Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Tjörn

Fastighetsbyrån Tjörn

Tjörn är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Tjörns kommun Tjörn är Sveriges sjätte största ö. På den karga västsidan av Tjörn har näringar knutna till havet - fiske, sjöfart och konservindustri - varit förutsättningen för bosättning. Där har bebyggelsen vuxit fram som täta små samhällen i anslutning till skyddade hamnlägen. Här ligger centralorten Skärhamn och samhällena Rönnäng, Bleket, Kyrkesund samt bebyggelsen i Stockevik. På öar utanför kusten ligger samhällena Dyrön, Åstol, Tjörnekalv, Klädesholmen och Härön. Källa: Tjörns Kommuns hemsida. 

På Tjörn-kontoret arbetar Louise Andersson (fastighetsmäklare),Kim Andemore (mäklarassistent) samt David Larén (fastighetsmäklare/franchisetagare). 

Du kan lita på oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Ägarlägenhet i Hjälteby

För er som söker ett bekvämt & prisvärt boende kan vi nu presentera Valla Hjälteby. Här byggs det fyra stycken ägarlägenheter, två stycken 2:or i markplan och två stycken 3:or på andra våning. Tillfälle att flytta in i en helt nybyggd bostad med luftiga ytor, välutrustat badrum och enhetliga materialval. Nära service i Myggenäs. Låg boendekostnad.

För mer information kontakta oss på 0304-668440 eller tjorn@fastighetsbyran.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Tjörn

Om David Larén

Att vara fastighetsmäklare är spännande och utvecklande med mycket omväxling. För mig är det stimulerande att få helhetsansvaret för bostadsaffären, som är en mycket viktig process. Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig – Fastighetsbyråns kärnvärden, passar mig bra att eftersträva. Västkusten ligger mig varmt om hjärtat och jag trivs bra att vara verksam på Tjörn.

David Larén

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Kim Andemore

I december 2015 klev jag innanför dörren på fastighetsbyrån Tjörn och började jobba som mäklarassistent, jag stortrivs redan och att få vara mäklarnas högra hand och en del av köp- och säljprocessen är fantastiskt roligt. Eftersom den ena dagen inte är den andra lik går jag varje morgon till ett mycket varierande och spännande jobb med nya utmaningar. Det som gör detta arbete speciellt är möjligheten att kombinera mitt stora intresse för hus och hem med mötet med människor både via telefon och på kontoret. Hoppas vi ses!

Om Louise Andersson

Har varit verksam som fastighetsmäklare på Tjörn sedan 2008 och började arbeta på Fastighetsbyrån under 2015. Jag anser att mäklaryrket är världens roligaste jobb- högt tempo med utmaningar och massa kundkontakter! Mitt arbetssätt kännetecknas av stort engagemang, lyhördhet och driv- för att uppnå min målsättning: nöjda kunder och bästa slutpris. Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor kring din bostad eller om du går i tankarna att förändra din bostadssituation. Jag hoppas vi ses!

Louise Andersson

Fastighetsmäklare

Om Anna Karlsson

Anna Karlsson

Mäklarstudent

Om Jakob Larén

Jakob Larén

Mäklarstudent

Våra närområden

Se fler områden