Sök bostad eller innehåll

Älvsjö/Hägersten

Din mäklare i Älvsjö/Hägersten

Våra verksamhetsområden är Älvsjö, Hägersten/Liljeholmen och Skärholmen. Det är en spännande tid då den tekniska utvecklingen går oerhört fort och utgör ett stort hjälpmedel för oss, men det har visat sig att det personliga engagemanget blir viktigare och viktigare. Vi har två moderna kontor belägna i Fruängen/Älvsjö och i Midsommarkransen/Telefonplan. I dagsläget är vi 19 personer som arbetar här och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet.

Vi tycker att det är mycket stimulerande att kunna hjälpa dig i ett av livets viktigaste beslut, att köpa och/eller sälja bostaden. Vi hjälper årligen ett tusental att hitta sitt drömboende. Vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är en av fastighetsmarknadens mest anlitade mäklare ser vi som ett strålande gott betyg!

Söker du bostad i vårt område, ring oss eller skapa en bevakning (kan göras utifrån sökformuläret under hittafliken) och registrera dina önskemål och övriga uppgifter. Vet du inte riktigt vad din nuvarande bostad är värd eller kanske går du i säljtankar? Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Älvsjö/Hägersten

Om Daniel Yilmaz

Daniel Yilmaz

Personal- och affärsstödsansvarig

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Adam Hammoud

Att hjälpa människor med en av de största affärerna de gör i sitt liv och att de i slutändan blir nöjda är något som driver mig framåt i mitt arbete. Jag är en initiativrik, kreativ och målinriktad människa och bemöter alltid utmaningar positivt. Jag är uppvuxen i Söderort vilket har gett mig en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Som mäklare har jag en passion för affärer och nöjer mig aldrig förrän kunderna är nöjda.

Adam Hammoud

Fastighetsmäklare

Om Astrid Skogh

Astrid Skogh

Fastighetsmäklare

Om Christofer Svensson

Att jobba som fastighetsmäklare är verkligen en utmaning. En riktigt rolig sådan. Ingen dag är den andra lik så det gäller att hela tiden vara på tårna. Jag känner verkligen att jag har valt rätt yrke! Kontakta mig gärna om ni vill ha er bostad värderad eller går i säljtankar.

Om Emma Solhovd

Om Emmy Hallbom

Välkommen! Jag har arbetet som fastighetsmäklare sedan 2007. Jag ser det som ett stort privilegium att få vara delaktig i den affär som för de flesta är den största i livet. I mitt yrke som mäklare är jag lyhörd, noggrann och arbetar med stort engagemang i varje enskild affär. Jag har både erfarenhet och de verktyg som behövs för att kunna nå högsta möjliga marknadspris. Viktigt för mig är att mina kunder skall känna sig trygga och nöjda över att vi tillsammans genomfört en smidig och lyckad affär. Kontakta mig om du funderar på att förändra ditt boende så skräddarsyr jag ett upplägg efter just dina behov. Hoppas vi hörs!

Emmy Hallbom

Fastighetsmäklare

Om Enkidu Afram

Enkidu är mycket driven och står för hög tillgänglighet samt helhjärtat engagemang. En lyckad försäljning för Enkidu är när han överträffat kundernas förväntningar och är det han alltid strävar efter. Att jobba för Fastighetsbyrån var ett självklart val då dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang är något Enkidu jobbar efter!

Enkidu Afram

Fastighetsmäklare

Om Freddy Malki

Freddy Malki är mäklaren som tar på sig varje uppdrag som om det vore hans egna bostad som skulle säljas. Med denna inställning gör han allt och lite till för att göra sina kunder nöjda. Enligt Freddy är det viktigaste som mäklare att vara driven, engagerad och lyhörd – samt att jobba hårt och aldrig ge upp. Han har varit på kontoret i flera år och fokuserar helt på bostadsrätter. Han tycker att det är en fin stämning i området där han säljer och det är inte sällan som kunder flyttar inom själva området. Freddy valde att bli mäklare eftersom han såg en chans att kombinera ett socialt jobb med mycket kontakt med andra människor med sitt stora intresse för fastigheter och affärer. Han tycker att mäklaryrket är mer som en livsstil – och det bästa han vet är att avsluta en affär med nöjda kunder. När Freddy får en stund över gillar han att träna, men allra helst umgås han med sin familj.

Freddy Malki

Fastighetsmäklare

Om Hanna Ringström

Om Jennie Svensson

Om John Borja

Som person gillar jag fart, fläkt och raka rör, därför var det en självklarhet att välja Fastighetsbyrån som arbetsgivare! Det roligaste med mitt jobb är att få göra affärer, träffa nya spännande människor och att få hjälpa till att hitta deras drömboende. Jag älskar att mäkla och gör alltid det lilla extra för att alla omkring mig inklusive mig själv ska bli nöjda. Jag ser fram emot att få hjälpa till med era kommande bostadsaffärer. Bästa hälsningar John Borja.

John Borja

Fastighetsmäklare

Om Karin Linnerborg

Om Kim Ekholm

Kim lever för att överträffa förväntningar och sätter ett värde i att göra det lilla extra. Han skolade om sig till mäklare efter att ha arbetat med försäljning och service i nästan tio år och förmedlar ditt hem som att det vore hans eget. Detta betyder för dig att du får en mäklare som är otroligt kundfokuserad, tar din bostadsaffär på allvar, ger allt i varje moment och lämnar ingenting åt slumpen. Kim håller köpare och säljare trygga och informerade under hela processen och är alltid tillgänglig och noggrann med återkoppling. Kims kunder och omgivning uppskattar hans personliga engagemang, positiva energi och förmåga att se möjligheter framför problem. Kontakta honom om du funderar på att byta bostad, han ser fram emot att vara en del av den kanske största affären du gör i livet!

Om Mattias Mardini

Jag beskrivs som en driven, serviceinriktad och social person som alltid har ett leende på läpparna. Engagemang, trygghet och affärsmässighet är tre av mina ledord genom försäljningsprocessen. Mitt fokus ligger alltid på att vår resa tillsammans ska bli den absolut bästa möjliga, både för säljare och köpare, med målet att alla kunder ska vilja rekommendera mig vidare. Om du funderar på att köpa eller sälja och vill ta första steget till det bästa resultatet? Kontakta mig. Jag kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar.

Om Maximillian Broman

Maximillian är en målmedveten fastighetsmäklare med en lång arbetslivserfarenhet inom försäljning. Han har den stora fördelen att arbeta i samma område som han är född och uppväxt i. Som mäklare tycker Maximillian om att följa sina kunder från start till mål, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Han har en naturlig fallenhet för affärer och drivs av hela försäljningsprocessen där han tycker om att skapa goda relationer och komma till avslut Maximillian brinner för sitt jobb och älskar att överträffa sina kunders förväntningar. Kontakta honom om du funderar på att byta bostad, han ser fram emot att få vara en del av den största affären du gör i livet!

Maximillian Broman

Fastighetsmäklare

Om Pontus Tovesson

Pontus Tovesson

Fastighetsmäklare

Om Rasmus Vedin

Rasmus Vedin

Fastighetsmäklare

Om Richard Ivansson

Richard har varit verksam inom Hägerstensområdet i flera år och är idag en av Fastighetsbyråns mest säljande och välrenommerade mäklare. Mäklaryrket är något jag brinner för och ingen dag är lik den andra. Nya spännande uppgifter dyker upp hela tiden. Arbetet är väldigt socialt och jag ser ledorden affärsmässighet, trygghet och engagemang som stora stöttepelare för mitt sätt att arbeta och göra affärer. Det är även en trevlig känsla att få arbeta med människor som delar min passion att hjälpa kunder och ständigt försöka överträffa deras förväntningar. Tveka inte att kontakta mig om du funderar på att sälja eller köpa i Hägersten/Älvjsö!

Om Sofie Thunberg

Om Jennifer Ekberg

Jennifer Ekberg

Blivande Mäklare

Om Linus Håkansson

Linus Håkansson

Blivande Mäklare

Om Victor Wiklund

Victor Wiklund

Blivande Mäklare

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.