Sök bostad eller innehåll

Bålsta

Din mäklare i Bålsta

Bålsta tillhör Håbo kommun och ligger vid Mälarens norra strand med ett behagligt avstånd och bra kommunikationer till både Stockholm, Uppsala och Västerås. Kommunen är expansiv med ett centralt geografiskt läge vilket gör den unik. Det finns otaliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv och gott om badplatser även flertalet marinor som den båtintresserade kan attraheras av.

Vi på Fastighetsbyrån är marknadsledande och hos oss finner du en gedigen lokal förankring. Vårt kontor hittar du i centrala Bålsta där vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jord och skog samt kommersiella bostäder som omfattar Håbo kommun.

Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt och framgångsrikt för både köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Du kan själv söka bland våra lediga bostäder eller låta oss bevaka utbudet åt dig, ända ner på stadsdelsnivå. Välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Bålsta

Om Björn Alström

Som uppvuxen och skolad i Bålsta är jag stolt över att få jobba med området och boenden i Håbo kommun. Ena dagen är aldrig den andra lik och det mest spännande med min vardag är att få träffa människor i olika livssituationer. Efter en tid med utlandsarbete och studier började jag som fastighetsmäklare år 2008. Som sann idrottsfantast så spenderar jag den lediga tid som erbjuds med squash, fotboll, segling, skidåkning mm. Tveka inte att kontakta oss om ni går i tankar att byta boende, eller vid minsta fundering kring bostadsmarknaden! Hälsningar Björn

Björn Alström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Bo Karlsson

Bo Karlsson är Håbo fastighetsmarknad och Fastighetsbyrån trogen sedan 1996, har hjälpt och hjälper ett betydande antal familjer hitta hem!

Bo Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Karolin Torstensson

Karolins goda lokalkännedom, engagemang och bra blick över prisbilden gör henne till en skicklig mäklare. Karolin har arbetat som mäklare sedan hösten 2011. Hon trivs bra på Fastighetsbyrån i Bålsta, en ort hon tror har en ljus framtid framför sig.

Karolin Torstensson

Fastighetsmäklare

Om Lena Enqvist

Fastighetsmäklare på kontoret i Bålsta sedan 2004. Det som tilltalar mig med yrket är att det är omväxlande, utmanande och socialt. Ingen dag är den andra lik. Jag gillar kontakten med kunderna och jag trivs som bäst när det är mycket att göra. När jag inte jobbar så spenderas tiden med familj och vänner. Jag älskar att laga mat och fixa middagar. På sommaren blir det gärna en båttur i skärgården och på vintern gillar jag att åka skidor.

Lena Enqvist

Fastighetsmäklare

Om Sara Körner

Om Terese Lindroth

Terese Lindroth

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.