Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Stockholm

I Stockholm byggs och planeras det för nya bostäder hela tiden.

Om du är intresserad av nyproduktion i Stockholmsområdet kan våra lokala kontor hjälpa dig att hitta en nybyggd bostad som passar dina önskemål.

Kummelnäsbacken

ARKITEKT MARTIN ZETHERSTRÖMS EGNA ORD OM KUMMELNÄSBACKEN Områdets karaktär och landskap skall bevaras när Kummelnäs vidareutvecklas och grannskapet förtätas. Här kan flerbostadshusets fördelar kombineras med radhusets eller villans – mindre hushåll kan komma nära natur och trädgård. Platsen är vacker, en naturslänt i skogens utkant. Två separata huskroppar ryms på en höjd i öster, med entrézon för de boende nedanför. På det plana markområdet invid Kummelnäsvägen i väster finns gemensam parkering. Intill uppförs bostadskomplement med förråd i separata uthusbyggnader. I huvudbyggnaderna finns sammanlagt åtta lägenheter, fyra i varje huskropp. På nedre våningen finns två lägenheter, med avskilda uteplatser direkt utanför. På övre planet finns två etagebostäder, med stora balkonger och loft med takterrasser. Alla bostäder har gavellägen, och får fönster i tre olika väderstreck. Det höga läget på platsen innebär fina utblickar över närområdet. Varje bostadsenhet har planerats för god kontakt med naturmark och trädgård utanför. De boende skall dessutom kunna bo avskilt utan att störa varandra – detta har i hög grad styrt placering av entréer och privata zoner utomhus. Väderstreck och volymernas orientering ger soliga zoner kring byggnaderna under olika tider på dygnet. Taköverhäng och längsgående balkonger skapar skydd mot väder och vind. Byggnaderna har utformats med naturgrå träpanel, för god integrering i befintligt landskap. Utvändiga räcken och trappor i galvat stål, och invändigt betonggolv och ljus träpanel – hållbara material som åldras med värdighet. Dessutom funktionella förvaringsenheter, välutrustade kök och badrum. Stora generösa fönster och partier ger ljusa bostäder och fina vyer – vädring vid behov blir enkelt med öppningar i olika lägen. I bostädernas sociala delar finns kök och rum för samvaro, och sovrum har samlats i en mer privat del. I Kummelnäsbacken har optimerade lösningar för de enskilda bostäderna väglett gestaltning och karaktär. Här kan människor ostört leva sida vid sida i nära kontakt med naturen utanför.

Rinkebyterrassen - Brf Utblicken

På kanten av Rinkebyterrassen med milsvid utsikt över Järvafältet ligger Brf Utblicken. Lägenheterna spänner sig från 1-2 rum och kök och från 21-55 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser där du kan njuta av ett härligt uteliv. Lägenheterna i Brf Utblicken karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. I Brf Utblicken bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet. Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras det tillsammans med ByggVesta AB för totalt ca 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity. Bostadsrätterna i området kommer till största del vara små yteffektiva och välplanerade lägenheter om 1-2 rok med balkong eller uteplats. Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som från och med hösten 2015 erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från jordens alla hörn. Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen. Från Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

Svinningeuddsvägen 14

Med ett lugnt och ogenerat naturskönt läge uppföres åtta stycken arkitektritade bostadsrättsparhus. Parhusen är utformade med stram och nutida arkitektur, spännande planlösning med dubbel takhöjd och fantastiska glaspartier. De stora fönsterpartierna ger hemmen ett härligt ljus och modern känsla. Bostädernas planskiss är väl genomarbetad och funktionell, här finns möjlighet att anpassa planlösningen för att passa just era behov. Rejäl plan och lättskött tomt, låga driftskostnader och ett barnvänligt läge gör hemmen perfekta för barnfamiljen. Planlösningar med stora sociala ytor samt möjlighet med upp till 5 sovrum gör att husen passar såväl den lilla som den stora familjen. Alla bostäderna har rejäla uteplatser i syd/väst. Genomgående hög standard och smakfulla materialval. Preliminär inflyttning sommaren 2017. Parhusen är i två plan med en boyta på ca 128 kvm (5 rok, varav 3 sovrum) i standard utförande, här finns möjlighet att påverka husets utformning och få upp till 5 sovrum. Till respektive bostad finns en rejäl plan och lättskött tomt och uteplats i fritt soligt syd/väst läge. Varje bostad har tillgång till två parkeringsplatser med eluttag. I anslutning till bostäderna finns ett förråd. De stilsäkra husen med fasad i Järnvitriol smälter in fint i den natursköna omgivningen. Svinningeområdet är ett lugnt och barnvänligt område med flertalet nybyggda hus. Snabb access till motorvägen, gör att du smidigt tar dig in till Stockholm city. Preliminär inflyttning under sommaren 2017. Priser från 4 175 000:- kr Anmäl ditt intresse: Ju tidigare du registrerar dig, desto större valmöjlighet har du när du ska välja bostad. Intresseanmälan innebär inte att du förbinder dig till något och du kan när som helst tacka nej eller gå ur kön. Intresseanmälan med namn, adress och telefonnummer mailas till: peter.ribbing@fastighetsbyran.se

Tollare Veranda

I Saltsjö-Boo uppför Senectus bostadsprojektet Tollare Veranda. I ett trivsamt läge planeras 16 charmiga lägenheter som har stora och soliga terrasser mot Lännerstasundet. Bekvämt och hemtrevligt boende med närhet till natur och hav. Preliminär inflyttning Q1 2017. Om Senectus Senectus är ett fastighetsutvecklingsföretag som utvecklar och bygger bostäder och omsorgsfastigheter som vi säljer eller förvaltar. Vi ansvarar för allt från idé och inköp av mark till försäljning och produktion av färdiga hus. Till våra kunder hör såväl privata som offentliga kunder. Idéer förverkligas i egen regi eller i samspel med kommuner, privata omsorgsgivare samt privata byggbolag. Tollare Tollare tillhör kommundelen Saltsjö-Boo i Nacka. Här har du vacker natur och skärgården inpå knuten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockyrinken i Björknäshallen. På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och inom cykelavstånd finns även Boo IF. Förskola och grundskola F-9 finns inom området. Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen beräknas ta ca 20 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motarvägen in till stan. Idag hittar du de närmaste livsmedelsbutikerna i Eknäs centrum, Björknäs centrum och Lännersta. I Orminge centrum finns butiker och kommunal service. I nya Nacka forum hittar du det mesta du kan tänkas behöva och vill du variera dig ligger Sickla köpcentrum inte långt därifrån. Som Nackabo har du aldrig långt till bekvämligheter och service. Tollare, som har anor från 1400-talet, kommer att bestå av cirka 1000 bostäder när området står klart cirka 2020. När hela området är inflyttat kommer en grön stadsdel växa fram med ett unikt och variet boende. Bebyggelsen kommer att anpassas till den värdefulla naturen så att den biologiska mångfalden inom området skyddas och bevaras. Längst nere vid Lännerstasundet planeras en vacker strandpromenad, båtplatser, gästbrygga, bad och restaurang.

Kanotbryggan Gröndal

PROJEKT KANOTBRYGGAN GRÖNDAL BOAREA 31 - 99 KVM ANTAL BOSTÄDER 52 st INFLYTTNING NOVEMBER 2018 Anmäl gärna ditt intresse till ansvarig mäklare: gabriel.yilmaz@fastighetsbyran.se OSLAGBART LÄGE INTILL MÄLAREN - PROJEKTET ÄR UNDER FÖRSÄLJNING! GRÖNDAL STRAND - Granne med Mälaren I populära och citynära Gröndal, i stadsdelens kanske bästa läge intill Mälaren, ska ALM Equity skapa unika bostadsrättslägenheter. Gröndal, som är en stadsdel inom Stockholms kommun, var tidigare en industri- och fabriksförstad med ett fåtal bostäder. Från 1940-talet och framåt genomgick Gröndal en förändring och bostadshus växte fram, däribland de internationellt prisade Stjärnhusen och Terrasshusen. Gröndal har sedan dess varit ett eftertraktat bostadsområde som liknas vid en lugn och trivsam småstad ett stenkast från Stockholm citys puls. ALM Equity, som svarar för projektet Kanotbryggan, ska tillsammans med fyra andra byggherrar samt Stockholms stad förnya kvarteret Storseglet, numer kallat Gröndal Strand, beläget i nordvästra Gröndal. I området ska närmare 400 lägenheter byggas. Nere vid vattnet sträcker sig en lång strandpromenad från vilken du når Liljeholmen, mysiga Vinterviken och mycket mer. Gröndal Strand beräknas vara färdigställt under år 2018/2019. Kanotbryggan Brf Kanotbryggan, med Mälaren som granne, utgörs av 52 lägenheter fördelat på två huskroppar - Backhuset och Brygghuset. I Kanotbryggan erbjuds lägenheter på 1-4 rum och kök i varierande storlek på mellan 31 och 99 kvadratmeter. Tillsammans med arkitekt och inredningsarkitekt har exteriören såväl som interiören utformats för att passa väl in i den natursköna omgivningen. Med en sober färgskala, stora fönsterpartier och generös takhöjd får man känslan av att vara ett med naturen. Lägenheterna genomsyras av genomtänkta materialval och välplanerade planlösningar som ritats med extra omtanke kring förutsättningen för umgänge. Samtliga lägenheter är försedda med minst en balkong, uteplats eller takterrass. Backhuset och Brygghuset Brf Kanotbryggan består av två huskroppar - Backhuset och Brygghuset. Etapp 1 - Backhuset är beläget längs med Bryggvägen. I Backhusets källare och suterrängplan finns bland annat bostadsrättsföreningens garageplatser, förråd och källsorteringsrum. Huset har sex bostadsvåningar där baksidan vetter mot ett kuperat naturområde utan insyn från omkringliggande bebyggelse. Samtliga lägenheter har minst en generös balkong, uteplats eller takterrass. Etapp 2 - Brygghuset är beläget precis vid vattnet och reser sig nio våningar högt. Samtliga större lägenheter är genomgående med fönster i tre väderstreck och två balkonger, en i fritt läge med utsikt över Mälaren och Stora Essingen samt en på motsatt sida där soldyrkaren kan njuta när solen vågar sig fram. GRÖNDAL STRAND - Småstad i storstad I Gröndal Strand behöver du inte tumma på något. Trots omgivningen av natur och Mälarens vatten bor du knappt 10 minuters bilfärd från Stockholm city vilket har lockat många till att slå ner sina bopålar just här. Även med kollektivtrafiken bor du nära stadskärnan, välj mellan buss och spårvagn till Liljeholmen för att sedan ta tunnelbanans röda linje till centralstationen, resan tar knappt 20 minuter. Stockholms stads satsning mycket på cykelstråk vilket gör att du enkelt kan ta dig runt med cykel på ett tryggt sätt. Med det fantastiska läget och närheten till Mälaren och sjön Trekanten är det en oslagbar plats med möjlighet till utomhusaktiviteter året runt. På vintern spolas isen på Trekanten för skridskoåkning och fina sommardagar kan förgyllas av kanotturer runt Stora Essingen som avslutas med ett dopp i Mälaren på en av alla badplatser i närområdet. Gröndal har ett lokalt serviceutbud med bland annat mataffär, apotek och restauranger. För den shoppingsugne ligger Liljeholmstorget Galleria endast två kilometer bort med över 90 butiker där du hittar det mesta. När Gröndal Strand färdigställts kommer det finnas en förskola i området, utöver det finns flertalet förskolor och skolor i närområdet.

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.