Sök bostad eller innehåll

Hammarby Sjöstad

Fastighetsbyrån Stockholm - Hammarby Sjöstad

Välkommen till Hammarby Sjöstad – stadsdelen med båtliv, natur och Hammarbybacken som granne. Vill du bo exklusivt i en marin miljö med känslan av att bo i skärgården och samtidigt ha promenadavstånd till Sickla och Södermalm? Då har du hittat hem.

Sjöstaden erbjuder en fantastisk miljö med parker, strandbryggor, småbåtshamnar, kajer samt restauranger och caféer längs marinan. City med kultur, shopping och nattliv finns på andra sidan vattnet där gratisfärjan tar dig över på bara någon minut till Södermalm. På vintern är Hammarbybacken en snösäker skidupplevelse för hela familjen. Sommartid är båtliv, cykling, löpning och promenader i naturreservatet eller längs bryggorna exempel på aktiviteter i området.

De som bor i Hammarby Sjöstad är i stor utsträckning barnfamiljer. Ungefär 60 % av våra besökare på visningarna är Sjöstadsbor som vi redan har träffat och har en kundkontakt med. Därigenom har vi skapat ett brett kundnätverk genom åren. Det är dessutom ett mycket gott betyg för området att Sjöstadsborna flyttar inom Sjöstan.

De äldsta bostäderna är byggda 2001 och nya områden fortsätter att utvecklas. Hammarby Sjöstad kännetecknas av nya moderna bostäder som fungerar väl för våra högt ställda behov. Som den största aktören på området, i Stockholm och i hela riket har vi både köp- och säljkunder som är redo för nya bostadsaffärer. Välkommen till oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Stockholm - Hammarby Sjöstad

Om Marcus Pettersson

Trivs som fisken i vattnet när det gäller mitt yrkesval. Träffa människor och hjälpa dem att lösa sina boendesituationer. Jag ser mig själv som en problemlösare. Mitt jobb är att ordna så att olika människor kan mötas i en köp- och säljsituation. Jag brinner för att göra mina kunder nöjda med både lägenheten och min egen insats.

Marcus Pettersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lena Kofoed

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Hammarby Sjöstad sedan 2006. Det är ett fantastiskt roligt och givande arbete. Området är fint och det är mycket trevliga personer som bor här. Jag bor själv i området där jag är verksam, vilket ger mig en utmärkt lokalkännedom

Lena Kofoed

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Skärfstad

Anna Skärfstad

Mäklarassistent / Fastighetsmäklare

Om Martin Sundelin

Martin Sundelin

Fastighetsmäklare

Om Sara Wennertorp

Jag älskar mitt arbete och det är viktigt för att uppnå goda resultat. Min fastighetsmäklarutbildning och filosofie kandidat examen i företagsekonomi ger mig färdigheter i det dagliga arbetet. Mitt mål är att överträffa mina köpares och säljares förväntningar vid en trygg och affärsmässig förmedling. För mig är det viktigt att skapa en långsiktig relation samt att genomföra Er bästa bostadsaffär. Funderar du på att byta boende? Hör av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Sara Wennertorp

Fastighetsmäklare

Om Thérèse Lennefalk

För att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär med nöjda kunder är tydlig kommunikation, stort engagemang och målmedvetenhet viktigt i mitt arbete. Min ambition är att överträffa mina kunders förväntningar. Därför är jag noggrant påläst, strukturerad och ser till att lägga den tid som krävs för att uppnå det. Med en kandidatexamen i nationalekonomi och som utbildad fastighetsmäklare har jag en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och stor förståelse för prisbilden i Hammarby Sjöstad.

Om Rifat Khan

Rifat Khan

Privatrådgivare Swedbank

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.