Sök bostad eller innehåll

Åstorp

Din mäklare i Åstorp

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för ett lyckat resultat!

Kontoret har en modern profil och vår målsättning är att ligga i utvecklingens framkant när det gäller vårt kunnande. Att sälja/köpa en fastighet är oftast den största affären i livet. Vi lägger därför stor vikt på personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov.

Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner och leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar. Kontakta oss, den ledande mäklaren på orten, innan du byter bostad - det lönar sig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Åstorp

Om Tina Leo

Tina Leo

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Björn Lindahl

Ingen dag är den andra lik. Man får hela tiden nya utmaningar att ta sig an vilket gör att arbetet hela tiden känns stimulerande och spännande.

Björn Lindahl

Fastighetsmäklare

Om Susanna Ottosson

Efter utbildningen på Malmö högskola började jag jobba som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån sommaren 2006. Fritiden spenderar jag gärna med min familj och vänner. Älskar också att ta långa promenader, gärna på stranden med min Franska mastiff. Jag trivs otroligt bra med mitt arbete då det är väldigt varierande, den ena dagen är inte den andra lik. Det är även väldigt stimulerande att få träffa och hjälpa männsikor med en av deras största affärer i livet!

Susanna Ottosson

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.