Sök bostad eller innehåll

Avesta

Din mäklare i Avesta

Med X2000-förbindelser och en restid på knappt 2 timmar från Stockholm erbjuder bygden kring Avesta och Hedemora såväl naturskön miljö som genuin småstadsidyll. Det är ett sjörikt område med fina rekreationsområden för den som älskar skog, djur och natur. Avesta erbjuder bland annat en 18-håls golfbana och Hedemoras kan locka med tre sjöar i centrum.

Vårt försäljningsområde omfattar södra Dalarna med kommunerna Avesta och Hedmora. Fastighetsbyrån är marknadsledande mäklare i regionen och kan hjälpa dig att hitta imponerande boendekvalitet för pengarna, kryddat med bra skolor och smidiga förbindelser med Mälardalen.

Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Kontakta oss gärna för kostnadsfritt möte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Avesta

Om Mats Hansson

Jag har arbetet med fastighetsförmedling och värdering sedan 1986. Mestadels villor och fritidshus med även kommersiella fastigheter såsom hyreshus, skog m.m. Driver kontoren i Avesta, Fagersta och Ludvika. På den lilla fritid som finns i mäklarjobbet besöker jag gärna hockey hallar och ibland fiske och jakt. 2004

Mats Hansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Maria Ollén

Det är mycket roligt och intressant att arbeta som mäklare då man dagligen träffar många olika människor i olika situationer. Dagarna blir väldigt olika varandra och man ställs hela tiden inför nya utmaningar vilket gör att dagarna flyger iväg.

Maria Ollén

Fastighetsmäklare

Om Mikael Thorsén

Mikael Thorsén

Fastighetsmäklare

Om Susanne Björkman

Det roligaste med mitt arbete är att man hela tiden träffar nya människor och att ingen dag är den andra lik.

Om Peter Nilsson

Peter Nilsson

Blivande mäklare / Säljstöd

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.