Sök bostad eller innehåll

Åkersberga

Din mäklare i Åkersberga

Österåkers kommun är en vackert belägen skärgårdskommun som ligger 25 minuter norr om Stockholms city. 

I centralorten Åkersberga med sin närhet till havet finner man köpcentrum och blandad bebyggelse med allt från centralt belägna lägenheter, barnvänliga radhusområden och exklusiva sjötomter med sekelskiftesvillor i Österskär. Utanför Åkersberga sträcker sig kommunen mot skärgården med kända öar såsom Ljusterö, Ingmarsö och Husarö.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Åkersberga

Om Johan Ytterberg

Johan Ytterberg startade sin mäklarkarriär 1993 och har med andra ord varit i branschen i över 20 år. Under studietiden drev Johan sin egen fönsterputningsfirma. När studierna var avklarade blev han erbjuden ett mäklarjobb på stående fot och det blev startskottet för mäklarkarriären. 2004 tog han över kontoret Fastighetsbyrån Åkersberga. Johan tycker att det bästa med att vara franchisetagare inom Fastighetsbyrån är att ha ett inarbetat koncept och en stor organisation i ryggen. Johan tycker att det allra viktigaste är att tänka på att han ofta kommer att träffa kunderna flera gånger i livet – därför uppträder han alltid som han själv hade velat bli bemött och behandlad. Han strävar alltid efter att alla ska känna sig bekväma i affärssituationer. Mestadels säljer han till återkommande kunder, vilket i sig är ett lysande betyg. På fritiden hittar ni Johan i stallet, då han är en riktig ”ponnypappa” som gärna åker på träningar och tävlingar. Dessutom har han ett sinne för fotografering och älskar att fota vardagsmotiv.

Johan Ytterberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Diplomerad nyproduktion

Om Thomas Harglin

Thomas Harglin började sin mäklarkarriär 2003 och är sedan 2012 franchisetagare på Fastighetsbyrån Åkersberga. Han är säljaren som tröttnade på att spendera så mycket tid på resande fot. Inspirerad av sin svärfar som tidigare drivit en fastighetsbyrå bestämde han sig för att sadla om och bli mäklare. Hälften av sin arbetstid spenderar han med att förmedla villor och den andra hälften med att driva själva företaget. Thomas tycker att det bästa med att vara mäklare är att jobbet är så varierande – ingen dag är den andra lik. Dessutom gillar han att ha ett jobb som berör de allra flesta människor någon gång i livet. Thomas är en social person som tycker om att träffa olika människor. Han känner ett stort engagemang och bryr sig om sina kunder. Förutom att hålla efter den egna villan spenderar han helst sin lediga tid med familjen. Han hade gärna hunnit med några fler slag på golfbanan men får sitt sportintresse stillat som tränare till två av de tre döttrarnas framgångsrika innebandylag.

Thomas Harglin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Diplomerad nyproduktion

Om Ann-Charlotte Hansen

Ann-Charlotte Hansen arbetar sedan 2007 som mäklarassistent på Fastighetsbyrån Åkersberga. I Ann-Charlottes jobb är den ena dagen aldrig den andra lik. Som assistent gör hon allt från att förbereda inför tillträden till att arkivera och sammanställa info från myndigheter. Hon gillar att jobbet ständigt är föränderligt – men det allra bästa med jobbet är kundkontakten. Tidigare har hon arbetat inom banksektorn i flera år, vilket gett henne ovärderlig kunskap som hon kan använda i sitt jobb som mäklarassistent. Hon har gått en mäklarassistentutbildning via Mäklarsamfundet och då hon är både född och uppvuxen i Åkersberga har hon koll på omgivningarna. Ann-Charlotte tycker att det viktigaste i hennes jobb är att alltid ha ordning och reda, att vara stresstålig och att ha rätt fokus. Viktigast av allt är såklart att alltid vara tillmötesgående mot kunderna. När hon inte hjälper mäklarna på kontoret tycker hon om att umgås med sin familj och sina vänner. Får hon en stund över roar hon sig gärna med att inreda hemmet.

Om Caroline Knutsson

Om Fredrik Hellström

Fredrik tycker att det viktigaste med mäklarjobbet är att vara strukturerad, men kanske framförallt att faktiskt tycka om att träffa människor. Fredrik är uppväxt i Norrlands inland. Redan som 19-åring prenumererade han på DN – bara för att kunna läsa bostadsannonserna. Intresset för mäklaryrket har med andra ord alltid funnits där. Fredrik studerade först till civilekonom men valde sedan en mäklarutbildning. 2006 var skolan avklarad och han började på Fastighetsbyrån Åkersberga samma år. Det bästa med att vara mäklare tycker Fredrik är att få möta människor i olika livsskeenden: han är med i hela spannet oavsett livssituation och ålder. Enligt honom är det bästa betyget han kan få att kunderna återkommer när det är dags för nästa period i livet. Det gäller att känna sig själv bra och att alltid vilja låta sig utmanas. Fredrik är en lösningsorienterad och social människa som gillar att prata. En fördel han har är förstås det norrländska lugnet. Dessutom är han en mästare på att minnas folk. Under lediga dagar gillar Fredrik att umgås med sina nära och kära. Förut brukade han spela fotboll men idag är det främst springandet som gäller – helst de längre loppen.

Fredrik Hellström

Fastighetsmäklare Fredrik talar svenska, engelska

Om Frida Orre

Frida Orre

Fastighetsmäklare

Om Joakim Torkelsson

För Joakim Torkelsson är det viktigt att göra kunderna nöjda – Återkommande kunder är feedback på att han har gjort jobbet rätt. Joakim blev rekommenderad av en mäklare som tyckte att detta var ett yrke som skulle passa honom. Sagt och gjort: 2012 började han som mäklare och idag vet han att har hamnat helt rätt. Han tycker att det allra roligaste med att vara mäklare är att få återkommande kunder. Joakim är en glad person som tycker om när det är högt i tak. Han tycker att det är viktigt att alltid sätta sig in i allas perspektiv och att anpassa sig till kundens behov. Förutom det glada humöret tycker Joakim att det är spännande att få träffa sina kunder i viktiga livsbeslut. Han förmedlar främst bostadsrätter och gillar att vara en del av en växande marknad – dessutom i en vacker skärgårdskommun. Intresset för teknik och utveckling hjälper honom att ständigt ligga i framkant på jobbet. När han inte är på kontoret eller på kundmöte så kan ni hitta honom vid en dator eller ute i naturen.

Diplomerad nyproduktion

Om Monika Söderström

Monika Söderström har alltid varit intresserad av fastighetsbranschen och började jobba på Fastighetsbyrån Åkersberga 2010. Innan hon blev mäklare arbetade hon som ekonomi- och mäklarassistent. Det bästa hon kan få är nöjda och trygga kunder. Detta arbetar hon mot genom att ständigt vara lyhörd och att alltid lyssna noggrant. Monika tycker att det svåraste med sitt jobb är att alla kunder är olika och det viktigaste av allt är att kommunikationen sker på rätt sätt. När allt klaffar, är det också det roligaste med jobbet! För Monika är det viktigt att lära känna kunden och därför är hon med i varje del av processen: från det första mötet och fotograferingen ända till uppföljning av den slutförda försäljningen. Hennes gedigna erfarenhet har gjort att hon har en fingertoppskänsla och är duktig på att läsa av behov och köpsignaler hos människor. Hon är bra på att analysera marknaden och att snabbt läsa av läget. Monika bor i Åkersberga sedan 2006 och hon valde Fastighetsbyrån Åkersberga just för att få jobba i sitt eget område. När hon inte är på jobbet umgås hon med sin familj. Dessutom har hon ett stort intresse för inredning och fotografering. Ett intresse som hon även använder på jobbet – innan fotograferingarna tar hon alltid ett möte och ger sina bästa stylingtips!

Diplomerad nyproduktion

Om Patrik Linnros

Patrik Linnros har hittat helt rätt i sin yrkesroll då han drivs starkt av att göra affärer och samtidigt upprätthålla en hög servicenivå, vilket inte sällan belönas med rekommendationer till vänner och bekanta. Patrik studerade ekonomi när han insåg att han inte ville sitta med siffror hela dagarna. Han ville göra affärer och träffa människor. Med ett personligt intresse för bostäder blev valet enkelt – 2010 startade Patrik sin mäklarkarriär. De personliga egenskaper som Patrik har mest nytta av i jobbet förutom affärssinnet är att han är diplomatisk, strukturerad och kunnig. Han förstår vikten av att vara lugn, rak och tydlig på ett ödmjukt sätt. Han är aldrig rädd för att säga vad han tycker och tänker utan litar helt på sin förmåga att ge en professionell bedömning. Det viktigaste att tänka på som mäklare är enligt Patrik att ha ett stort driv, att vara en god lyssnare och att kunna ha många bollar i luften. Patrik är själv uppvuxen i Åkersberga och hans fokus ligger främst på villor. Som småbarnspappa ägnas en stor del av den lediga tiden till att umgås med familjen. Han gillar även att vara ute i skärgården, att äta god mat och att resa.

Patrik Linnros

Fastighetsmäklare
Diplomerad nyproduktion

Om Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson visste att han ville arbeta inom juridik, försäljning, ekonomi och service – i mäklaryrket hittade han ett arbete som hade alla delar. Pege älskar när det händer mycket och tycker att det bästa med yrket är kundkontakten och att få träffa så mycket människor i olika skeden i livet. Som en del i dessa viktiga skeenden lägger han stor vikt på att hela tiden vara engagerad, ärlig och pålitlig. Hans uppgift som mäklare är att vara en person som kunderna kan lita på. En person som kan erbjuda kunskap, tålamod och ödmjukhet. Han har arbetat på Fastighetsbyrån Åkersberga sedan 2015, men har varit i branschen i samma område sedan 2012. Han gillar Åkersberga för dess stora charm och chansen att förmedla allt från fritidshus till villor ute i skärgården. Han har sedan unga år alltid arbetat med någon form av service, vilket ger kunskaper som han kan använda sig av än idag. För Pege är kunskap vitalt för att kunna ge förtroende. På fritiden håller han igång med träning och under de varmare månaderna hittar ni honom på motorcykeln. Dessutom försöker han att resa så mycket som möjligt.

Om Rasmus Degard

Jag har själv bott i Åkersberga sedan 2010 och varit på Fastighetsbyrån Åkersberga sedan 2016. Jag trivs väldigt bra i kommunen. Har stor lokalkännedom och ett brett nätverk. Jag arbetar som fastighetsmäklare i Österåker/Vaxholm med tidigare erfarenheter som egen företagare inom service och sälj i Event- och artistbranschen där jag byggt upp förmågan att kunna ta människor på rätt sätt i olika lägen. Jag har även jobbat många år inom omsorgen som gett mig stor förståelse och respekt för livets alla olika situationer. Att byta, köpa eller sälja bostad är en av livets största affärer och min uppgift är att göra det till en trygg och positiv upplevelse för såväl säljare som köpare. Jag guidar er med trygg hand genom denna process med ett professionellt bemötande, stort engagemang och en hög tillgänglighet. Som en del av Fastighetsbyrån som med råge är den största aktören på marknaden i Österåker så kommer jag på ett eller annat sätt i kontakt med i stort sett ALLA som letar nytt boende i kommunen.

Rasmus Degard

Fastighetsmäklare

Om Robert Gustafsson

För Robert Gustafsson var det ett självklart val att bli mäklare och han har arbetat inom Fastighetsbyrån under hela sin mäklarkarriär sedan 2011. Till kontoret i Åkersberga kom han 2014. Robert har en passion för affärer och gillar hela mäklarprocessen från början till slut. Han tycker att det viktigaste av allt är förtroendebiten och att kunderna ska känna att han är trygg i sitt jobb. Robert är en lugn, noggrann och lyhörd person som lägger stor vikt vid att alltid lyssna på kunderna och att utgå ifrån vad de söker. En annan stor del i jobbet är att visa engagemang och han tycker om att utvecklas med sina kunder. Roberts mål är alltid att kunderna ska komma tillbaka. Dessutom ser han fram emot att gå till kontoret varje dag och att få träffa sina kollegor. Robert kommer ursprungligen från Dalarna och har kunskap inom byggteknik. Motorintresset är stort och han har ett generellt intresse för bilar – inte minst för veteranbilen som står hemma i Orsa och väntar.

Diplomerad nyproduktion

Om Jenny Nystrand

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.