Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Tjörn

Fastighetsbyrån Tjörn

Tjörn är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Tjörns kommun Tjörn är Sveriges sjätte största ö. På den karga västsidan av Tjörn har näringar knutna till havet - fiske, sjöfart och konservindustri - varit förutsättningen för bosättning. Där har bebyggelsen vuxit fram som täta små samhällen i anslutning till skyddade hamnlägen. Här ligger centralorten Skärhamn och samhällena Rönnäng, Bleket, Kyrkesund samt bebyggelsen i Stockevik. På öar utanför kusten ligger samhällena Dyrön, Åstol, Tjörnekalv, Klädesholmen och Härön. Källa: Tjörns Kommuns hemsida. 

På Tjörn-kontoret arbetar Louise Andersson (fastighetsmäklare), Jeanette Ström (mäklarassistent/administratör) samt David Larén (fastighetsmäklare/franchisetagare). 

Du kan lita på oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Tjörn

Om David Larén

David Larén

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jeanette Ström

Jeanette Ström

Mäklarassistent / Administratör

Om Louise Andersson

Har varit verksam som fastighetsmäklare på Tjörn sedan 2008 och började arbeta på Fastighetsbyrån under 2015. Jag anser att mäklaryrket är världens roligaste jobb- högt tempo med utmaningar och massa kundkontakter! Mitt arbetssätt kännetecknas av stort engagemang, lyhördhet och driv- för att uppnå min målsättning: nöjda kunder och bästa slutpris. Varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor kring din bostad eller om du går i tankarna att förändra din bostadssituation. Jag hoppas vi ses!

Louise Andersson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden