Sök bostad eller innehåll

Nyproduktion i Göteborg

Här finns det många spännande nyproduktioner som vi säljer.

Våra lokala kontor har nära kontakt med byggbolag och vet vilka nyproducerade bostäder i Göteborgsområdet som snart når marknaden. Kontakta oss för mer information!

Diserödsvägen

Diseröd. Ett samhälle som nu kommer att utvecklas med nya bostadsområden och med tillhörande service. I centrala Diseröd planeras utbyggnad av närservicen såsom nytt dagis, närbutik med postservice och utbyggnad av grundskolan. Utbyggnaden kommer att präglas av bevarandet av de unika naturkvalitéer som förknippas med orten. Inom kort avstånd finns badplats med långgrunt vatten. Trevlig golfbana, en aktiv idrottsförening, elljusspår och vidsträckta naturområden där det även finns fiskesjöar. Cykelvägarna i Diseröd är redan i dag omfattande. Eftersom detta gynnar såväl miljön som som trafiksituationen kommer BoSkaparna att starta en pool med el-drivna cyklar i anslutning till husen - fritt att låna av de boende i föreningen och laddas naturligtvis med solceller. BoSkaparna kommer uppföra två stycken punkthus med vardera 16 bostadsrättslägenheter i varje. Stor vikt i arkitekturen har lagts på träfasaderna och naturmaterial i största utsträckning. Båda husen kommer att ha en stor härlig takterass som hanteras och används av lägenhetsinnehavarna. Här kommer de boende själva att kunna påverka innehåll och utförande men plats för odling och utegrupper för gemenskap ser BoSkaparna som naturliga inslag. Husen består av sex våningsplan med tre lägenheter per plan förutom det översta som har en lägenhet. Väl dimensionerade hissar gör livet enklare för de boende och balkonger/uteplatser har placerats för optimala soltimmar.

Brf Rosen 113

De sju lägenheterna i fastigheten är alla renoverade med genomgående ljusa och väl utvalda ytskikt. Den genomgående planlösningen och de vackra fönsterpartierna gör att bostäderna badar i ljus. Köken går i högblank vitt med kaklat stänkskydd och bänkskiva i grått. I köken ryms en matplats för minst fyra personer. Här finns också utgång till balkongen som ligger med soligt söderläge. Från lägenheterna på våning 3 nås balkongen från sovrum 1. Från bostäderna på våning 1 finns en trappa ned från balkongen som gör det möjligt att njuta av trädgårdens fulla potential. Odla dina egna örter, plocka frukt från träden eller bara njut på en filt i gräset. Badrummen är helkaklade i vitt, även här med halvförband. På golven ligger modernt klinkergolv i grått av hög kvalitet. Badrummen är utrustade med wc, handfat med kommod, spegelskåp samt vikbara duschväggar. Badrummen är också förberedda för att installera en tvättpelare om så önskas. Vardagsrummen är belägna med fri vy mot norr. De nya fönstren är skapade med de gamla som mall, vilket ger en genuin känsla av trivsel. Genomgående i såväl vardagsrum som i övriga rum ligger vacker enstavsparkett av ek, detta höjer den lyxiga upplevelsen ytterligare. I bostäderna på våning 3 leder en påkostad trappa oss från vardagsrummet upp till ett generöst utformat loft. Här ligger vitlaserat brädgolv. Loftet som är ca 14 kvm stort används med fördel som sovrum, arbetsrum, gästrum eller liknande. Sovrum 1 är stort nog för såväl dubbelsäng med nattduksbord som skrivbord och garderober eller liknande möblemang. Fönster i vinkel bjuder strålande dagsljus. Sovrum 2 rymmer en enkelsäng samt skrivbord om så önskas. Slutligen erbjuder hallen oss möjlighet till avhängning samt förvaringsutrymme i både lådor och högskåp. En av de smarta lösningarna som finns i bostäderna finner vi i hallen, ett USB-uttag för praktisk laddning av telefonen. Samtliga bostäder har säkerhetsdörrar. Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Telia gällande Telia Öppen Fiber. I en kostnad av 379 kr/månad för varje lägenhetsinnehavare ingår bredband 100/100, bredbandstelefoni och TV-paketet Lagom. Det ingår en smart router, tv-box, integrerad medieomvandlare samt en bredbandsswitch.

Landvetter Solbacken

Landvetter Backa är ett av många områden i Härryda kommun som successivt byggts ut från början av 1900-talet och framåt. Ursprungligen användes många hus som fritidsboende som med årens lopp har i allt större utsträckning kommit att användas för helårsboende. Planområdet är beläget i sydöstra Landvetter vid Backavägen och avgränsas i norr och väst av befintlig bebyggelse och i öster av Eskilsbyvägen. I söder avgränsas området av naturmark. I området planeras en ny grundskola F-3 för ca 300 elever och i anslutning till Backa gård en ny förskola med upp till sex avdelningar samt en förtätning av cirka 100 nya bostäder i form av enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Gång- och cykelvägar byggs ut längs den nya Backavägens sträckning i samband med exploateringen vilket höjer tillgängligheten inom området avsevärt. I Landvetter centrum som är beläget cirka 1 500 meter norr om planområdet, finns livsmedelsbutiker, bank, vårdcentral, skola, bibliotek och resecentrum m.m. Området har korta avstånd till vacker natur med goda rekreationsmöjligheter. Gång- cykel- och mopedtrafik - Landvetter centrum ligger cirka 1 500 meter från planområdets norra del vid den planerade skolan. En ny gång- och cykelbana att kommer att anläggas längs med Backavägen som ansluter till befintligt gång- och cykelnät vidare till Landvetter centrum som kommer förbättra möjligheterna att gå och cykla in till Landvetter väsentligt. En ny gång- och cykelväg anläggs även fram till den planerade skolbyggnaden i områdets södra del. Kollektivtrafik - Utmed Eskilsbyvägen trafikerar busslinje 620 med en halvtimmes turtäthet. I samband med byggnation av den nya cirkulationsplatsen vid Eskilsbyvägen kommer en ny buss-hållplats att anläggas i anslutning till denna för att kunna kollektivtrafikförsörja de östra delarna av Landvetters-Backa innan området är fullt utbyggt. När nya Backavägen är utbyggd avses en ny busslinje uppföras genom området. En hållplats kommer att byggas vid Backavägen vid den planerade förskolan i den västra delen av planområdet samt i anslutning till den planerade skolan i den östra delen av planområdet.

Brf Naturlyckan

Vi tror på att skapa boende som det känns härligt att komma hem till men för ett pris som gör det möjligt att inte enbart sitta hemma. Resa, träna, shoppa, sommarstuga - det finns mycket härligt man kan lägga sin inkomst på. Vi tycker att det ska finnas en balans och försöker ge er en rimlig boendekostnad. Det här är ett fantastiskt hus med ljusa, moderna och öppna lägenheter med spektakulär utsikt. Ett hem med hög kvalitet mitt i den dramatiska naturen men bara fem minuter från Lerums centrum. Norra Hallsås Norra Hallsås är unikt i Lerum. Här i den dramatiska naturen har ett område med vackra och välplanerade bostäder vuxit upp. I Norra Hallsås finns allt för dig som gillar skogsliv, från promenader, löpning och cykling till bärplockning, fiske och klättring. Du kan uppleva skogen direkt från balkongen eller utanför dörren. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av skogens majestätiska lugn. Samtidigt är det nära till centrum och pendelstationen, men för våra köpare blir det ännu närmre eftersom en elcykel ingår i priset. För den som föredrar lokaltrafik finns goda förbindelser med busshållplatsen centralt placerad. Mitt i området ligger också den populära förskolan, byggd med högsta miljöklassning. Ett område att leva i. Elcykel på köpet Åka och handla fredagsmys eller bada i Aspen, med elcykel har du hela Lerum vid dina fötter. Allt du behöver finns på cykelavstånd och tack vare elmotorn går det lika bra ta sig hem upp för backen även när du inte är på topp. Att cykla är så klart bra för hälsan och dessutom sparar man miljön. Det bidrar vi gärna till.

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.