Sök bostad eller innehåll

Sundbyberg

Fastighetsbyrån Sundbyberg

Sundbyberg är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med närhet till många härliga grönområden samt storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud.

På vårt trevliga kontor Sundbyberg arbetar fyra mäklare och en kundvårdsansvarig. Vi känner mycket väl till vårt område, som innefattas av Centrala Sundbyberg, Duvbo, Lilla Alby, Bällsta Strand, Hallonbergen, Rissne, Ör och Ursvik. Under de år som vi varit verksamma här har vi hjälpt många att finna sina nya hem samtidigt som vi har varit delaktiga vid försäljningen av den tidigare bostaden. Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett högt engagemang för kunden och en ödmjukhet inför just dina önskemål. Vi har ett banknärasamarbete, de rätta verktygen och den kunskap och mångåriga erfarenhet som krävs för att kunna uppnå ett lyckat resultat.

Vill du på ett tryggt sätt förverkliga din boendedröm? Kanske få en kostnadsfri värdering och vid försäljning få bra betalt för din nuvarande bostad? Välkommen in på vårt välbelägna kontor på Swedbank i Sundbyberg på Stationsgatan 2. Ring oss redan idag så står vi gärna till tjänst!

I Solna finner man oss på adresserna:
Solna Torg 13
Telegrafgatan 8
Råsundavägen 131 

Och i Sundbyberg finner man oss på adress:
Stationsgatan 2

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sundbyberg

Om Gabriel Hadad

Att jobba som fastighetsmäklare är det roligaste jag vet då jag brinner för att hjälpa mina kunder, såväl säljare som köpare. Det är både utmanande och utvecklande. Att hitta en ny bostad till mina köpare samtidigt som jag har hjälpt mina säljare med deras försäljning är en härlig känsla. Som mäklare får jag även agera problemlösare; då hjälper det att jag är en glad och positiv person. För mig är det viktigt att alla parter känner sig nöjda med deras livs största affär. Mitt mål är att hjälpa alla samt alltid vara tillgänglig.

Gabriel Hadad

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om David Ghanbari

David Ghanbari

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Caroline Ahlén

Caroline Ahlén

Fastighetsmäklare

Om Ebba Granberg

Ebba Granberg

Fastighetsmäklare

Om Marcus Norman

Marcus Norman

Fastighetsmäklare

Om Ramin Jahangiri

Sedan Ramin startade sin karriär på Fastighetsbyrån har han fokuserat helhjärtat på Sundbyberg. Idag är han en av de som säljer flest bostadsrätter i området. Ramin är engagerad, driven och brinner för att göra sina kunder nöjda. Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet så kontaktar du Ramin Jahangiri.

Ramin Jahangiri

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Jessica Tibblin

Jessica Tibblin

Kundvårdsansvarig

Om Jessica Toubal

Jessica Toubal

Blivande Mäklare

Om Pourya Khalili

Pourya Khalili

Marknadskoordinator

Om Sarakajsa Hellstrand

Om Tom Andreasson

Tom Andreasson

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.