Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Södermalm

Fastighetsbyrån Stockholm - Södermalm

Välkommen till Södermalm, stadsdelen som har det mesta.

Södermalm är en stadsdel som har det mesta; historia, ett rikt kulturliv, stort utbud och god utveckling. Här hittar du massor av butiker för mode, design, inredning och vintage. Du kan välja och vraka bland flera kaféer, restauranger och klubbar. Parallellt med storstadspulsen kan söder även erbjuda lummiga parker och torg, samt natur och vatten. Bad hittar du på Långholmen, Eriksdalsbadet och i Årstavikens många badvikar. Stadsdelen har cirka 120 000 invånare och är uppdelad i fyra församlingar. Området har gott om dagis, grundskolor och gymnasium. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda och gröna linjer samt ett stort utbud av bussar. 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Stockholm - Södermalm

Om Jonas Egnell

Jonas har arbetat på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2000 och är även franchisetagare. Han har jobbat som mäklare sedan 1993 och har lång erfarenhet av såväl marknaden som området han verkar i. Som en av två delägare arbetar Jonas mycket med att leda och utveckla ett framgångsrikt kontor som har kundernas bästa för ögonen. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygg och engagemang. De är viktiga för Jonas eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Jonas Egnell

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Pia-Lotta Svensson

Pia-Lotta är en av Södermalms och Sveriges mest meriterande mäklare, och har den stora fördelen att arbeta i samma område som hon har bott i sedan 1997. Hon har arbetat som mäklare på söder sedan 2008. Pia-Lotta älskar verkligen den vackra och omväxlande stadsdelen och som boende här kan hon området ut i fingerspetsarna. Som mäklare tycker Pia-Lotta om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Hon står för ett högt engagemang och en personlig relation, där hon agerar bollplank genom hela affären.

Pia-Lotta Svensson

Säljchef / Fastighetsmäklare

Om Urban Stener

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån, Södermalm sedan 2000. Tempot är högt och kundkontakterna många – något som passar mig väldigt bra. Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Swedbank är ett av Sveriges starkaste varumärken. Affärsmässighet, trygghet och engagemang är nyckelord för Fastighetsbyrån. Detta är viktigt för mig eftersom jag vill arbeta för ett företag som jag tycker om och kan stå för. Fastighetsbyrån är den klart ledande mäklarföretaget i Sverige idag. Det känns verkligen att vi är det mäklarföretaget som leder och utvecklar framtidens mäklartjänster. Inledde min yrkesbana som fastighetsmäklare i början av 90-talet och har sedan dess varit verksam inom Stockholmsområdet. Eftersom jag är en av kontorets två delägare arbetar jag också med att leda och utveckla vår verksamhet. Min tid utanför jobbet tillbringar jag mest med min familj. Om jag får tid över, vill jag gärna ägna mig åt skidåkning vintertid, vilket är ett mycket stort intresse jag har. På sommaren åker jag gärna upp till Norrland, då jag gillar natur och fiske.

Urban Stener

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alex Edenvik

Alex har jobbat som mäklare sedan 2012 på Södermalmskontoret, där han kan erbjuda marknadens bästa tjänst och skräddarsydda lösningar. Alex tycker det är otroligt givande att jobba i en stadsdel med variation och närhet till det mesta. Innan mäklarkarriär har Alex en lång tidigare erfarenhet som egen företagare och försäljare. Han kombinerar mäklarkunskapen med ett stort intresse för bygg, renovering och smarta bolösningar. Alex har som självklart mål att alltid lämna sina fem senaste uppdrag som referens; ett bevis på att han har två nöjda parter vid varje affär.

Alex Edenvik

Fastighetsmäklare

Om Alexandra Hanwik

Jag är ursprungligen från Göteborg och har jobbat på Södermalm i flertalet år som fastighetsmäklare, och tycker fortfarande att det är lika roligt och givande. Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och stort engagemang. Varje affär är unik och kräver lyhördhet och anpassning efter kundens behov. Jag hoppas på att förmedla kunskap och trygghet, vilket hjälper mina kunder med sitt livs största affär och därmed gör det till en positiv upplevelse. Kontakta mig gärna för ett första möte.

Om Carin Halling

Carin har jobbat på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2002. Hon har en lång erfarenhet av både branschen och området, som hon tycker har alla godbitar; innerstadens puls och trevliga människor. Carin har en mäklarassistentutbildning hos Mäklarsamfundet och uppskattar möjligheten att få hjälpa människor med en så viktig del i livet som att byta bostad. Carin gillar yrkets administrativa delar och försöker ständigt hitta förbättringar i servicen till såväl köpare, säljare som övriga kunder.

Carin Halling

Mäklarassistent

Om Cecilia Hjelmér

Cecilia är en erfaren fastighetsmäklare som lägger stort engagemang i varje affär. Hon gör det lilla extra för sina kunder, vilket leder till nöjda köpare och säljare. Tillsammans med många års erfarenhet av försäljning, ger det Cecilia de bästa förutsättningarna för att smidigt lösa de komplexa situationer som kan uppstå vid en bostadsaffär. Cecilia värdesätter kommunikation och förtroende, vilket är grundläggande för en trygg affär. Cecilia erbjuder, med Fastighetsbyrån i ryggen, den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Om Emanuel Dogan

Emanuel Dogan

Fastighetsmäklare

Om Emilia Grund

Emilia är en utav de mäklare som har jobbat längst på Södermalmskontoret, vilket har gett henne en stor erfarenhet om områdets bostadsmarknad. Emilia har jobbat som mäklare sedan 2006 och är även utbildad fastighetsekonom. Hon är väldigt förtjust i Södermalm som stadsdel, med dess vackra byggnader, natur och trevliga människor. Som mäklare strävar Emilia efter en personlig relation med en hög nivå av engagemang och kompetens. En drivkraft som har gett henne många återkommande kunder och fina rekommendationer.

Emilia Grund

Fastighetsmäklare

Om Emilia Lewin

Emilia har jobbat som mäklare sen 2010 och tycker det är otroligt givande att få jobba i ett så vackert och varierat område som Södermalm. Valet var lätt när hon skulle välja arbetsplats: Fastighetsbyrån säljer flest bostäder i området och den som säljer mest kan mest! Det absolut viktigaste för Emilia som mäklare är att ha nöjda kunder efter en avslutad försäljning; att de känner att hon har gjort precis allt för att nå bästa resultat. Emilia ser det som ett privilegium att få hjälpa människor till en smidig och lyckad process under en av deras viktigaste affärer i livet.

Emilia Lewin

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Fredrik Lindblad

Med en bakgrund som entreprenör och egenföretagare ser Fredrik till att förmedla varje bostad som om det vore hans egen. Han ser varje uppdrag som en matchboll och har inte spelat klart förrän Du som kund är mer än nöjd. Med Fastighetsbyråns ledord affärsmässighet, trygghet och engagemang i kombination med Fredriks energi, fokus och återkoppling finns alla förutsättningar för att göra en riktigt, riktigt god affär. Tveka inte att kontakta Fredrik för alla typer av frågor gällande Ditt boende!

Om Jonna Sarstedt

Jonna har arbetat som fastighetsmäklare och varit aktiv på Södermalm sedan 2007. Hon har sina rötter i Norrland och är som mäklare driven, positiv och noggrann – vilket verkligen uppskattas av hennes kunder! Jonnas mål är att leverera på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer – följ henne gärna på reco.se/fastighetsbyran-sodermalm/jonna-sarstedt . Ta gärna kontakt med henne om du har frågor kring bostadsmarknaden, hon hjälper gärna till!

Om Lars Falk

Lars har sjutton års erfarenhet som mäklare och har jobbat på Södermalm i fem år, ett område han själv har bott i och känner väl. Lars tycker att det unika med söder är det rika utbudet och att det är en levande stadsdel; oavsett klockslag och årstid är det alltid människor på gatorna. För Lars känns det naturligt att jobba på Fastighetsbyrån eftersom de står för den kvalitet, kunskap och etik som han själv jobbat efter. Lars drivs av att tillsammans med kunden lyfta lägenhetens unika fördelar och med ett stort engagemang nå ett så bra slutresultat som möjligt.

Lars Falk

Fastighetsmäklare

Om Lina Karlsson

Lina har jobbat på Fastighetsbyrån Södermalm sedan mars 2013 och har en mäklarassistentutbildning från Mäklarsamfundet. Lina har ett genuint intresse av bostäder och bostadsmarknaden och uppskattar yrkets kombination av administrativt arbete och kundkontakt. Hon trivs dessutom bra på söder, som hon tycker är ett trevligt område med många unika objekt.

Lina Karlsson

Mäklarassistent

Om Malin Miura

Malin har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2008 och ser det som en stor fördel att få förmedla bostäder i sin favoritstadsdel som hon tycker har en härlig blandning av storstadspuls och vacker natur. Malin kombinerar en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och engagemang. De egenskaperna, tillsammans med att hon alltid har ett leende på läpparna, medför att hon har hög kundnöjdhet och får många rekommendationer.

Malin Miura

Fastighetsmäklare

Om Nikita Moskovkin

Nikita är uppvuxen i Norrbotten och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012. Hans idrottsbakgrund gör honom tävlingsinriktad som få. Han trivs i mötet med kunden och älskar att göra affärer, det ger honom energi! Området ser han som mycket stimulerande med en härlig blandning av människor såväl som arkitektur.

Om Niklas Rosenberg

Niklas Rosenberg

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Sundström

Rebecca är född och uppvuxen i Norrbotten men bor sedan flera år tillbaka på Södermalm vilket ger henne en mycket god lokalkännedom. Hon tycker att området har en härlig blandning av människor och är såväl vackert som intressant med alla dess bostäder från olika tidsåldrar och med varierande arkitektur. Rebecca drivs av en stark vilja att prestera sitt yttersta och har jobbat som mäklare sedan 2010. Hennes fokus är att alltid göra köpare och säljare fullständigt nöjda och menar på att en lyckad affär kantas av bra kommunikation och lyhördhet.

Om Rebecca Andersson

Rebecca har jobbat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sedan 2011. Hon uppskattar särskilt mycket att arbeta på söder, eftersom det är ett område hon är född och uppvuxen i.

Om Sally S. Marzban

Sally är en målmedveten och driven fastighetsmäklare på Södermalm med lång arbetslivserfarenhet. Hon har en naturlig fallenhet för affärer och drivs av hela försäljningsprocessen där hon tycker om att skapa goda relationer och komma till avslut. Kunskap, kompetens och försäljningsresultat samt god service är av stor vikt för Sally och hon ger sin fullaste uppmärksamhet vid alla tillfällen. Hennes engagemang får både säljare och köpare att känna sig trygga i hela processen och där av har hon ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Hon är kreativ med ett starkt öga för estetik och god känsla för detaljer då hon även är utbildad Inrednings Arkitekt. Ta mer än gärna kontakt med Sally om du/ni har några frågor eller funderingar!

Om Sandra Eriksson

Sandra har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2007. Förutom sin mäklarutbildning är hon även utbildad civilekonom. Hon har bott på Södermalm sedan 2000, vilket har gett henne en mycket god lokalkännedom. Tack vare sin stora kunskap om området kan Sandra förmedla bostaden och området på ett trovärdigt och naturligt sätt. Sandra ser det som ett privilegium att få vara delaktig i den största affären i många människors liv. Med ett stort engagemang och Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Sandra den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Om Åsa von Zweigbergk

Åsa är en välmeriterad mäklare sedan starten 2009 och har flertalet återkommande kunder och goda rekommendationer. Åsa strävar alltid efter att hålla extra hög servicekvalitet gentemot både köpare och säljare genom hela processen och hon har den stora fördelen att arbeta i samma område som hon bott i sedan 1995.

Åsa von Zweigbergk

Fastighetsmäklare

Om Carl-Filip Öster

Om Evelina Högye

Om Jenny Löthman

Om Malin Sjöberg

Malin Sjöberg

Kundkoordinator

Om Olivia Raaé

Olivia Raaé

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden