Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Svedala

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Svedala

Om Jeanette Levin

Jeanette Levin

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Fredrik Winlund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Vellinge kommun sedan 2005 och jag bor i Skanör med min familj. Mäklarrollen passar mig utmärkt, ett mycket stimulerande arbete med många olika möten med människor som vill förändra sitt boende. Ett arbete som kräver ett stort engagemang, lyhördhet och en hög servicekänsla. Att arbeta som fastighetsmäklare i Vellinge kommun tycker jag är mycket inspirerande och utvecklande. Här finns verkligen ett boende för alla med underbar natur, fantastiska stränder och närhet till både Malmö och Köpenhamn.

Fredrik Winlund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mattias Widgren

Jag har ett väldigt fritt och inspirerande arbete där jag dagligen får hjälpa våra kunder på vägen till ett bra och smidigt bostadsbyte. Jag är en väldigt social person som trivs med den täta kundkontakten där jag hela tiden träffar människor som befinner sig i olika livssituationer. Det, i kombination med en lång utbildning som inredningssnickare och en trädgårdsutbildning gör att mäklaryrket passar mig väldigt bra.

Mattias Widgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Lind

Anders har en bakgrund inom försäljning och utbildade sig på Högskolan i Malmö. Han var klar januari 2008 och har sålt det mesta inom fastigheter sedan dess med betoning på villor. Han brinner för sitt arbete och gör allt för att köpare och säljare ska känna trygga och säkra genom hela förmedlingsprocessen. Anders har ett stort intresse för musik, bilar och mc. Han har valt att arbeta för Sveriges Största Mäklare då han har ett mycket starkt stöd när han vägleder sina kunder genom deras kanske livs största affär. Välkommen att höra av dig med dina boendefrågor till Anders.

Anders Lind

Fastighetsmäklare

Om Niklas Sjöberg

Niklas Sjöberg

Fastighetsmäklare