Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Sälja bostad

Prisbevakaren

Vill du ha koll på försäljningar och prisutveckling i ett speciellt område? Då ska du skaffa Prisbevakaren – en tjänst som löpande håller dig uppdaterad om försäljningar och slutpriser via sms eller e-post.

Utan kostnad
Med Prisbevakaren kommer löpande sms eller e-post med försäljningar som uppfyller dina önskemål. Informationen innehåller gata, boarea, försäljningsdatum och slutpris. Med Prisbevakaren får du alltså en bra överblick över de senaste försäljningarna - helt utan kostnad. Du beställer den enkelt via vårt kontaktformulär, så kontaktar en mäklare dig inom kort och kopplar en bevakning till dig utifrån de kriterier du anger.

Statistik från Fastighetsbyrån och andra mäklare
Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja. Det gör att vi kan erbjuda aktuell försäljningsstatistik från hela Sverige och i stort sett alla våra försäljningar. Vid villaförsäljningar kan vi även visa statistik från försäljningar som genomförts med hjälp av andra mäklare. På så vis kan du följa prisutvecklingen i just de områden som du är intresserad av. Det betyder att du är bättre förberedd när du själv ska sälja eller hittar en bostad som du är intresserad av att köpa.

Är du också intresserad av vad som är till salu i dessa områden. Prata med något av våra kontor om matchning/bevakning så kan du få fortlöpande information om kommande försäljningar. Du kan också starta en bevakning direkt här på vår webbplats.

Beställ prisbevakaren här!

Bostadstyp:

användarvillkoren