Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Tjörn

Fastighetsbyrån Tjörn

Tjörn är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Tjörns kommun Tjörn är Sveriges sjätte största ö. På den karga västsidan av Tjörn har näringar knutna till havet - fiske, sjöfart och konservindustri - varit förutsättningen för bosättning. Där har bebyggelsen vuxit fram som täta små samhällen i

anslutning till skyddade hamnlägen. Här ligger centralorten Skärhamn och samhällena Rönnäng, Bleket, Kyrkesund samt bebyggelsen i Stockevik. På öar utanför kusten ligger samhällena Dyrön, Åstol, Tjörnekalv, Klädesholmen och Härön. Källa: Tjörns Kommuns hemsida. Tjörn, Orust och Stenungsund och bildar STO regionen. Genom en fusion 2009 är också kontoret i Henån på Orust i samma franschise-företag.

Arbetet på Stenungsund-/Tjörn-kontoret leds av mäklarna och franchisetagarna Anders Mattsson och Håkan Bengtsson. På Tjörn arbetar mäklaren David Larén. På kontoret finns en mäklarassist Maria Lundgren.

Du kan lita på oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Tjörn

Om Anders Mattsson

Det känns spännande för mig att ha helhetsansvaret och att lotsa kunderna genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja eller köpa sin bostad är en stor process, därför är det viktigt att kunderna känner sig trygga med mäklaren. Att arbeta efter våra kärnvärden Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig, tycker jag är stimulerande. Jag har familj, fru och tre döttrar Mina intressen är när jag får tid över är båten, skärgården och tar mig gärna en tur på havet. På vintern blir det gärna skidor på längden. Utbildade mig till mäklare 1993, och köpte Henry Hanssons fastighetsbyrå -99. När jag fick förmånen att förvärva Fastighetsbyrån tillsammans med Håkan Bengtsson tvekade jag inte. Nu arbetar jag i Fastighetsbyrån som är marknadsledande företag i Bohuslän.

Anders Mattsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om David Larén

David Larén

Fastighetsmäklare

Om Håkan Bengtsson

Det känns spännande för mig att ta helhetsansvaret och att lotsa kunden genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och ofta mycket känslig process, därför är det viktigt att säljaren känner sig trygg i relationen till mäklaren. Arbetet som mäklare tilltalar mig eftersom det är socialt, samtidigt som jag får möjlighet att hjälpa kunder med teoretiska delar och att skapa bankkontakter. Att arbeta efter våra kärnvärden Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig, tycker jag är stimulerande.Jag är född "västgöte" och är bosatt på Orust i Henån med min familj, fru och barn. Mina intressen är när jag får tid över familjen och huset. Jag älskar den bohuslänska skärgården och tar mig gärna en tur på havet. På vintern blir det gätna lite skidåkning utför. Utbildade mig till mäklare 1993, startade sedan Heden Mäklarbyrå där vi specialiserade oss på gårdar, vilket var naturligt då jag arbetade inom Jordbrukskassan som sedan bytte namn till Föreningsbanken och sedan dess finansbolag Agro Kredit och Agro Finans fram till 1992. 1998 kom jag till Henry Hanssons och -99 köpte jag företaget. När jag fick förmånen att förvärva Fastighetsbyrån tvekade jag inte. Nu arbetar jag i Fastighetsbyrån som är marknadsledande företag i Bohuslän.

Håkan Bengtsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Maria Lundgren

Jag är en glad och positiv tjej som gillar mitt jobb. Det roligaste är naturligtvis alla människor man träffar. Utmanande är att ge bästa service samt att prioritera vad som är viktigast när man har massor att göra samtidigt! Jag vill finnas till för kunderna och hjälpa dem när de har frågor om fastighetsförsäljningar m.m.

Maria Lundgren

Mäklarassistent