Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Tierp

Fastighetsbyrån Tierp

Tierp är beläget mellan Gävle och Uppsala och är en tätort med runt 5500 invånare. Mitt i centrum ligger Fastighetsbyrån kontor. Här finns all service som kan önskas, även för de omkringliggande orterna som kontoret i Tierp har hand om.
Här finns ett antal fritidsaktiviteter i form av ishall, ridskola och ett nytt fint inomhusbad. På cykel- och promenadavstånd ligger vackra Trollsjön för sommarens bad. Naturen, en hel del gammal och charmig bebyggelse samt närhet till hav och kust sätter en stor prägel på områdena som kontoret omfattar. Kontoret omfattar bland annat områdena Hållnäshalvön, Söderfors, Mehedeby med Dalälven, Örbyhus, Tobo, Vendel och Månkarbo. Den stora fördelen med att vara mäklare i mindre områden som de här är det stora men nära kontaktnätet som utvecklas genom åren. Här finns en stor lokalkännedom och erfarenhet samlad bland mäklarna som gör att du kan lita på att det blir en trygg och säker bostadsaffär med bästa möjliga utfall.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Tierp

Om Annika Eriksson

Annika Eriksson har arbetat som mäklare i norra Uppland sedan 1995 och sedan drygt tio år tillbaka är hon franchisetagare i Tierp och Älvkarleby kommun. Hon strävar alltid efter att kunderna ska känna sig trygga och nöjda vid en försäljning eller ett köp av en bostad. Annika har ett brinnande intresse för både affärer och bostäder vilket hon tror är nyckeln till framgång. Att hon dessutom är född, uppväxt och har levt hela sitt vuxna liv här gör att hon vet allt som är värt att veta om Tierp och områdena häromkring. Något av det mest utvecklande med arbetet är alla möten med människor och deras livshistorier som hon får ta del av.

Annika Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lina Olsson

Lina Olsson har arbetat som fastighetsmäklare i Tierps kommun sedan 2010 och hon känner väl till både områdena samt vad som händer här på den lokala bostadsmarknaden. Lina lägger alltid en stor vikt vid att kunderna ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningen. Hon är uppväxt på en gård utanför Österbybruk. Ridning är ett stort intresse och hon har sedan barnsben egna hästar. Hon menar att arbetet är väldigt utvecklande och stimulerande, samt att ingen dag är den andra lik. Bland det allra bästa med yrket är ändå mötena med alla härliga människor samt att få vara ett stöd i deras kanske livs största affär.

Lina Olsson

Fastighetsmäklare

Om Nathalie Olsson

Nathalie Olsson arbetar i både Tierps och Älvkarleby kommun. Hon är uppvuxen i Söderfors, har under en period bott i Älvkarleby och bor nu i Tierp. Tack vare det har hon bra koll på hela sitt område. Hon är alltid engagerad i det hon gör och lägger mycket tid på arbetet. Det är viktigt för Nathalie att både köpare och säljare ska känns sig nöjda genom hela processen. Att jobba som fastighetsmäklare är ett socialt och aktivt arbete och det passar henne perfekt! Att hon dessutom är mycket ansvarsfull och pedagogisk uppskattas av hennes kunder.

Nathalie Olsson

Fastighetsmäklare

Om Frida Eriksson

Frida Eriksson

Mäklarpraktikant

Om Gustav Norlin

Gustav Norlin

Mäklarpraktikant

Om Karin Sedvall

Våra närområden

Se fler områden