Sök bostad eller innehåll

Älvsbyn

Din mäklare i Älvsbyn

Välkommen till Norrbottens pärla!

Vi har funnits här sedan 1982. Vi har "greppet" om marknaden sedan många år genom att vi som enda företag i Älvsbyn kunnat erbjuda en heltäckande och serviceinriktad mäklartjänst. Detta är vi så klart stolta över.

Genom vår historia på orten har vi lärt känna vår marknad och våra kunder, vilket har skapat ett unikt kontaktnät. Vi har visat att vi tänker långsiktigt och har ambitionen att finnas kvar i Älvsbyn i framtiden.

Förmedling av villor, fritidshus och bostadsrätter är vår huvudsakliga inriktning. Låt oss göra en kostnadsfri värdering av din bostad, så informerar vi även om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Vi ses!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Älvsbyn

Om Anna Jonsson

Anna Jonsson har arbetat som mäklare sedan 2008 och har drivit Fastighetsbyrån i Älvsbyn sedan sommaren 2011, där hon kan erbjuda marknadens bästa tjänst och skräddarsydda lösningar. I hennes roll som förmedlare vill hon vara både rådgivare och säljare, och på bästa sätt kunna hjälpa både köpare och säljare i sin livs affär. Att bo i Älvsbyn är något som hon varmt rekommenderar; det är ett tryggt samhälle för människor i alla åldrar.

Anna Jonsson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Erik Jonsson

Att hela tiden träffa nya människor och hjälpa dem att genomföra kanske den största affären i livet är otroligt inspirerande. Erik är ursprungligen från Lillpite, vilket gör honom till en rutinerad bybo och han trivs bra med att bo i Älvsbyn. Enligt honom är det bästa med Älvsbyn den vackra naturen och närheten till allt.

Erik Jonsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Nina Riström

Nina Riström

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.