Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Stenungsund

Fastighetsbyrån Stenungsund

Stenungsund är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Centralorten Stenungsund har under flera år legat i tillväxttopp med ett rikt utbud på arbete och rekreation. Stora industrier blandas med ett väl differentierat småföretagande. Grannskapet till landets fjärde största ö, Tjörn, ger omedelbar närhet till Västerhavet. Detta har vi på Fastighetsbyrån tagit fasta på, därför ingår även Tjörn och Orust under kontoret i Stenungsund och bildar STO regionen. Genom en fusion 2009 är också kontoret i Henån på Orust i samma franschise-företag.

Arbetet på Stenungsund-/Tjörn-kontoret leds av mäklarna och franchisetagarna Anders Mattsson och Håkan Bengtsson. I Stenungsund arbetar huvudsakligen mäklarna Anders Mattsson och Marie Ewert. På Tjörn arbetar mäklaren David Larén. På kontoret finns en mäklarassist Maria Lundgren.

Du kan lita på oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Stenungsund

Om Anders Mattsson

Det känns spännande för mig att ha helhetsansvaret och att lotsa kunderna genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja eller köpa sin bostad är en stor process, därför är det viktigt att kunderna känner sig trygga med mäklaren. Att arbeta efter våra kärnvärden Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig, tycker jag är stimulerande. Jag har familj, fru och tre döttrar Mina intressen är när jag får tid över är båten, skärgården och tar mig gärna en tur på havet. På vintern blir det gärna skidor på längden. Utbildade mig till mäklare 1993, och köpte Henry Hanssons fastighetsbyrå -99. När jag fick förmånen att förvärva Fastighetsbyrån tillsammans med Håkan Bengtsson tvekade jag inte. Nu arbetar jag i Fastighetsbyrån som är marknadsledande företag i Bohuslän.

Anders Mattsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Håkan Bengtsson

Det känns spännande för mig att ta helhetsansvaret och att lotsa kunden genom hela sälj- eller köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och ofta mycket känslig process, därför är det viktigt att säljaren känner sig trygg i relationen till mäklaren. Arbetet som mäklare tilltalar mig eftersom det är socialt, samtidigt som jag får möjlighet att hjälpa kunder med teoretiska delar och att skapa bankkontakter. Att arbeta efter våra kärnvärden Engagerad, Trovärdig och Affärsmässig, tycker jag är stimulerande.Jag är född "västgöte" och är bosatt på Orust i Henån med min familj, fru och barn. Mina intressen är när jag får tid över familjen och huset. Jag älskar den bohuslänska skärgården och tar mig gärna en tur på havet. På vintern blir det gätna lite skidåkning utför. Utbildade mig till mäklare 1993, startade sedan Heden Mäklarbyrå där vi specialiserade oss på gårdar, vilket var naturligt då jag arbetade inom Jordbrukskassan som sedan bytte namn till Föreningsbanken och sedan dess finansbolag Agro Kredit och Agro Finans fram till 1992. 1998 kom jag till Henry Hanssons och -99 köpte jag företaget. När jag fick förmånen att förvärva Fastighetsbyrån tvekade jag inte. Nu arbetar jag i Fastighetsbyrån som är marknadsledande företag i Bohuslän.

Håkan Bengtsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Berndtsdotter

Jag tycker om att arbeta för och med männinskor. Att få jobba som mäklarassitent, med dess arbetsuppgifter och den dagliga kundkontakten gör detta ett arbete som jag trivas väldigt bra med.

Om Maria Lundgren

Jag är en glad och positiv tjej som gillar mitt jobb. Det roligaste är naturligtvis alla människor man träffar. Utmanande är att ge bästa service samt att prioritera vad som är viktigast när man har massor att göra samtidigt! Jag vill finnas till för kunderna och hjälpa dem när de har frågor om fastighetsförsäljningar m.m.

Maria Lundgren

Mäklarassistent

Om Marie Ewert

Jag jobbar som fastighetsmäklare i Stenungsund och tycker det är otroligt givande att få arbeta i en region som jag brinner för. Som uppvuxen och boende i STO-regionen känns det helt naturligt för mig att arbeta just här. Det är här jag kan allt från vilka busslinjer som gäller, vilken genväg barnen kan ta till skolan och var den bästa badstranden finns. Det är också här jag har min familj och mitt kontaktnät. Min ambition som fastighetsmäklare är att skapa en personlig relation med en hög nivå av engagemang och kompetens. Jag lägger stor vikt vid kvalitet, service och lyhördhet. Att få hjälpa både köpare och säljare när de skall byta sitt boende ser jag som ett privilegium. För mig handlar det inte bara om ett fastighetsköp utan jag vill vägleda mina kunder genom alla stegen i processen; före, under och efter bostadsbytet.

Marie Ewert

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden