Sök bostad eller innehåll

Trelleborg

Fastighetsbyrån Trelleborg

Söderslätt, en gång beskrivit av Carl von Linné som det härligaste landskapet i världen. Öppna vyer och böljande fält välkomnar dig in i kommunen. Slätten är fylld av liv med odlingar av olika sorter, gårdsbutiker i alla slag, flertalet restauranger och konstgallerier.

Sveriges sydkust är lång med vackra badstränder och fina naturområden. Här finns flera småbåtshamnar och pittoreska fiskelägen. Trelleborg är småstaden som är Sveriges port till kontinenten, med omfattande färjeförbindelse till Tyskland. Det sydliga läget förstärks av palmerna som är ett signum för staden. Årliga arrangemang som Palmfestivalen och Palmloppet för samman Trelleborgarna. Numera går Pågatågen till Malmö och detta i kombination med motorvägen skapar utmärkta pendlingsmöjligheter. Hamnen som är en av landets största, planeras att flyttas österut för att öppna upp centrum mot havet och göra Trelleborg mer havsnära.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Trelleborg

Om Daniel Östman

Personligt engagemang, affärsmässig, tillgänglig, lyhörd och viljestark beskriver mig som person och är bidragande faktorer till att affären inte bara blir bra utan fantastiskt bra. För mig är det viktigt att både säljare och köpare blir nöjda. Därför gör jag allt jag kan för att hitta en trygg lösning som överträffar båda parters förväntningar.

Daniel Östman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om David Strand

Ambitiös och glad person med intresse för bostäder i alla dess former. Med personligt engagemang och lyhördhet för just dina önskemål gör jag mitt bästa för att överträffa förväntningar hos både köpare och säljare. Kundfokus, tillgänglighet och bästa möjliga service är mitt motto och räds inte av ett högt arbetstempo. Har du i tanke att förändra din boendesituation? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer om förutsättningarna för en lyckad affär!

David Strand

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Per Hedenmark

Som franchisetagare är mina främsta uppgifter att ha det övergripande ansvaret för verksamheten. Vår filosofi är att glada fastighetsmäklare och mäklarassistenter som trivs på sitt arbete gör ett bättre jobb för dig som kund. Vidare strävar vi hela tiden mot att utveckla vår kontor framåt. Allt för att du som kund ska få den allra bästa servicen och den allra främsta mäklartjänsten.

Per Hedenmark

Franchisetagare

Om Annika Öberg

Jag har varit fastighetsmäklare i Trelleborg sen 2009. Genom åren har jag fått en mycket god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag är en glad och driven person som utför mitt arbete med stort engagemang och hjärta. Mitt mål är att båda parter skall känna sig trygga och nöjda med sin bostadsaffär.

Annika Öberg

Fastighetsmäklare

Om Catharina Carling

Om Roland Gunnarsson

Jag är fastighetsmäklare sedan 1996 och har varit med om de mest skiftande marknadslägen. Den största lärdomen är att allting förändras och kommer förändras igen. Känner väl till de flesta byarna och kvarteren i kommunen.

Roland Gunnarsson

Fastighetsmäklare

Om Samar Khalil

Samar är uppvuxen i Trelleborg och har därmed en god lokalkännedom. Med ett personligt engagemang och lyhördhet ser hon till att alltid ha kunden i fokus och strävar efter att ständigt överträffa sina kunders förväntningar och gör sitt yttersta för att skapa en god och trygg affär.

Samar Khalil

Fastighetsmäklare

Om Henrietta Lööf

Jag har varit verksam i branschen i 10år. Förutom att sälja begagnade bostäder i Malmö-Lund så har jag fokuserat på nyproducerade bostäder. Min bakgrund som arkitektstuderande gör att mitt hjärta brinner extra mycket för att vara med från planeringsstadiet ända fram till tillträdet av nyproducerade bostäder. Att utforma och anpassa bostäder efter kunders behov är underbart! Numera förmedlar jag även kommersiella fastigheter så hör av er om ni har frågor om Nyproduktion eller kommersiella fastigheter i Skåne!

Henrietta Lööf

Nyproduktionsansvarig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.