Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Lindhagen

Fastighetsbyrån Stockholm - Lindhagen

Vi förstår att du har ett antal funderingar just nu. Vi lyssnar gärna!
Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter är ett bra stöd för en god affär, både för dig och oss.

Vi har varit verksamma på Kungsholmen sedan 1999 och är en av de ledande aktörerna i stadsdelen. Vi genomför hundratals affärer på Kungsholmen varje år och brinner verkligen för det vi gör. Vårt kontor på Lindhagen slog upp dörrarna i maj 2009. Du hittar kontoret på Lindhagensgatan vid Hornsbergs Strand där vi sitter i samma lokaler som Swedbank.

Genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm.

Tveka inte att ta kontakt med oss när du känner dig redo att diskutera ditt boende, vi är nyfikna på dig!

Välkommen till Fastighetsbyrån Lindhagen på Kungsholmen.

Läs om vad våra kunder tycker

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Stockholm - Lindhagen

Om Christel Brännström

Jag är uppväxt på Kungsholmen och brinner verkligen för den vackraste stadsdelen i Stockholm. Hög lokalkännedom, fullt engagemang, och en mycket hög service-nivå utlovar jag till alla mina kunder, både säljare och köpare. Då varje affär är unik och det ofta är den största affär man gör som privatperson krävs mycket kunskap och fingertoppskänsla, det har vi här på Fastighetsbyrån. Jag började i företaget 2002 med tidigare erfarenhet från Kinnevikskoncernen. Har en examen vid Karolinska Institutet samt fastighetsmäklarexamen från Gävle Högskola. Människor, mat och resor är mina stora intressen. Med familj i Hälsingland och SydFrankrike uppskattar jag såväl en boulematch med pastis som en hambo med ostkaka. Tveka inte att ta kontakt med oss när du känner dig redo att diskutera ditt boende. Vänligen Christel

Christel Brännström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Malin Carlens

Jag älskar nöjda kunder, både säljare och köpare. Service fullt ut ger jag er. Alla ska känna sig som vinnare. Säljare i priset och köpare i lägenheten jag förmedlar. Jag är trygg och säker i min mäklarroll. Glöd, passion och engagemang är vad jag utlovar alla mina kunder. Välkomna att kontakta mig! Jag började arbeta på Fastighetsbyråns kontor på Kungsholmen 2004 och anser att jag har världens roligaste jobb.

Malin Carlens

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christina Kihlman

Ett personligt engagemang och fokus anser jag vara viktigt i varje affär. Fastighetsbyrån står för kvalitet och trygghet och jag är stolt att representera Sveriges mest anlitade mäklarbyrå.

Christina Kihlman

Fastighetsmäklare