Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Västerhaninge

Fastighetsbyrån Västerhaninge

I Haninge finns allt – skärgård, orörd natur, utmärkta shoppingmöjligheter och ett bra kommunikationsnät. 

Här finns attraktiva bostäder, förstklassig medborgarservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Haninge är en av landets hästtätaste kommuner med bra förutsättningar för alla vänner av ridsport och här finns också ett flertal högklassiga golfbanor.

Fastighetsbyrån har två kontor strategiskt placerade i Haninge Centrum respektive i Västerhaninge Centrum. Våra fastighetsmäklare arbetar affärsmässigt och med ett starkt kundfokus i varje uppdrag. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa tjänsten. En personligt utformad mäklartjänst med inriktning på marknadsföring och kvalitet genom hela affären.

Vårt geografiska område omfattar Handen, Vendelsö/Gudö, Vendelsömalm, Brandbergen, Norrby, Söderby, Vega, Jordbro, Västerhaninge, Tungelsta, Årsta havsbad och Dalarö.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Västerhaninge

Om Charlotte Ek

Charlotte är en utpräglad service och resultatmänniska med en stor dos av både livs- och yrkeserfarenhet. Charlotte har med sin långa yrkeserfarenhet och sitt genuina intresse för människor och livssituationer allt som krävs för en lyckad och trygg affär. För mig och mina duktiga kollegor är allt möjligt och vi drivs av att överträffa förväntningarna i varje uppdrag, säger Charlotte

Charlotte Ek

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Gunilla Claesson

Gunillas driv och engagemang i varje enskild affär är en framgångsfaktor. Med livs- och yrkeserfarenhet från olika områden kan hon tillföra mycket och vara ett starkt stöd för kunderna. Gunilla var med och startade upp Fastighetsbyråns kontor i Haninge/Västerhaninge och har under årens lopp hjälpt åtskilliga familjer att sälja och köpa bostad. Bostadsaffärerna är oftast en av de största affärerna man gör i livet. Att vara med i den processen och se glädjen hos nöjda köpare och säljare ger en fantastisk känsla tycker Gunilla.

Gunilla Claesson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Frances Rose

Som yrkesverksam mäklare sedan 1999 har Frances ett stort kunnande och stor erfarenhet att bidra med i varje bostadsaffär. Att vara driven, engagerad och omtänksam gör att kundnöjdheten är oerhört hög hos Frances' kunder. Att hjälpa människor att lösa sin boendesituation i olika faser av sina liv gör arbetet varierat och spännande och det är det som gör det här arbetet så roligt, säger Frances.

Frances Rose

Fastighetsmäklare

Om Gulsah Bulduk

Gulsahs starka affärs- och resultatfokus i kombination med utpräglad servicekänsla gör henne till en driven mäklare, som finns med som stöd och bollplank under hela processen. Att bo och arbeta i samma område, är något hon ser som en stor fördel då kunskapen och känslan för området är genuin och djupt rotad. Mina språkkunskaper är till stor hjälp för många av våra kunder eftersom jag talar både kurdiska och turkiska säger Gulsah.

Om Janne Viinikka

Janne arbetar fokuserat och med stort engagemang och driv i varje uppdrag. Han strävar efter att överträffa säljare och köpares förväntningar vilket gör att varje dag är en ny utmaning för honom. Janne ser det som en styrka att han själv är uppvuxen i Haninge vilket ger honom en god lokalkännedom.

Janne Viinikka

Fastighetsmäklare

Om Malin Wärlinge

Malin ser det som en självklarhet att arbeta strategiskt och målmedvetet genom hela försäljningsprocessen för att förmedla vassa resultat med trygghet. Malin är som person mycket driven och förtroendegivande. Hon lägger stor vikt vid varje enskilt uppdrag i fråga om tid och engagemang. Det är enkelt när man brinner för sitt jobb säger Malin med sitt smittande leende. Hela hennes yrkesverksamma liv har hon arbetat med människor och hon ser det som en stor tillgång för arbetet som fastighetsmäklare. Att får äran att hjälpa både säljare och köpare med deras troligtvis största affär är fantastiskt säger Malin.

Om Roger Engblom

Roger är en förtroendeingivande och trygg person med glimten i ögat. Han har en gedigen yrkeserfarenhet och uppskattas av kunder för sin affärsmässighet och goda förhandlingsvana. En stor tillgång i mitt yrke är min lokala förankring som Haningebo sedan 30-år och mitt stora kontaktnät i kommunen, säger Roger

Roger Engblom

Fastighetsmäklare

Om Sofie Lantz

Sofie är en utpräglad servicemänniska som brinner för sitt arbete, att ta hand om kontorets fastighetsmäklare och kunder. Hon är spindeln i nätet och den som får allting på kontoret att fungera. Att dagligen ge mäklarna alla de verktyg dem behöver för att lyckas i varje enskild affär ser hon som en självklarhet. Sofie säger själv att hon tillsammans med sina kollegor arbetar hårt för att överträffa kundernas förväntningar och ge dem hög service genom hela försäljningsprocessen!

Sofie Lantz

Mäklarassistent