Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Stenungsund

Fastighetsbyrån Stenungsund

Stenungsund är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Centralorten Stenungsund har under flera år legat i tillväxttopp med ett rikt utbud på arbete och rekreation. Stora industrier blandas med ett väl differentierat småföretagande. Grannskapet till landets fjärde största ö, Tjörn, ger omedelbar närhet till Västerhavet.

Arbetet på kontoret leds av mäklarna och franchisetagarna Mikael Johansson och Sandra Nordenstam. Här finns även mäklaren Marie Ewert samt assistenten Maria Lundgren.

Du kan lita på oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Stenungsund

Om Mikael Johansson

Mikael Johansson

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Sandra Nordenstam

Jag har världens bästa jobb! På Fastighetsbyrån i Stenungsund har jag arbetat sedan 2010 och trivs verkligen jättebra. Arbetet är utmanande och utvecklande och ingen dag är den andra lik. Att möta människor i olika skeden i livet och kunna få hjälpa till med mångas kanske största affär ser jag som ett privilegium. Jag är positiv, utåtriktad och driven. Dessutom är jag uppvuxen i Stenungsund och kan mitt närområde utan och innan. Tveka inte på att kontakta mig om du har några som helst frågor kring ditt boende. Hoppas att vi ses!

Sandra Nordenstam

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Maria Lundgren

Jag är en glad och positiv tjej som gillar mitt jobb. Det roligaste är naturligtvis alla människor man träffar. Utmanande är att ge bästa service samt att prioritera vad som är viktigast när man har massor att göra samtidigt! Jag vill finnas till för kunderna och hjälpa dem när de har frågor om fastighetsförsäljningar m.m.

Maria Lundgren

Mäklarassistent

Om Marie Ewert

Jag jobbar som fastighetsmäklare i Stenungsund och tycker det är otroligt givande att få arbeta i en region som jag brinner för. Som uppvuxen och boende i STO-regionen känns det helt naturligt för mig att arbeta just här. Det är här jag kan allt från vilka busslinjer som gäller, vilken genväg barnen kan ta till skolan och var den bästa badstranden finns. Det är också här jag har min familj och mitt kontaktnät. Min ambition som fastighetsmäklare är att skapa en personlig relation med en hög nivå av engagemang och kompetens. Jag lägger stor vikt vid kvalitet, service och lyhördhet. Att få hjälpa både köpare och säljare när de skall byta sitt boende ser jag som ett privilegium. För mig handlar det inte bara om ett fastighetsköp utan jag vill vägleda mina kunder genom alla stegen i processen; före, under och efter bostadsbytet.

Marie Ewert

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden