Sök bostad eller innehåll

Våra närområden

Håbo Bålsta - Aronsborg

Attraktivt, lungt och sjönära område vid Aronsborgsviken med båtbryggor. Närhet till Åbergs museum med restaurang och museibutik.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Bastubacken

Lungt och naturnära område med cykelavstånd till centrum samt Mälaren.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Bista

Lantligt läge mitt i Bålsta.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Broby backar

Omtyckt och populärt område nära skog och natur. Skogen på baksidan är naturskyddsområde p g a riklig förekomst av mistel.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Brunnsta

Radby med byggnader längs äldre landsväg. Radbyns bebyggelse har på grund av tomtindelningen bevarat en gammeldags karaktär med husen tätt grupperade intill varandra.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Båtsbacken

Mälarnära och omtyckt område.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Centralt

I Bålsta centrum finns diverse affärer, restaurang och café. Här finns även tandläkare, vårdcentral, skolor och idrottsanläggningar. Från stationen går pendeltåg mot Stockholm, bussar och fjärrtåg.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Dyarne

Centralt och omtyckt område med mindre än 1 km till kommunikationer och service.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Eneby

Med ett vackert läge vid Mälarens norra strand är Bålsta ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Här bor man på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Enköping. I Bålsta Centrum finns det man behöver i serviceväg i form av mataffärer, butiker, vårdcentral och bank men också nöjen som Lasse Åbergs museum och en fin lekpark. Här är det enkelt att ha ett aktivt friluftsliv med flera marinor, golfbana och härliga badplatser för de varma sommardagarna. Det här är en expansiv kommun där mycket är på gång och det centrala läget gör det här till en både unik och vacker plats att bo på. Gamla Bålsta är ett trevlig område med flera affärer, restauranger, caféer samt buss till centrum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Fagerdal

Lugnt och naturnära område i närheten av Gamla Bålsta centrum. Gamla Bålsta är ett av Bålstas äldsta områden med en del äldre hus bevarade, exempelvis det gamla stationshuset. Här finns många små trevliga butiker som till exempel kläd-, smyckes-, musikaffärer och heminredningsbutiker. Vill man gå ut och äta finns ett stort utbud av restauranger av olika slag. Man har nyligen gjort i ordning den gamla dammen som idag är ett fint rekreationsområde. Här kan man även promenera längs Hälsans stig. I området finns även förskola och skola samt en idrottsplats med fotbollsplan. Närheten till motorvägspåfarten är en stor fördel för den som pendlar med bil.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Frösundavik

Vackert beläget vid Mälaren. Frösundavik har ett unikt läge vid vattnet med den närliggande stranden och klipphällarna som görs mer tillgängliga. Här skapas en tidlös miljö med allégator, belysta gång- och cykelvägar samt park- och aktivitetsytor för fotboll, basket och spontanlek. Det kommer även att etableras en förskola i området. Bålsta ligger ca 5 mil från Stockholm. Det finns fina motionsspår och för den golfintresserade finns tre av Sveriges bästa golfbanor inom mindre än 3 mil. Bålsta centrum ligger i hjärtat av Håbo kommun. Det är den naturliga mötes- och shoppingplatsen för invånarna med bra tillgänglighet. Här finns butiker med ett bra utbud av dagligvaror, mode, leksaker, hälsa, sport och annan service. Lasse Åbergs museum, strax utanför centrum, är ett populärt utflyktsmål för både stora och små. Med bil når du både Stockholm C, Uppsala, Arlanda och Norra Mälardalen på ca 30-45 minuter. Till Stockholm central tar det ca 40 min med pendeltåg som avgår varje halvtimme och ca 25 min med fjärrtåget. Från Frösundavik, området som byggs, går bussen på ca 13 min ner till Bålsta station. I Bålsta finns förskolor, skolor och i centrum en gymnasieskola.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Furuhäll

Lungt och naturnära område med cykelavstånd till centrum samt Mälaren.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Fånäs

Fånäs är ett av Bålstas mest attraktiva villaområden intill Mälaren med tillgång till badplats, tennisbana och boulebana i samfälligheten samt möjlighet till båtplats i båtklubben. Ett lugnt och barnvänligt område med gång-och cykelavstånd till Bålsta centrum med allt i serviceväg och goda pendlingsmöjligheter tack vare närheten till tåg-/pendel-/busstationen som inom kort tar dig till bl.a. Stockholm, Uppsala och Västerås.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Gamla Bålsta

Gamla Bålsta är ett av Bålstas äldsta områden med en del äldre hus bevarade, exempelvis det gamla stationshuset. Här finns många små trevliga butiker som till exempel kläd-, smyckes-, musikaffärer och heminredningsbutiker. Vill man gå ut och äta finns ett stort utbud av restauranger av olika slag. Man har nyligen gjort i ordning den gamla dammen som idag är ett fint rekreationsområde. Här kan man även promenera längs Hälsans stig. I området finns även förskola och skola samt en idrottsplats med fotbollsplan. Närheten till motorvägspåfarten är en stor fördel för den som pendlar med bil.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Gillmarken

Med ett vackert läge vid Mälarens norra strand är Bålsta ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Här bor man på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Enköping. I Bålstas centrum finns det man behöver i serviceväg i form av mataffärer, butiker, vårdcentral och bank men också nöjen som Lasse Åbergs museum och en fin lekpark. Här är det enkelt att ha ett aktivt friluftsliv med flera marinor, golfbana och härliga badplatser för de varma sommardagarna. Det här är en expansiv kommun där mycket är på gång och det centrala läget gör det här till en både unik och vacker plats att bo på. Gamla Bålsta är ett trevlig område med flera, affärer, restauranger, caféer samt buss till Centrum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Gillmarksbyn

Lugnt område med närhet till naturen och flera fina promenadstråk. Området har stora öppna gemensamhetsytor och bilfria innergårdar.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Graneberg

Lugnt område i Gamla Bålsta.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Grans gård

Omtyckt och mälarnära område med härlig utsikt över åkrarna och vacker natur med strövområden.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Hagviken

Hagviken är ett av Bålstas mest attraktiva villaområden intill Mälaren med tillgång till badplats, båtplats och naturen inpå knuten. Ett lugnt och barnvänligt område med cykelavstånd till Bålsta centrum med allt i serviceväg och goda pendlingsmöjligheter tack vare närheten till tåg-/pendel-/busstationen som inom kort tar dig till bl.a. Stockholm, Uppsala och Västerås.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Häggeby

Naturskönt och Mälarnära område med både året runt- och fritidsboende. Buss mot Bålsta, Skokloster och Sigtuna/Enköping/Arlanda passerar utanför.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Kalmarnäs

Naturnära område med gångasvtånd till mälaren och endast 5 km till Bålsta centrum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Kalmarsand

Ett av få lägen i Bålsta med strålande sjöutsikt.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Kivinge

I mysiga Kivinge bor man med strövområden in på knuten. På bara några steg är man ute i skogen och kan plocka bär och svamp. För den hästintresserade är området perfekt. Inte bara för de fina markerna att rida på utan också för de många gårdar som har fokus på hästar. Med cykeln tar man sig enkelt till Stigsbergs ridcenter. När det är dags för sommardoppet tar man en promenad till Mälarbad. Annars når man Ekillabadet eller Nylada vid Ekolsunds slott med en kort biltur eller med cykel. Närmaste båtklubb finns vid Varpsundsbron i Övergran där man också kan fiska för den som så önskar. Bålsta ligger åtta kilometer bort och här finns mataffärer och annan service som kan behövas. I Kivinge bor man fyra mil från Stockholm och Uppsala och på tre mil når man Arlanda. Bussen tar en enkelt till Uppsala och Bålsta med pendelstationen. I Kivinge bor man bekvämt och lugnt med möjligheter till pendling.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Krägga

Hjärtat i Krägga/Stämsvik är Mälaren och de uråldriga ekarna som skapar en mysig atmosfär. Det här är ett område med anor från 1300-talet där man kan fiska, bada och lägga till med sin båt vid någon av båtplatserna. Klara höstdagar tar man med sig korgen ut i något av de härliga skogsområdena och plockar bär och svamp. Här bor man med Krägga Herrgård som en ovanligt lyxig granne där man äter god mat, tar en spabehandling eller tar del av någon av deras andra aktiviteter. De senaste åren har det gjorts satsningar från kommunens sida så nu finns det kommunalt vatten och avlopp och skolskjuts till Bålsta centrum där förskola, grundskola och gymnasium finns. Med endast sju kilometer till Bålsta och pendelstationen är det enkelt att ta sig de fem milen till Stockholm för den som har sin arbetsplats där. I vackra Krägga/Stämsvik trivs både familjer och den som önskar bo i ett naturnära område med Mälaren runt knuten.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Lilla Ullfjärden

Naturskönt område vid Mälaren och Lilla Ullfjärden med härliga strövområden.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Mansängen

Centralt och omtyckt område med mindre än 1 km till kommunikationer och service samt drygt 1 km till bad.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Myrskären

Myrskären är ett av Bålstas mest attraktiva villaområden intill Mälaren med tillgång till badplats, båtplats och naturen inpå knuten. Gångavstånd till områdets badplats och båtplats. Ett lugnt och barnvänligt område med cykelavstånd till Bålsta centrum med allt i serviceväg och goda pendlingsmöjligheter tack vare närheten till tåg-/pendel-/busstationen som inom kort tar dig till bl.a. Stockholm, Uppsala och Västerås.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Norra Ullevi

Trivsamt och barnvänligt område med promenadavstånd till Mälaren och Ullevifjärden.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Norra Västerdalen

Med ett vackert läge vid Mälarens norra strand är Bålsta ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Här bor man på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Enköping. I Bålstas centrum finns det man behöver i serviceväg i form av mataffärer, butiker, vårdcentral och bank men också nöjen som Lasse Åbergs museum och en fin lekpark. Här är det enkelt att ha ett aktivt friluftsliv med flera marinor, golfbana och härliga badplatser för de varma sommardagarna. Det här är en expansiv kommun där mycket är på gång och det centrala läget gör det här till en både unik och vacker plats att bo på.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Notholmen/Getberget

Mälarnära villaområde med med kommunalt vatten och avlopp.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Nydal

Nydal är ett av de äldsta bostadsområdena i Bålsta med bebyggelse företrädesvis från 60-talet. Det är gångavstånd till skola och förskola, Gamla Bålsta centrum och busshållplatser.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Prästberget

Med ett vackert läge vid Mälarens norra strand är Bålsta ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Här bor man på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Enköping. I Bålstas centrum finns det man behöver i serviceväg i form av mataffärer, butiker, vårdcentral och bank men också nöjen som Lasse Åbergs museum och en fin lekpark. Här är det enkelt att ha ett aktivt friluftsliv med flera marinor, golfbana och härliga badplatser för de varma sommardagarna. Det här är en expansiv kommun där mycket är på gång och det centrala läget gör det här till en både unik och vacker plats att bo på. Gamla Bålsta är ett trevlig område med flera, affärer, restauranger, caféer samt buss till Centrum. Prästberget är ett högt beläget villaområde nära skola/dagis och fina promenadstråk.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Prästängen

Naturnära område nära Vibyspåret med fina promenadstråk. Gång- och cykelavstånd till Bålsta centrum med affärer och kommunikationer.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Råbydal

Trevligt och barnvänligt område med gångavstånd till Mälaren.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Skörby

Skörby är ett populärt och trevligt område med nyare bebyggelse, strövområden och svampskog inpå knuten. En promend om ca 2 km tar dig till Mälaren och natursköna Lastberget. Det är ca 4 km till centrum och i området finns flera busshållsplatser och förskola. Futurumskolan ligger på gång-/cykelavstånd.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Stämsvik

Hjärtat i Krägga/Stämsvik är Mälaren och de uråldriga ekarna som skapar en mysig atmosfär. Det här är ett område med anor från 1300-talet där man kan fiska, bada och lägga till med sin båt vid någon av båtplatserna. Klara höstdagar tar man med sig korgen ut i något av de härliga skogsområdena och plockar bär och svamp. Här bor man med Krägga Herrgård som en ovanligt lyxig granne där man äter god mat, tar en spabehandling eller tar del av någon av deras andra aktiviteter. De senaste åren har det gjorts satsningar från kommunens sida så nu finns det kommunalt vatten och avlopp och skolskjuts till Bålsta centrum där förskola, grundskola och gymnasium finns. Med endast sju kilometer till Bålsta och pendelstationen är det enkelt att ta sig de fem milen till Stockholm för den som har sin arbetsplats där. I vackra Krägga/Stämsvik trivs både familjer och den som önskar bo i ett naturnära område med Mälaren runt knuten.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Sågarbacken

Lugnt område i Gamla Bålsta omgivet av stora grönområden.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Södra Eneby

Med ett vackert läge vid Mälarens norra strand är Bålsta ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Här bor man på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Enköping. I Bålsta Centrum finns det man behöver i serviceväg i form av mataffärer, butiker, vårdcentral och bank men också nöjen som Lasse Åbergs museum och en fin lekpark. Här är det enkelt att ha ett aktivt friluftsliv med flera marinor, golfbana och härliga badplatser för de varma sommardagarna. Det här är en expansiv kommun där mycket är på gång och det centrala läget gör det här till en både unik och vacker plats att bo på. Gamla Bålsta är ett trevlig område med flera affärer, restauranger, caféer samt buss till centrum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Södra Ullevi

Med ett vackert läge vid Mälarens norra strand är Bålsta ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Här bor man på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Enköping. I Bålsta centrum finns det man behöver i serviceväg i form av mataffärer, butiker, vårdcentral och bank men också nöjen som Lasse Åbergs museum och en fin lekpark. Här är det enkelt att ha ett aktivt friluftsliv med flera marinor, golfbana och härliga badplatser för de varma sommardagarna. Det här är en expansiv kommun där mycket är på gång och det centrala läget gör det till en både unik och vacker plats att bo på. Gamla Bålsta är ett trevlig område med flera, affärer, restauranger, caféer samt buss till Centrum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Talltorp

Omtyckt fritidshusområde med flera permanentboende. Naturskönt område nära Mälaren med Vibyspåret alldeles inpå.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Torresta

Naturskönt område med både fritidshus och permanentboenden. Kommunalt vatten och avlopp.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Uppåkra

Lungt och barnvänligt område med närhet till Gamla Bålsta centrum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Viby

Lungt och naturnära område med cykelavstånd till centrum samt Mälaren.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Viby äng

Lugnt och naturnära område med cykelavstånd till centrum samt Mälaren.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Vilunda

Lugnt och naturnära område med cykelavstånd till centrum samt Mälaren.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Vreta

Lantligt beläget stugområde intill Häggeby by med gångavstånd till Mälaren. Buss mot Bålsta, Skokloster och Sigtuna/Enköping/Arlanda passerar vid stora vägen.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Väppeby äng

Trevligt område ett stenkast från Åbergs museum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Väppebyberget

Centralt och barnvänligt område nära förskolor, skolor, idrottsplats, centrum och pendeltåg.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Västerdalen

Med ett vackert läge vid Mälarens norra strand är Bålsta ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Här bor man på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Arlanda och Enköping. I Bålsta centrum finns det man behöver i serviceväg i form av mataffärer, butiker, vårdcentral och bank men också nöjen som Lasse Åbergs museum och en fin lekpark. Här är det enkelt att ha ett aktivt friluftsliv med flera marinor, golfbana och härliga badplatser för de varma sommardagarna. Det här är en expansiv kommun där mycket är på gång och det centrala läget gör det här till en både unik och vacker plats att bo på.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Västerhagen

Västerhagen är ett av de äldsta bostadsområdena i Bålsta med bebyggelse företrädesvis från 60-talet. Det är gångavstånd till skola och förskola, Gamla Bålsta centrum och busshållplatser.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Västerskog

Barnvänligt och lugnt område med skogen runt hörnet och gångavstånd till Gamla Bålsta centrum.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Västerängen

Trevligt område med gångavstånd till skolor, centrum och station med pendeltåg, bussar och fjärrtåg.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Västra Gillmarken

Lugnt och barnvänligt område nära till naturen med flera fina promenadstråk.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Yttergran

Populärt och Mälarnära område med vacker natur och strövområden.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Åkerby

Trivsamt och barnvänligt område nära natur och strövområden.

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Åsen

Åsen är ett trevligt och lummigt villaområde som ligger på en rullstensås, därav namnet. Från början var detta ett sommarstugeområde men numera är nästan allt permanentbostäder. Villaföreningen äger själva marken på Åsen och har egen badplats, tennisbana och boulebana. I och med att medlemmarna själva äger marken hjälps man åt att gallra skogen och delar på veden. Vid Lilla Ullfjärden äger föreningen också mark där det finns badplats och möjlighet att lägga sin båt (modell mindre). Besök gärna villaföreningens hemsida www.åsen.com

Till områdets sida

Håbo Bålsta - Övergran

Övergran är en i det närmaste pastoral miljö att bo i. I det Mälarnära landskapet ligger hus och gårdar strösslade runt kyrkan som återfinns mitt i byn. Nedanför blänker Ryssviken som en spegel och på Varpsundsbron står fiskarna med sina fiskespön. Här bor man i lugn och ro endast åtta kilometer från Bålsta centrum som har det mesta man kan önska i serviceväg, förskola, skola och gymnasium. Med vacker natur och en vänlig stämning är det här är ett drömområde att bo i för folk i alla åldrar. Bussförbindelserna till Bålsta är mycket goda med täta turer som utgår från byns hjärta vid kyrkan.

Till områdets sida

Håbo Evertsberg

Naturskönt och lungt område i utkanten av Bålsta.

Till områdets sida

Håbo Håbo - Finnstaholm

Ett område med gångavstånd till Mälaren och naturen in på knuten. Upplandsleden finns i området för den som tycker om att vandra. Området består av 16 tomter, 8 permanentboende, 6 sommarboende och 2 obebyggda. Dessa 16 fastigheter utgör Finnstaholms fastighetsägarförening. Samfällighet finns för vägen, där även Finnstaholms gård ingår med 5 fastigheter. Båtplats/brygga får anläggas efter fastighetsägarföreningens godkännande.

Till områdets sida

Håbo Håbo - Hjälstaviken/Segersta

Naturskönt område med rikt djurliv nära vatten.

Till områdets sida

Håbo Håbo - Häggeby

Till områdets sida

Håbo Håbo - Häggeby/Måttan

Lantlig bymiljö i Mälarnära område.

Till områdets sida

Håbo Håbo-Tibble - Mariedal

Natrurskönt område med många året-runt-boende och Lejondalssjön i närheten.

Till områdets sida

Upplands-Bro Kvarnnibble Tjusta

Upplands-Bro kommun ligger naturskönt i Mälardalen, ett par mil utanför Stockholms city. Kommunen erbjuder 13 mil Mälarstrand, flera badplatser och många skärgårdsöar. Upplands-Bro är också en av de mest expansiva kommunerna i Stockholms län. Det byggs både bostäder i de två tätorterna Bro och Kungsängen och det satsas på sport och fritid med bland annat galoppbanan Bro Park eller golfbanan Bro Hof Slott. Kommunen kännetecknas av lugna och barnvänliga områden med närhet till natur och närservice, och samtidigt ha pendlingsavstånd till storstadens puls.

Till områdets sida

Håbo Skokloster

Mitt i det vackra uppländska landskapet på en halvö i Mälaren ligger Skokloster. Här kan man ströva i kulturlandskapet med soldattorp och Skokloster slott med anor från 1600-talet. Det här är ett lugnt och familjevänligt område med både förskola och skola. För de lediga eftermiddagarna finns olika aktiviteter som turridning och lerduveskytte för de lite äldre. Under den ljusare delen av året tar man gärna ett bad på någon av de fina badplatserna som ligger utströdda häromkring. Promenaderna kan bli många på den vackra Skohalvön som omfattar bostadsområdena Slottsskogen, Idealbyn, Söderskogen och Lugnet. Kommunikationerna är välfungerande genom Upplands lokaltrafik.

Till områdets sida

Håbo Skokloster - Idealbyn

Mitt i det vackra uppländska landskapet på en halvö i Mälaren ligger Skokloster. Här kan man ströva i kulturlandskapet med soldattorp och Skokloster slott med anor från 1600-talet. Det här är ett lugnt och familjevänligt område med både förskola och skola. För de lediga eftermiddagarna finns olika aktiviteter som turridning och lerduveskytte för de lite äldre. Under den ljusare delen av året tar man gärna ett bad på någon av de fina badplatserna som ligger utströdda häromkring. Promenaderna kan bli många på den vackra Skohalvön som omfattar bostadsområdena Slottsskogen, Idealbyn, Söderskogen och Lugnet. Kommunikationerna är välfungerande genom Upplands lokaltrafik.

Till områdets sida

Håbo Skokloster - Lugnet

Mitt i det vackra uppländska landskapet på en halvö i Mälaren ligger Skokloster. Här kan man ströva i kulturlandskapet med soldattorp och Skokloster slott med anor från 1600-talet. Det här är ett lugnt och familjevänligt område med både förskola och skola. För de lediga eftermiddagarna finns olika aktiviteter som turridning och lerduveskytte för de lite äldre. Under den ljusare delen av året tar man gärna ett bad på någon av de fina badplatserna som ligger utströdda häromkring. Promenaderna kan bli många på den vackra Skohalvön som omfattar bostadsområdena Slottsskogen, Idealbyn, Söderskogen och Lugnet. Kommunikationerna är välfungerande genom Upplands lokaltrafik.

Till områdets sida

Håbo Skokloster - Slottsskogen

Mitt i det vackra uppländska landskapet på en halvö i Mälaren ligger Skokloster. Här kan man ströva i kulturlandskapet med soldattorp och Skokloster slott med anor från 1600-talet. Det här är ett lugnt och familjevänligt område med både förskola och skola. För de lediga eftermiddagarna finns olika aktiviteter som turridning och lerduveskytte för de lite äldre. Under den ljusare delen av året tar man gärna ett bad på någon av de fina badplatserna som ligger utströdda häromkring. Promenaderna kan bli många på den vackra Skohalvön som omfattar bostadsområdena Slottsskogen, Idealbyn, Söderskogen och Lugnet. Kommunikationerna är välfungerande genom Upplands lokaltrafik.

Till områdets sida

Håbo Skokloster - Söderskogen

Mitt i det vackra uppländska landskapet på en halvö i Mälaren ligger Skokloster. Här kan man ströva i kulturlandskapet med soldattorp och Skokloster slott med anor från 1600-talet. Det här är ett lugnt och familjevänligt område med både förskola och skola. För de lediga eftermiddagarna finns olika aktiviteter som turridning och lerduveskytte för de lite äldre. Under den ljusare delen av året tar man gärna ett bad på någon av de fina badplatserna som ligger utströdda häromkring. Promenaderna kan bli många på den vackra Skohalvön som omfattar bostadsområdena Slottsskogen, Idealbyn, Söderskogen och Lugnet. Kommunikationerna är välfungerande genom Upplands lokaltrafik.

Till områdets sida

Håbo Västerskog industriområde

Industriområde med närhet till påfart E18.

Till områdets sida

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.