Sök bostad eller innehåll

Ängelholm

Din mäklare i Ängelholm

På bästa läge mitt i centrum hittar ni oss på Fastighetsbyrån. 

Här arbetar 4 fastighetsmäklare med lång erfarenhet av fastigheter och bostadsrätter. Vår målsättning är att hela tiden följa med utvecklingen och ligga i framkant när det gäller  vårt kunnande. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt dagliga arbete. Att sälja/köpa ett boende är oftast livets största affär – detta vet vi och just därför lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov och önskemål.

Vi är stolta över att arbeta och bo i Ängelholm. Staden med närhet till både skog, hav, stadskärna och landsidyll.

Funderar du på att byta bostad – Kontakta oss först ! 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ängelholm

Om Niclas Fischer

Vill du ha en personlig och ärlig mäklare som ser till att du får ut max av din försäljning? Då är det Niclas Fischer du ska kontakta. På kontoret ligger Niclas i toppskiktet i både i antal försäljningar och i kundnöjdhet. Detta då Niclas lyckats att kombinera engagemanget att driva försäljningen framåt samtidigt som han genom sin lugna personlighet får både säljare och köpare att känna stor trygghet i en av livets största affärer. Slå gärna Niclas en signal, han kommer att ta hand om er försäljning på bästa sätt.

Niclas Fischer

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Stellan Jakobsson

Stellans affärer genomsyras av energi, entusiasm, trygghet och god kommunikation. Det läggs stor vikt på att säljaren får vara med och påverka affären genom öppen kommunikation. Stellan vill alltid överträffa förväntningarna och har gjort flera rekordförsäljningar det senaste året. Välkomna att kontakta Stellan för en kostnadsfri värdering.

Stellan Jakobsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Jarl

Elin Jarl

Fastighetsmäklare

Om Marcus Finn

Marcus personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Han strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar och beskrivs av sina kunder som engagerad, driven och väldigt hjälpsam. Marcus är social, har en stor yrkeskunskap och 17 års erfarenhet av mäklaryrket som han använder för att nå sitt mål att alltid ha nöjda och glada kunder som känner sig väl omhändertagna. Hans lokalkännedom är stor och han trivs bra på Fastighetsbyrån med all kunskap och erfarenhet som finns samlad här. Att få lotsa både säljare och köpare till en bra och trygg affär ger honom glädje att gå till jobbet varje dag!

Marcus Finn

Fastighetsmäklare/ Nyproduktionsansvarig

Om Nathalie Vanek

Nathalie är en driven och utåtriktad fastighetsmäklare som är specialiserad på bostadsrätter. Med stort engagemang hjälper hon såväl säljare som köpare genom hela bostadsbytet. Nathalies ledord är att noggrannhet skapar trygghet.

Nathalie Vanek

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Hanna Nilsson

Hanna Nilsson

Säljkoordinator

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.