Sök bostad eller innehåll

Askersund

Din mäklare i Askersund

Välkommen till vårt kontor vid torget i vackra Askersund, ett stenkast från Hamnen vid Vättern! Varje år hjälper vi många kunder att hitta sitt drömboende. Fastighetsbyrån är marknadsledare och det är vi som säljer de flesta villor, bostadsrätter och fritidshus i Askersunds kommun.

Det är stor efterfrågan i Askersund med omnejd. Går du i säljtankar kommer vi gärna hem till dig och gör en kostnadsfri värdering. Har du inte hittat ditt drömboende än? Hör av dig till oss så lägger vi till dig i vårt spekulantregister vilket gör att du snabbt får information när nya bostäder, som kan vara av intresse för dig, dyker upp på marknaden!

Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete. Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi finns till för dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Askersund

Om Andreas Jinnestrand

Andreas uppskattar sitt arbete för möjligheten det ger honom att träffa människor och lotsa dem genom den kanske största affär de gör i sina liv. Andreas Jinnestrand startade sin bana som fastighetsmäklarassistent 2008 och studerade parallellt till mäklare på Malmö Högskola. Sedan 2010 arbetar han som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån och tre år därefter blev han även franchisetagare. Som född och uppvuxen i Laxå har han stenkoll på områdena han är verksam i och har en mycket god kunskap om fastighetsmarknaden i södra Närke. Hans mål är att kunden alltid ska känna sig välinformerad och trygg genom hela processen.

Andreas Jinnestrand

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Joel Hämälä

Joel Hämälä har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och är idag franchisetagare för kontoren i Södra Närke. I den rollen arbetar han mycket med att leda och utveckla ett framgångsrikt kontor som alltid har kunden i fokus. Att jobba i Kumla är något Joel stormtrivs med då det är en kommun i ständig utveckling med trevliga människor och en varierad bebyggelse – här finns något för alla! Entusiasm, engagemang och en stark vilja att i varje försäljningsuppdrag överträffa kundens förväntningar medför att han har hög kundnöjdhet och får många rekommendationer från såväl säljare som köpare

Joel Hämälä

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Annika Röös

Annika Röös har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och blev registrerad fastighetsmäklare 2007. Hon trivs utmärkt med sitt sociala och omväxlande arbete. Annika, som är uppvuxen och bor i Askersund, är mycket uppskattad för sin goda lokalkännedom, professionalitet och trevliga bemötande. Hon stortrivs med att varje dag möta nya människor med olika smak och intressen som hon får guida genom den process som kanske är den viktigaste man gör i livet, bostadsaffären. För Annika är det en självklarhet att alltid vara engagerad och noggrann och det ger henne många nöjda kunder och lyckade affärer.

Annika Röös

Fastighetsmäklare

Om Erika Ekström

Erika Ekström har utöver sin utbildning som fastighetsmäklare även en filosofie kandidatexamen i Företagsekonomi. Erika tycker det är särskilt roligt att jobba i Kumla/Hallsberg då det är blomstrande och växande kommuner med olika typer av bostäder. Hon uppskattar jobbet som fastighetsmäklare då det handlar om att ha kunder i fokus och uppfylla deras olika önskemål. Genom sitt engagemang och sin tillgänglighet är Erikas mål är att skapa trygghet i bostadsaffären. Hon ser varje affär som en ny utmaning och strävar alltid efter att både säljare och köpare uppskattar hennes arbete och rekommenderar henne vidare.

Erika Ekström

Fastighetsmäklare

Om Mireille Simon

Mireille Simon

Mäklarassistent / tjänstledig

Om Pär Jinnestrand

Bostaden är något som är viktigt för oss alla. Därför känns det extra bra att kunna hjälpa både dig som skall sälja eller köpa. Jag själv är en man i mina bästa år!! Bor på St. Lassåna Laxå. Mina intressen, förutom fastigheter och byggnader är hästkrafter i olika former bla motorcykelåkning.Ultbildade mig till fastighetsmäklare 1986, och började sedan på vårt kontor i Kumla-Sydnärke.

Pär Jinnestrand

Fastighetsmäklare

Om Gustaf Sundkvist

Gustaf Sundkvist

Blivande Mäklare

Om Haidar Thamer

Haidar Thamer

Blivande Mäklare

Om Hanna Gustafsson

Hanna Gustafsson trivs utmärkt med sitt arbete som mäklarassistent i Laxå. Hennes ambition har alltid vara att ha ett socialt yrke där hon får chans att hjälpa människor i vardagen och det får hon verkligen idag. Som mäklarassistent i sin hemort har hon dels stor nytta av sin goda lokalkännedom men också av entreprenörskapet som varit ett intresse ända sedan gymnasietiden. På Fastighetsbyrån får Hanna, som är en uppskattad tillgång på byrån av både kunder och kolleger, dagligen möta kunder och tillsammans med mäklare hjälpa dem uppfylla sina bostadsdrömmar.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.