Sök bostad eller innehåll

Åre

Din mäklare i Åre

Vi som arbetar på Fastighetsbyrån i Åre bor och arbetar på orten sedan många år tillbaka. Som en av Åres mest anlitade fastighetsmäklare har vi stor erfarenhet av marknaden och prisbilden i Åre med omnejd - från Mörsil i öster, Storlien i väster, Vålådalen i söder till Kallbygden i norr.

Åre, som ofta kallas Skandinaviens alpina huvudstad, är idag inte bara en vinterskidort utan erbjuder aktiviteter och puls året runt. Många väljer att köpa sitt eget fritidsboende i form av fjällstuga eller bostadsrättslägenhet i Åre. Även inflyttningen av bofasta, som vill njuta av livskvaliteten att bo och leva nära naturen, ökar successivt.

Vi hjälper dig med kontakter och vilka leverantörer som kan ge dig den hjälp du behöver. Vi har ett nära samarbete med Swedbank i Åre/Järpen som ger möjlighet till hjälp med finansiering och ger dig råd om passande försäkring.

Alla uppdrag är unika för oss och förtroendet att förmedla er bostad värderar vi mycket högt. Vi har genom åren kunnat se att nöjda kunder kommer tillbaka till oss. Det värmer och det är vi väldigt stolta över.

Foto: Simon Sjörén, Niclas Vestefjell, Jonas Kullman & Anna Keebo

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Åre

Om Lena Sandström

Lena har arbetat som mäklare i Åre i drygt 20 år och hon har drivit Fastighetsbyrån på orten sedan 2006. Lena bor i Åre sedan 28 år tillbaka och detta gör att hon kan sin marknad och Åre med omnejd väl. Att bo och arbeta i Åre tycker Lena är fantastiskt och ett privilegium på alla sätt och vis och hon behöver ibland nypa sig i armen för att förstå att det är på riktigt.

Lena Sandström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Rijkeboer

Jag är en Gävletjej som har bott i Åreby sedan våren 2008. Fjällen, tjärnarna och friluftslivet här är helande. Som inte så många andra i denna by så tycker jag att hösten är den mest fantastiska säsongen på året! Då passar jag på att plocka hjortron och svamp och uppleva naturen med de finaste färgerna. Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan maj 2011 och ingen dag är den andra lik. Mina sysslor är allt från kundkontakt, uppföljning, bokning, administration, fotografering till visningar och allt-i-allo. Det mest givande i mitt arbete är att få vara en del av Eran kanske livs största affär..

Om Carolina Norelius

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.