Sök bostad eller innehåll

Aneby

Din mäklare i Aneby

Bor du i Aneby nu och funderar på att förändra ditt boende? Eller funderar du på att flytta hit? Då har du säkert ett antal frågor som du söker svar på och vi hjälper dig gärna. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som vill byta bostad!
Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Fastighetsbyrån är marknadsledare och hos oss finner du en gedigen lokal förankring. Vilken fas du än befinner dig i, tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor och funderingar.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Aneby

Om Martina Aronsson

Jag har ett jätte roligt jobb där jag får förmånen att träffa mycket människor och hjälpa dem med kanske den största affären i livet. Jag har ett spännande och mycket varierande arbete, ingen dag är den andra lik. På fastighetsbyrån arbetar vi affärsmässigt, med engagemang och för att ge våra kunder en trygg och säker affär. Det viktigaste för mig är nöjda kunder. Funderar ni på att sälja eller köpa bostad är ni välkomna att kontakt mig.

Martina Aronsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Eleonor Björnhag

Jag har ett otroligt stort intresse hus och byggnader och då framförallt äldre hus! Att få arbeta med något man verkligen brinner för är fantastiskt kul, det önskar jag att alla kunde få göra!

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.