Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Sälja bostad

Steget före paketet

Förbered nu, sälj när du vill Funderar du på att sälja, men inte riktigt än? Med Steget-före-paketet kan du förbereda allt det praktiska redan i dag, så när du väl har bestämt dig är det bara att trycka på knappen! Steget-före-paketet är helt kostnadsfritt och givetvis förbinder du dig inte till en affär om du gör en beställning.

Med Steget-före-paketet hjälper vi dig med allt som ska förberedas: värdering, bostadsbeskrivning, fotografering, osv. Om du vill ha hjälp med att hitta ett nytt boende hjälper vi såklart till med det också.

Allt detta ingår i Steget-före-paketet

Kostnadsfri värdering
Vi ger dig en värdering som underlag till banken eller inför en bodelning.

Fotografering och planskiss
Visa upp ditt hem på ett realistisk och attraktivt sätt med hjälp av en duktig fotograf och en komplett bostadsbeskrivning. När det är dags för försäljning räcker det med ett samtal från dig och en knapptryckning från oss. Då publiceras annonsen och vi kan ha visning inom kort.

Annonsering kommande försäljning
Nästa steg är att lägga upp din annons som en kommande försäljning på vår sajt och det finns även möjlighet att annonsera som kommande försäljning på Hemnet. På så sätt samlar vi på oss en värdefull lista av intresserade köpare. Om du vill skickar vi dig statistik över hur många besök din bostad får på vår hemsida, så att du får en bra bild av intresset.

Slutprisprenumeration
Vi håller dig löpande uppdaterad om försäljningar och slutpriser via sms eller e-post.

Värdebevakning
Vi uppdaterar dig kontinuerligt via e-post om hur värdet på just din bostad förändras.

Förbered köpare
Under tiden du funderar kan vi informera spekulanter om din bostad. Vi noterar dem som är intresserade och kontaktar dem när du beslutar dig för att sälja. Det garanterar fler intresserade spekulanter redan från första annonsdagen!

Personlig köpcoach
Att köpa bostad är en lika stor och krävande affär som att sälja. Förutom att hitta rätt bostad i rätt område till rätt pris är det mycket annat att tänka på, från den första visningen till det avslutande köpekontraktet. Med en personlig köpcoach (värde ca 10 000 kr) från Fastighetsbyrån får du professionell rådgivning under hela köpprocessen.

Läs mer om köpcoach

Kontakta oss för att höra mer om Steget-före-paketet

användarvillkoren