Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Västervik

Fastighetsbyrån Västervik

Västervik är en mycket bra ort för barnfamiljer. Här har du närhet till såväl grönskade natur som hav, samt fritidsaktiviteter och ett stort utbud av förskolor och grundskolor. Efterfrågan är stor i Västervik, särskilt i centralorten.

Fastighetsbyrån har funnits i Västervik sedan 1969 och är den ledande aktören i området. Varje år gör vi cirka 160 goda affärer åt våra uppdragsgivare och vi har runt 15 000 besök på vår hemsida varje vecka. Vårt register uppdateras ständigt med nya spekulanter i området.

Som marknadsledare har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Västervik

Om Birgitta Söderström Passchier

Birgitta har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 1989. Hon känner väl till området då hon är uppvuxen här. Att träffa människor i olika livssituationer är stimulerande och det är viktigt att fokusera på kundens önskningar efter vilka behov de har. Ingen affär är den andra lik!

Om Björn Karlsson

Björn har en syn på yrket som stavas livsstil, mäklare på heltid. Han älskar sitt jobb! Björn började tidigt med att bygga upp sina kontakter, fotbollen och jobbet på banken var bra kanaler som gjorde att han idag har en stark social förankring i sin hemort. Björn driver kontoren i Västervik, Vimmerby och Hultsfred med totalt 10 anställda, ständigt på jakt efter nya affärer!

Björn Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Marcus Call

Marcus mäklarkarriär började 1995 och han har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2000. Marcus har fortfarande samma glöd och driv som fanns redan 1995. Han är en glad person med många järn i elden och har i många år drivit flera mäklarkontor men är numera anställd och säljer på heltid – eftersom han tycker det är mycket roligare! Under sin karriär har han sålt mängder av fastigheter i Västerviks kommun. Allt från tomter, fritidshus och villor till kommersiella- jord- och skogsbruksfastigheter. Marcus tycker dessutom det är extra spännande med annorlunda objekt och komplicerade affärer. Inget uppdrag är för stort och ingen kund är för liten, han guidar dig hela vägen oavsett vilken fastighet det gäller och levererar alltid en trygg affär till högsta möjliga slutpris.

Marcus Call

Fastighetsmäklare

Om Claes Göran Carlsson

Claes Göran Carlsson

Fastighetsmäklare/Bostadsrättsspecialist

Om Emma Svensson

Emma Svensson

Fastighetsmäklare

Om Magnus Edmark

Magnus Edmark

Fastighetsmäklare

Om Tobias Ankréus

Ingen dag är den andra lik vilket är en av tjusningarna med detta arbete. Att få hjälpa människor i kanske deras livs största affär, är något som driver mig.

Tobias Ankréus

Fastighetsmäklare

Om Jeanette Mostedt

Om Marcus Svensson

Marcus Svensson

Säljsupport / Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden