Sök bostad eller innehåll

Alingsås

Din mäklare i Alingsås

Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare!

Alingsås är känd som den mysiga fikastaden med vackra trähus och bekväm närhet till centrala Göteborg. Den populära stadskärnan lockar turister året om och många vill bo intill den härliga naturen med sjöar och trollskog.

Fastighetsbyrån i Alingsås ligger centralt på Lilla torget bland stadens caféer och butiker. Vårt team med tio mäklare och tre assistenter i olika åldrar bidrar till en mix av lång erfarenhet och nytänkande strategi.

Fastighetsbyråns marknadsledande position i hela Sverige i kombination med vår starka lokalkännedomen och breda nätverk i Alingsås innebär en trygg och effektiv bostadsaffär. Vi har en plan för varje kund både före, under och efter bostadsbytet. Vi är med dig. Hela vägen hem.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Alingsås

Om Felix Borg

För Mäklaren Felix Borg är varje uppdrag en egen utmaning med samma mål – en lyckad affär som ger nöjda kunder. Med ett brinnande engagemang, affärsmässighet och kundfokus genomför Felix din bostadsaffär på bästa sätt. Sedan starten på Fastighetsbyrån Alingsås 2011 har Felix gjort hundratals försäljningar i de flesta bostadsrättsföreningar i Alingsås.

Felix Borg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mattias Rasmusson

Nöjda kunder och medarbetare är drivkraften hos Mattias Rasmusson. Han är själv nöjd med det marknadsledande varumärket vars goda support bidrar till att mäklarna kan lägga all fokus på kunderna.

Mattias Rasmusson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Larsson

Anna Larsson är en positiv och engagerad mäklare som brinner för att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela sälj- eller köpprocessen. Enligt Anna är det ett privilegium att hjälpa en kund med deras livs största affär. Hon började inom branschen redan 2003 under sin högskoleutbildning och har varit anställd hos Fastighetsbyrån Alingsås sedan 2009. I dag är Anna en meriterad mäklare som främst arbetar med villor och radhus i Alingsås.

Anna Larsson

Fastighetsmäklare

Om Annie Majlöf

Annie Majlöf

Fastighetsmäklare

Om Ann-Sofie Ahlberg

Mäklarassistenten Ann-Sofie Wallgard Ahlberg strävar efter att ge den bästa servicen varje dag på Fastighetsbyrån Alingsås, där hon blev en del av det härliga gänget hösten 2014. Det är ofta Ann-Sofie du får en första kontakt med på kontoret eller via telefon. Hon bor i en villa nära sjön Anten och kan svara på det mesta om alla delar av sin hemstad Alingsås. Efter 10 år som resesäljare i Alingsås tycker Ann-Sofie att det är spännande att jobba i en ny bransch i samma mysiga småstad.

Om Carina Berg

Carina Berg finns här för att hjälpa dig som ska sälja din villa, radus eller fritidshus. Hon har ett brinnande intresse för fastigheter, allt från konstruktionsritningar till inredning. Det har bland annat resulterat i att hon tillsammans med familjen byggt ett ekohus i Hjälmared där de nu bor. Carinas mål är att både säljare och köpare ska stå som vinnare efter avslutad bostadsaffär. För Carina finns inga problem, hon är alltid positiv och har inställningen att allt går att lösa. Med en ödmjukhet och ett stort driv och engagemang hjälper Carina dig genom din största affär.

Carina Berg

Fastighetsmäklare

Om Cecilia Johansson

Cecilia Johansson

Fastighetsmäklare

Om Jessica Ahlgren

För mäklaren Jessica Ahlgren är det alltid lika roligt att hjälpa människor köpa eller sälja sitt hem. Jessica kom till Fastighetsbyrån Alingsås redan 2004 under mäklarutbildningen i Borås och är inriktad främst på bostadsrätter i hela Alingsås. Själv växte hon upp på Noltorp och bor nu på Klinten. Som infödd alingsåsare får man mycket gratis, tycker Jessica, som dagligen använder sin lokalkännedom i mötet med kunderna. Tack vare ett stort socialt nätverk kan hon komma med oväntade tips till varje lyckad bostadsaffär.

Om Johan Gedda

Johan Gedda är en engagerad alingsåsbo och mäklare som främst arbetar med villor och radhus. Han började hos Fastighetsbyrån Alingsås redan under utbildningen till mäklare och fortsatte efter examen 2012. Som ödmjuk tävlingsmänniska drivs han av att hjälpa kunderna till bästa möjliga resultat. Han är född och uppvuxen i Alingsås, gillar att idrotta och dömer handboll på elitnivå. Samtidigt som Johan trivs hemma i centrum bland trähus och kullerstensgator, vill han betona närheten till både natur och stadskärna, oavsett var i Alingsås man bor.

Johan Gedda

Fastighetsmäklare

Om Louise Segergren

Om Pernilla Heed

För mäklarassistenten Pernilla Heed är det berikande att möta alingsåsbor i sälj- eller köptankar. Hon kom till Fastighetsbyrån våren 2015 efter 15 år som skräddare. Nu utvecklas hon i en ny bransch, på vad hon kallar ”ett innovativt kontor med fantastiska kollegor”. Pernilla uppskattar hemstadens lugna tempo, välbevarade stadskärna och närheten till allt vilket sparar tid. Hon bor med sin familj vid Saxebäcken i utkanten av Alingsås. På fritiden är hon aktiv i stans gymnastikförening och promenerar ofta i Skår vid sjön Mjörn.

Pernilla Heed

Mäklarassistent

Om Robert Larsvik

Mäklaren Robert Larsvik har gedigen erfarenhet av fastigheter i Alingsås och stortrivs med inriktningen villor, radhus och fritidshus. Han bor själv i villa, växte upp i Alingsås och ser gärna att staden fortsätter utvecklas med ny arkitektur som är anpassad för att bevara den trivsamma atmosfären. Karriären startade hos Sparbanken och 1994 flyttade Robert över till Fastighetsbyrån på andra sidan Lilla Torget. Han tycker det är roligt och spännande att knyta ihop två parter som blir nöjda med en av de största affärerna man gör i livet.

Robert Larsvik

Fastighetsmäklare

Om Viktoria Bernerek

Mäklaren Viktoria Bernerek gillar kontakten med människor och tar gärna det stora ansvaret att lotsa dem genom det spännande projektet att byta boende. Viktoria började arbeta på Fastighetsbyrån 2006 där hon startade karriären som mäklare 2008. Eftersom hon själv har varit med om två husköp med påföljande renoveringar kan hon enkelt förstå kunder som är med om samma äventyr. Viktoria är född och uppvuxen i Vårgårda och säger sig vara en Vårgårda-patriot! På så vis känns det naturligt att Vårgårda är det område hon är verksam i. Välkommen att ringa Viktoria om du vill diskutera ditt nästa boende!

Viktoria Bernerek

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.