Sök bostad eller innehåll

Jobba hos oss

Är du nyfiken på hur långt du kan nå?

Välkommen till oss. Vi är Sveriges största mäklarkedja. Vi erbjuder ett välkänt varumärke med ett av marknadens bästa arbetssätt i ryggen. Dessutom drivs vi alla av en vilja att göra saker och ting bättre och enklare - för oss själva i vårt jobb, för hela branschen och framförallt för våra kunder.

Är du nyfiken på hur det skulle vara att arbeta hos oss? Kontakta gärna oss!

Om Anna Jonsson

Anna Jonsson har arbetat som mäklare sedan 2008 och har drivit Fastighetsbyrån i Älvsbyn sedan sommaren 2011, där hon kan erbjuda marknadens bästa tjänst och skräddarsydda lösningar. I hennes roll som förmedlare vill hon vara både rådgivare och säljare, och på bästa sätt kunna hjälpa både köpare och säljare i sin livs affär. Att bo i Älvsbyn är något som hon varmt rekommenderar; det är ett tryggt samhälle för människor i alla åldrar.

Anna Jonsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Erik Jonsson

Att hela tiden träffa nya människor och hjälpa dem att genomföra kanske den största affären i livet är otroligt inspirerande. Erik är ursprungligen från Lillpite, vilket gör honom till en rutinerad bybo och han trivs bra med att bo i Älvsbyn. Enligt honom är det bästa med Älvsbyn den vackra naturen och närheten till allt.

Erik Jonsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Erik talar svenska, engelska

Om Linda Broman

Linda Broman

Rekryteringsansvarig

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.