Sök bostad eller innehåll

Åmål

Din mäklare i Åmål

Åmål är beläget i norra Dalsland och angränsar till Värmland. Genom staden slingrar sig Åmålsån från väster till öster och mynnar ut i Åmålsviken i Vänern. Till kommunen hör orter som Tösse-Tydje, Fröskog, Ånimskog, Mo och Edsleskog. Åmål har fått utmärkelsen "Årets Stadskärna" 2002 och fick 2005 en andra plats i en internationell tävling vilket gjorde att de kunde kalla sig för "världens näst bästa stad".

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av målinriktade personer med starkt engagemang där alla aktivt arbetar med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov för ett lyckat resultat.

Vi har god lokal kännedom och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Titta gärna in till oss eller slå oss en signal om du har några frågor eller funderingar kring ditt boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Åmål

Om Maria Larsson

Jag valde mäklaryrket för att jag har ett stort intresse för att sälja och jag vill gärna hjälpa både köpare och säljare att hitta rätt i köp- och säljfasen. Nu har jag snart jobbat i branschen i 25 år och kan stolt säga att jag är mycket glad över att fortfarande känna passion inför yrket. Det bästa med jobbet är faktiskt alla trevliga människor man träffar och som fastighetsmäklare måste jag vara lyhörd och lyssna på båda parternas vilja och önskemål . Det viktigaste för mig är att alla ska kännas sig trygga och att jag tar tillvara varje persons behov och önskemål. Jag är alltid engagerad, noggrann och vill gärna utföra allt arbete med ett stort engagemang och ge alla den bästa tänkbara servicen. Om Ni funderar på att förändra ert boende eller bara undrar över hur det ser ut på bostadsmarknaden just nu är ni välkomna att kontakta mig.

Maria Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Irene Thidé

Irene Thidé

Fastighetsmäklare

Om Ulf Larsson

Ulf Larsson

Mäklarassistent

Om Andrea Pettersson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.