Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Umeå

Fastighetsbyrån Umeå

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja.

Vi erbjuder välutbildade och engagerade fastighetsmäklare. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord för oss. Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på kvalitet i alla leden – ett garanterat framgångskoncept! På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten med specialiserade bostadsrätt- respektive villamäklare. Vi brinner för att ni ska bli nöjda i er bostadsaffär.

För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad tack vare vårt stora kontaktnät.

Vi är redo att hjälpa dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Umeå

Om Annica Åslund Olsén

Att skapa förtroende genom att kunna sätta sig in i kundens situation inför ett så stort beslut som en bostadsaffär innebär, är lika viktigt som att alltid ge kunder återkoppling. Den inställningen var viktig även då hon arbetade på Swedbank, där hon var anställd innan hon sommaren 2012 köpte Fastighetsbyrån tillsammans med Ewa. Kontakter och möten med kunder som är på gång att förändra sitt boende är en annan sak som inspirerar henne mycket. Annica är från Östersund men de år hon bott här i Umeå har övertygat henne att det här är en fantastisk stad att bo i, en stad med stor framtidstro!

Annica Åslund Olsén

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ewa Holmgren

Engagemang och affärsmässighet är ledord som Ewa jobbar efter, och hon brinner för att med trygghet och förtroende guida dig genom en av livets största affärer. Varje affär och person är unik och så tycker också Ewa att varje uppdrag måste vara. En individanpassad mäklartjänst borgar för nöjdare kunder. Hon har arbetat många år i Stockholm som mäklare innan hon tillsammans med Annica tog över Umeåkontoret 2012. Umeå är en fantastisk stad som satsar framåt på många fronter, bland annat inom kultur och inom nybyggnation. Umeå erbjuder ett rikt fritidsutbud för såväl vuxna som barn. Kort sagt en mycket levande och intressant stad att bo i och låta sina barn växa upp i.

Ewa Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elisabeth Johnson

Om Erica Bjuhr

Erica har jobbat här i snart tio år. Idag jobbar hon som mäklarassistent men Erica är utbildad Fastighetsmäklare och har jobbat som det i många år. Den erfarenheten i kombination med engagemang och affärsmässighet skapar en trygghet genom hela affären för både kunderna och mäklarna, en helhetslösning som är svårslagen. Erica är noggrann och lämnar inget åt slumpen. Hon är den som både mäklaren och kunderna tryggt kan vända sig till, även i stressiga situationer. Hennes omtänksamhet är uppskattad av både kunder och kollegor.

Erica Bjuhr

Fastighetsmäklare

Om Hans Nordström

- Att alltid försöka överträffa kundens förväntan! Svarar Hans på frågan om vad som driver han som fastighetsmäklare. Genom hans år som fastighetsmäklare har han arbetat i städer som Stockholm och Luleå men tillslut valt att slå sig till ro i björkarnas stad, Umeå. I sina tio år branschen så är hög kundnöjdhet något som får Hans att alltid ge 110% varje dag när han går till jobbet.

Hans Nordström

Fastighetsmäklare

Om Ingrid Karlsson

Om Jan Forsberg

Med intresse för affärer och ett stort engagemang tillsammans med Fastighetsbyråns rikstäckande organisation och dess breda tjänst, gör att jag är övertygad att kunna ge de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Både säljare och köpare ska känna trygghet genom hela affärsprocessen. Jag har i grunden en Civilekonomexamen från Umeå Universitet, som kompletterats med Mäklarutbildningen på Gävle Högskola. Innan jag började på Fastighetsbyraån jobbade jag många år på ett fastighetsbolag, även erfarenhet från bank. Utanför arbetet kretsar det mesta kring familj och idrott. Fotboll, skidor och löpning.

Jan Forsberg

Fastighetsmäklare

Om Jonas Eriksson

Jonas Eriksson

Fotograf / Mäklarassistent

Om Lennart Odsander

Bred erfarenhet från både bank och myndighet. För mig finns kunden alltid i centrum och att bygga förtroende genom engagemang och tillgänglighet är naturligt för mig. En nöjd kund är en bra kund!

Lennart Odsander

Fastighetsmäklare

Om Peter Lärka

Peter är lugn, noggrann och pålitlig vilket märks i alla hans bostadsförmedlingar. Att lyssna till kundens behov och att skapa goda kundrelationer är något som Peter lägger stor vikt vid. För honom är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga och sedda. Peter är uppvuxen i Umeå, har god lokalkännedom och ett stort engagemang.

Peter Lärka

Fastighetsmäklare

Om Philip Forsman

”För mig är kundernas behov det viktigaste i en bostadsaffär” Philip är mycket engagerad i sitt arbete och jobbar hårt för att överträffa sina kunders behov och förväntningar. Hans strävan i en bostadsaffär är att både köpare och säljare ska känna trygghet genom hela affären. Just arbetet som fastighetsmäklare kräver mycket ansvar, tillgänglighet och hårt arbete. Det är just därför yrket passar Philip Så bra. Philip har varit på fastighetsbyrån sedan sommaren 2013 och tycker att det känns tryggt att arbeta med marknadens största aktör och att ha bästa verktygen för att kunna leverera en lyckad bostadsaffär.

Philip Forsman

Fastighetsmäklare

Om Ulf Stenberg

Ulf är en av Umeås mest erfarna mäklare med 27 år i mäklarbranchen. Ulf tycker att mäklarjobbet är intressant för att han får träffa och hjälpa många olika människor i skiftande situtioner. Med så många år i branschen har han kört de flesta mindre vägarna i Västerbottens kust - och inland. Ulf tycker arbetet är stimulerande med många olika överlåtelsesituationer. Med en civilingerjörsexamen som lantmätare har Ulf en gedigen utbildning i botten.Han är gift med Kerstin, egen företagare. De har två söner , båda numera boende i Umeå. Sönerna har sitt popband Deportees som både vunnit Grammis och P3 Guld. De bor i villa i Västerbottens pärla, Vindeln ca 50 km väster om Umeå. Sommartid tillbrigar de den mesta tiden i sitt fritidshus i Abborrtjärn. Ulf har alltid varit intresserad av idrott och är dessutom engagerad i Odd Fellow. Han gillar skidåkning utför och åker en hel del både hemmavid, i fjällen och i alperna.Ulf började arbeta vid FSPAF den 1/2 2000. Innan dess arbetade han i eget företag, ULF MÄKLARE. Ulf jobbar med alla typer av fastigheter och bostadsrätter samt en hel del nyproduktion.

Ulf Stenberg

Fastighetsmäklare

Om Walter Mannberg

Walter har 35 års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Umeå med omnejd. Under dessa år har Walter ju fått mycken lärdom men för varje ny arbetsdag får han nya erfarenheter. Arbetet är fritt men under ansvar och bygger på egen prestation. Walter är mycket serviceinriktad och gör allt för att du ska känna förtroende för honom.

Walter Mannberg

Fastighetsmäklare

Om Julia Hansson

Välkommen att boka tid hos mig för en kostnadsfri Livsbesiktning – en analys av din familjerättsliga situation.

Våra närområden

Se fler områden