighetsmäklare / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Pågående nyproduktion

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.