Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Ystad

Fastighetsbyrån Ystad

Välkommen till fastighetsbyrån Ystad!

Vår ambition är att vara Ystads mest efterfrågade mäklarföretag. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja, med över 240 kontor i hela landet. Med oss får du alla fördelar i att ha en stor mäklare, till exempel tryggheten i att vända sig till en rikstäckande organisation. Men du får också fördelarna hos en liten och lokal. Vi kan Ystad och har en gedigen information om de potentiella köpare som letar efter bostad i kommunen. Kanske viktigast av allt, vi finns alltid nära till hands.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Tveka inte att ringa oss eller titta förbi vårt kontor för bokning av fri värdering eller rådgivning inför ett kommande bostadsbyte.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ystad

Om Emil Malmer

Emil brinner för att både han och teamet skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tycker det roligaste med arbetet är skillnaden han kan göra för att kunna skapa ett framgångsrikt och glatt mäklarteam. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom och Fastighetsbyrån till sina vänner och bekanta!

Emil Malmer

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexandra Nilsson

Alexandra har omsorgsfullt förmedlat bostäder i Ystad sedan 2006 och kan sin stad väl. Att möta människor i olika livssituationer och få förtroendet att hjälpa dem med sina bostadsaffärer tycker hon är ett privilegium. Alexandra är en driven, lösningsorienterad och affärsmässig mäklare som i alla lägen strävar efter högsta kundnöjdhet. Gott renommé och rekommendationer är bästa betyget! Hon valde att arbeta för Fastighetsbyrån för att kunna erbjuda sina kunder den absolut bästa mäklartjänsten och därigenom leverera det absolut bästa resultatet. Fritiden spenderar hon allra helst med sin familj och för att hålla energinivån på topp så löptränar hon regelbundet, favoritrundan är milen i Sandskogens motionsspår.

Alexandra Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Cornelia Lembke

Cornelia är blivande fastighetsmäklare och tar snart sin examen från Malmö Högskola. Att få lärdom från erfarna mäklare på Fastighetsbyråns kontor i hennes hemstad Ystad, ser hon som en spännande och utmanande tid. I framtiden ser hon fram emot mötet med nya människor och hon vill på bästa sätt vara en hjälpande hand till lyckade bostadsaffärer.

Cornelia Lembke

Mäklarassistent

Om Jenny Thulander

Jenny är en person som trivs som "spindeln i nätet" och just därför passar hon bra i assistentrollen. Hon har arbetat som mäklare i 6 år och har nu valt att arbeta som assistent. Jenny vill alltid göra sitt bästa och älskar att få hjälpa både kunder och sina kollegor, genom att arbeta på Fastighetsbyrån får hon alla de verktyg som krävs för att göra en lyckad bostadsförsäljning. Jenny bor i Ystad och har en bra kännedom om sin stad. Jenny har seglat hela sitt liv och ni träffar henne säkert nere i Ystads småbåtshamn under sommaren.

Jenny Thulander

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Jessica Österberg

Jessica har ett varierat arbetsregister i bakgrunden. Hon har skaffat sig stor erfarenhet från olika branscher som alla har en sak gemensamt, kundbemötande. – Det är de dynamiska mötena med människan som jag älskar och som ständigt utvecklar mig, säger Jessica. Hon landade för ett tag sedan som mäklarassistent på Fastighetsbyrån i Ystad och Sjöbo och hon säger sig ha en pågående kärleksrelation till sin hemstad Ystad och agerar gärna god ambassadör för de skånska småorterna.

Om Louise Arvidsson

Som mäklare är Louise en engagerad och driven person och tillsammans med er skapar ni de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Som mäklare håller hon i alla trådar och finns för att nöjda är hon nöjd! Hon älskar Ystad med dess hjälpa både säljare och köpare. När kunderna är närhet till hav och skog samt alla mysiga byar som finns runt om kring. Att bo och verka inom samma område gör det både lättare och naturligare.

Louise Arvidsson

Fastighetsmäklare

Om Magnus Tarland

Magnus har arbetat som fastighetsmäklare i Ystad sedan 1997 och han tycker att det är ett arbete som han verkligen brinner för. Trots sina 18 år i branschen är hans yrkesmål att fortsätta utvecklas och bli ännu skickligare i sitt arbete som fastighetsmäklare. Han vill kunna ge säljare och köpare bästa möjliga vägledning och engagemang i deras kanske största affär i livet.

Magnus Tarland

Fastighetsmäklare

Om Petra Roxenius

Att mäkla i Ystad är fantastiskt, tycker Petra som har jobbat här under största delen av sin verksamma tid i branschen. Eftersom Petra älskar Ystad tycker hon det är lätt att ”sälja in kommunen” till kunder utifrån. För att göra en bra affär krävs det god kommunikation och inte minst tydlighet från mäklarens sida, därför ringer Petra gärna en extra gång till sina kunder och uppdaterar om vad som är på gång. För att nå det gemensamma målet, en lyckad affär, är hon inte rädd för att prova nya vägar.

Petra Roxenius

Fastighetsmäklare

Om Niklas Andersson

Niklas studerar till fastighetsmäklare eftersom han vill ha ett utmanande arbete att gå till. Han är noggrann och ansvarstagande, vilket gör att rollen som mäklare kommer att passa honom fint. För Niklas var valet av praktikplats inte svårt. -Jag vill gärna lära mig så mycket som möjligt under min praktik och jag tror att ”Sveriges största mäklare” har bäst förutsättningar att uppfylla min önskan, säger Niklas.

Niklas Andersson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden