Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Uppsala

Fastighetsbyrån Uppsala

I Uppsala finns allt – vackra promenadstråk, goda kommunikationer, utmärkta shoppingmöjligheter, en rad mysiga caféer, bra restauranger och såklart Fastighetsbyrån!

Vi på Fastighetsbyrån Uppsala har mångårig erfarenhet av marknaden och har med åren kommit att bli en av de ledande aktörerna. På vårt kontor är vi 25 medarbetare varav 12 experter på bostadsrätter och 5 specialiserade villamäklare. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Uppsalas största VIP register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Uppsala

Om Alex Baz

Alex har varit mäklare sedan 2005 och har jobbat inom försäljning sedan 1993. Förmodligen finns det någon koppling till att han under åren har sålt drygt 700 bostäder, något som han är ensam om att ha gjort. Yrkesvalet var med andra ord ganska självklart för Alex den dagen han bestämde sig för att studera till mäklare. Han ser det som ett privilegium att få möta olika människor som befinner sig i unika livssituationer och som förmodligen är mitt uppe i sitt livs största affär och uppskattar att då få vara delaktig. Alex roll är att få till en trygg och professionell affär från början till slut. - Drivkraften är att överträffa säljarens och köparens förväntningar, säger Alex.

Alex Baz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Ödman

Andreas drivs av att prestera bättre än sina konkurrenter och han kombinerar detta med att vara en ödmjuk Göteborgare och effekten blir givetvis nöjda och glada kunder.Andreas har jobbat som mäklare sedan 2012. Han trivs med att jobba i Uppsala på grund utav variationen av kunder och bostäder, allt från den glada nybörjar studenten till de pålästa akademikerna som har en bostadskarriär i ryggen.

Andreas Ödman

Fastighetsmäklare

Om Deniz Coban

Deniz Coban

Fastighetsmäklare

Om Dennis Stenström

Dennis Stenström

Fastighetsmäklare

Om Elenor Jansson

Elenor Jansson

Fastighetsmäklare

Om Emelie Abrahamsson

Om Erin Kiruk

Erin Kiruk brinner för detta yrke och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Denna drivkraft gör att han hjälper kunden att få maximalt betalt. Erin har alltid varit en tävlingsmänniska vilket kommer till nytta då skillnaden mellan en riktigt bra affär, och en vanlig affär kräver det där lilla extra av honom. Han är Specialiserad att sälja bostadsrätter i Uppsala vilket har gett honom en gedigen erfarenhet inom det området. Erin är född och uppvuxen i Uppsala vilket honom en mycket stark lokal förankring och god kunskap om olika områden.

Erin Kiruk

Fastighetsmäklare

Om Hannah Östlund

Hannah Östlund

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Henrik Gunnarsson

Henrik är en tävlingsinriktad och engagerad mäklare med 8 års erfarenhet av mäklarbranschen. Vi på Uppsalakontoret blev mycket glada över att få anställa honom när han återvände hem efter 7 år på ett av Fastighetsbyråns Stockholmskontor, där han också var delägare. Henriks framgång som mäklare beror mycket på hans högt ställda krav på sig själv gällande service, tillgänglighet och engagemang. Han sätter alltid upp gemensamma mål med sina säljare och är av tron att man alltid uppnår bättre resultat om man har något att sträva efter.

Henrik Gunnarsson

Fastighetsmäklare

Om Jakob Ekerot

Jag började arbeta på Fastighetsbyrån i juni 2004. Innan dess läste fastighetsmäklarutbildningen på Malmö högskola i två år. Dessförinnan tog jag en ingenjörsexamen och jobbade som projektledare/konstruktör i två år. Trots att jag jobbat 10 år i branschen tycker jag det är fortfarande lika roligt att gå till jobbet idag, som när jag började. Jag drivs av att se att jag kan hjälpa människor i både roliga och mindre roliga situationer. Jag är född och uppvuxen i Uppsala så jag besitter en stor lokal kännedom överallt i Uppsala. Detta medför att jag försöker hitta de där små, men ändå så viktiga fördelarna med varje bostad. Tack vare mitt tidigare yrkesval har jag lärt mig att nyckeln till framgång är att alla parter är nöjda med den slutgiltiga lösningen. Jag har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt. Varje dag får man tillfälle att träffa nya människor och man vet aldrig i förväg hur arbetsdagen kommer att se ut. Detta medför att det är ett mycket omväxlande jobb med nya utmaningar varje dag. På fritiden spenderar jag min tid åt familj och i viss mån även flugfiske. Jag har en son som är född 2010 så numera är det full fart när man kommer hem efter jobbet. När jag är ledig och behöver avkoppling, brukar jag åka norrut för lite flugfiske. Det finns inget så rofyllt som att försöka locka rödingen till hugg. Tidigare har jag även utövat pingis, fotboll och skidåkning, men eftersom man har familj och ett arbete som kräver att man är nåbar konstant är det svårt att hinna med detta. Jag ritar/designar även många av mina egna möbler då jag tycker det är kul att ha möbler med min personliga "touch". Tveka inta att kontakta mig om det uppkommer några frågor eller funderingar. Jag gör det här dagligen, men för er så kanske det är första gången ni säljer en bostad och då är det naturligt att man undrar över saker och ting. Jag brukar alltid säga att det finns inga dumma frågor, så hör av er om det är något ni undrar över!

Jakob Ekerot

Fastighetsmäklare

Om Joel Ohlsson

Joel Ohlsson

Fastighetsmäklare

Om Josefin Lindberg

Josefin Lindberg som fastighetsmäklare är väldigt lyhörd för såväl köpare som säljare. Vi är alla olika så det är därför viktigt att möta olika kunders behov och önskemål. Att kunna leva upp till kundens förväntningar är enligt Josefin en självklarhet, men att överträffa dessa förväntningar är något som hon strävar efter i varje affär. Josefin’s mål är att kunder ska bli så pass nöjda med henne som sin fastighetsmäklare att det ger återkommande kunder och en hel del rekommendationer. Att jobba som mäklare i Uppsala tycker hon är en rolig utmaning där hon får hjälpa många förstagångsköpare- och säljare, men även de mer erfarna som har en och annan bostadsaffär i ryggen.

Josefin Lindberg

Fastighetsmäklare

Om Josefin Falkner

Josefin Falkner är specialiserad på försäljning av bostadsrätter och har arbetat som fastighetsmäklare sedan början av 2013. Hon är uppvuxen i Uppsala och besitter god lokalkännedom. Josefin har flera utbildningar i ryggen men känner nu att hon har hittat rätt. Hon drivs av att överträffa kundernas förväntningar. Josefin är engagerad och effektiv i sitt arbete och har mycket nöjda säljare och köpare. Innan Josefin utbildade sig till fastighetsmäklare arbetade hon bland annat som polis vilket har gett henne en bred erfarenhet av arbete med människor i olika situationer.

Josefin Falkner

Fastighetsmäklare

Om Kicki Fäldt

Kicki Fäldt

Mäklarassistent

Om Klas Ördell

Klas Ördell

Fastighetsmäklare

Om Lovisa Söderlund

Lovisa Söderlund

Fastighetsmäklare

Om Malin Fagerström

Malin Fagerström

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Mattias Lindahl

Om Nellie Nováky

Nellie Nováky

Mäklarassistent

Om Rashin Cohen

Skillnaden mellan en bra fastighetsaffär och en fantastisk är engagemang enligt Rashin. Allt annat än högsta kvalitet på tjänsten är oacceptabelt. Det är också därför Rashin har valt att jobba på Fastighetsbyrån säger hon. Rashin är uppvuxen i Uppsala och har därmed en väldigt god lokalkännedom. Hon har en gedigen erfarenhet av mäklaryrket från att sälja härliga bostäder i Spanien och är specialist på villor i Sverige. Som mäklare är det viktigt för Rashin att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Det som hon mest får höra av sina kunder är att hon har ett stort driv, engagemang och lyckas skapa personliga relationer som varar långt efter avslutad affär.

Rashin Cohen

Fastighetsmäklare

Om Robin Johansson

Robin Johansson är specialiserad på friköpta fastigheter och har hela Uppsala kommun som sitt arbetsområde. Robin har studerat fastighetsmäklarprogrammet på högskolan i Gävle och ekonomiprogrammet på Uppsala universitet. Robin är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och har nu dragit nytta av det i sitt yrkesval och strävar alltid efter att göra det lilla extra i varje affär. Robin har varit aktiv på elitnivå i simning vilket gör att han aldrig lämnar något åt slumpen. Det bästa med försäljningsprocessen tycker han är att få förtroendet att hjälpa till i kundernas kanske livs största affär.

Robin Johansson

Fastighetsmäklare

Om Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin har lång och bred erfarenhet inom bank- och serviceyrket och älskar mötet med kund. Goda kundrelationer är A och O för henne och hennes mål är att alltid göra alla parter nöjda samt att uppnå bästa möjliga resultat i varje affär.

Om Kicki Pluhacek

Kicki Pluhacek

Koordinator/Projektledare

Om Linda Frisk

Linda Frisk

Nyproduktionsansvarig

Om Madelene Mattsson

Madelene Mattsson

Ansvarig callcenter

Om Matilda Hübinette

Matilda Hübinette

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden