Sök bostad eller innehåll

Ale

Din mäklare i Ale

Ale ligger strategiskt väl placerat mellan Göteborg och Trollhättan. Här har man naturen in på knutarna med sjöar och naturområden som är något utöver det vanliga. 

Med landsbygden och vacker miljö som granne är skogspromenaden aldrig långt borta och samtidigt har man närheten till stan när andan faller på. Förbindelserna och kommunikationerna är väl utbyggda, här bor pendlaren som uppskattar lugn och ro på fritiden på perfekt avstånd från jobbet i city. Vid Ale torg i Nödinge finns det mesta man kan önska sig i serviceväg som matbutiker, klädaffärer, bank, blomsterbutik och frisör. Alldeles bredvid finns Nödinges bibliotek som är kommunens huvudbibliotek. Ale kommun består av områdena Surte, Bohus, Nödinge, Nol, Alafors, Älvängen, Skepplanda och Alvhem.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ale

Om Mikael BarDavid

Mikael BarDavids personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Han strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar och beskrivs av sina kunder som engagerad, driven och väldigt hjälpsam. Mikael är social och har en stor yrkeskunskap som han använder för att nå sitt mål att alltid ha nöjda och glada kunder som känner sig väl omhändertagna. Hans lokalkännedom är stor och han trivs bra på Fastighetsbyrån med all kunskap och erfarenhet som finns samlad här.

Mikael BarDavid

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Patrik Andersson

Patrik har en naturlig fallenhet för affärer och med en bakgrund som entreprenör ser Patrik till att förmedla varje bostad som om det vore hans egen. Med hårt arbete, engagemang och en personlig relation, där han agerar bollplank genom hela affären, lyckas han göra sina kunder nöjda år efter år. Han brinner för att leverera kvalitet och sätter alltid kunden i fokus. Patrik älskar att göra affärer där alla blir vinnare.

Patrik Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ann-Christin Gustafsson

Om Anton Södersten

Anton är uppvuxen i Ale och han älskar sin hemkommun lika mycket som han brinner för sitt yrke. Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för Anton som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Anton är lyhörd, förtroendeingivande och engagerad, vilket är egenskaper som är viktiga för såväl köpare som säljare. Han vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av hans nöjdaste kunder!

Anton Södersten

Fastighetsmäklare

Om Jonas Andreasson

Att få förmånen att hjälpa säljare och köpare till en lyckad bostadsaffär ser jag som ett privilegium. Ett hem är så mycket och har så stor betydelse i våra liv. Här upplever vi både glädje, sorg, förväntan och trygghet. Människor ger mig inspiration att prestera det yttersta.

Jonas Andreasson

Fastighetsmäklare

Om Lovisa Bååth

Lovisa är både född, bosatt och verksam i Ale och kan erbjuda dig som säljare ett mycket stort kontaktnät och god lokalkännedom. Hennes försäljningar genomförs med noggranna förberedelser, lyhördhet och med ett enormt personligt engagemang. Lovisa strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och har alltid som mål att vara det självklara valet vid nästa försäljning.

Lovisa Bååth

Fastighetsmäklare

Om Petra Emanuelsson

Om Helena Bergström

Helena Bergström

Marknadsföringsansvarig

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Ninni Phan

Ninni Phan

Blivande Mäklare

Om Patricia Warnlöf

Patricia Warnlöf

Blivande Mäklare

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.