Sök bostad eller innehåll

Årsta

Din mäklare i Årsta

Årsta är en mycket trevlig närförort till Stockholm som har allt man kan önska sig. Här finns goda kommunikationer såsom tvärbana, bussar och pendeltåg. Från Årsta är det gångavstånd till Gullmarsplan som är söderorts kommunikationsnav och med cykel tar man sig snabbt till Södermalms puls och utbud. Årsta torg är ett levande centrum som har ett stort utbud av affärer, restauranger och övrig service. Här finns härliga grönområden samt goda rekreationsmöjligheter längs med Årstaviken och Årstaskogen.

Fastighetsbyrån i Årsta är en av områdets ledande aktörer. Vi förmedlar varje år en stor del av samtliga försäljningar i området. Vi tror på att vara lokala mäklare, därför jobbar vi enbart i Årsta. Samtliga fastighetsmäklare som jobbar för Fastighetsbyrån i Årsta har varit verksamma i området i flera år. Fastighetsbyrån som är Sveriges och även Stockholms största mäklarföretag ger oss de bästa förutsättningarna för att göra din viktigaste affär i livet till din bästa affär!

Varmt välkommen att komma förbi och besöka oss i vår nyproducerade lokal på Johanneshovsvägen 104, 120 50 Årsta.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Årsta

Om Lukas Selberg

Lukas har arbetat som fastighetsmäklare i Årsta i 8 år och är en inflyttad norrlänning som tidigare själv bott på Sköntorpsvägen i Årsta. Han drivs av ett fritt arbete med ständig kontakt med människor och trivs mer och mer för varje år som går. Att vara mäklare i Årsta innebär konstant förändring då området har stått för en omfattande förvandling och utveckling de senaste åren. Årsta är ett fantastiskt område med en härlig blandning av småstadskänsla och underbara naturområden. När hemlängtan tränger på som mest tar han gärna med sig fiskespöet till Umeå och åker ut till älvarna med några vänner.

Lukas Selberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Michel Warnie

Michel arbetar på Fastighetsbyrån i Årsta sedan 2007 och är en av områdets mest rekommenderade och anlitade mäklare. Eftersom han enbart arbetar i området så har han mycket god kunskap om Årsta, bostadsrättsföreningarna, prisnivåerna och framförallt en insikt i vad som behövs för att lyckas med en riktigt bra försäljning. Han har även ett av Fastighetsbyråns högsta NKI (Nöjd Kund Index) och strävar alltid mot att båda parterna ska vara 100% nöjda med sin affär.

Michel Warnie

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Hermander

Amanda Hermander är aktiv som mäklare i Årsta, där hon också bott. Att jobba som mäklare är något som Amanda stormtrivs med och att varje dag få möta nya människor och ställas inför olika situationer är något som verkligen inspirerar henne i sitt arbete. En bostadsaffär är den största affären man gör i livet, det är därför otroligt viktigt att man som mäklare är uppmärksam samt mottaglig för dina behov och önskningar för hur du vill genomföra din bostadsaffär. Att varje dag försöka överträffa kundernas förväntningar är något som är Amandas drivkraft. Hon vill att efter genomförd affär göra sina kunder så pass nöjda att de vill anlita henne igen och rekommendera henne vidare till nära och kära. Varmt välkommen att kontakta Amanda så ska hon berätta vad hon kan erbjuda just dig.

Amanda Hermander

Fastighetsmäklare

Om Elin Wallón

Elin Wallón

Mäklarassistent

Om Konstantin Kostov

Konstantin Kostov

Privatrådgivare Swedbank

Om Robin Nyvall

Om Sabina Wredlert

Sabina Wredlert

Privatrådgivare Swedbank

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.