Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Sölvesborg

Fastighetsbyrån Sölvesborg

Varmt välkommen till Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande mäklarkedja!

Med oss får du fördelarna och tryggheten med en stor organisation i form av rikstäckande marknadsföring, stort kundregister och det kunnande alla anställda tillsammans ger. Men du får också fördelarna av en lokalt förankrad mäklare. Vi kan ditt område och har kontakt med många potentiella köpare som letar bostad i kommunen.

I våra trivsamma lokaler på Stortorget möter du Birgitta och Gunn. Vårt mål är att göra en så bra affär som möjligt för dig som ska köpa, sälja eller byta bostad. Går du i säljtankar eller är du bara nyfiken på vad ditt hus, fritidshus eller bostadsrätt är värd? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog. Vi svarar gärna på dina frågor, hjälper dig med en kostn

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sölvesborg

Om Birgitta Nilsson

Birgitta Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Emmelie Johnsson

Emmelie Johnsson

Mäklarassistent

Om Filip Persson

Filip Persson

Fastighetsmäklare

Om Gunn Högberg

Jag hade funderat på det här yrket under flera år innan jag kom till skott att utbilda mig. När jag nu har varit verksam som mäklare en tid vet jag att det var absolut värt att plugga de 2 åren. Det är ett stort nöje att gå till arbetet varje dag, kontakten med alla trevliga bostadsbytare är obeskrivligt. Mitt motto är att alla kunder skall vara nöjda.Jag tycker om att umgås med familj och vänner. Familjen består av min sambo och fyra barn. På fritiden tar jag gärna en ridtur, att vara ute på sjön är också trevligt, just nu är drömmen en egen båt.Jag tycker om att umgås med familj och vänner. Jag tycker om att umgås med familj och vänner. Familjen består av min sambo och fyra barr. På fritiden tar jag gärna en ridtur, att vara ute på sjön är också trevligt, just nu är drömmen en egen båt.Jag började arbeta här 1 maj 2002, som mäklare tycker jag att det är oerhört tryggt att arbeta på ett kontor där det finns en ambition att hela tiden utvecklas. Den som anlitar mig kan vara säker på att jag engagerar mig till 110% För mig är alla kunder viktiga.

Gunn Högberg

Fastighetsmäklare

Om Johan Ljungberg

Fastighetsmäklare sedan 2003 med ursprung som snickare. Uppvuxen i Bromölla så kan jag våra gator. Efter att ha mäklat i Helsingborg och Höganäs har jag flyttat hem till Bromölla. Väl förtrogen med både människorna och orten tycker jag det är riktigt roligt att få vara hemma igen. Som fastighetsmäklare har jag ett inspirerande och utmanande yrke. Att få möta människor i alla tänkbara livssituationer, just då det är dags för en av de största förändringarna i vardagen - bostadsbytet, är något jag ser fram emot varje dag. Med en erfarenhet som snickare i grunden och med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har jag genom Fastighetsbyrån den verktygslåda som behövs för att göra ditt bostadsbyte till en riktigt bra affär. Så vare sig det gäller att köpa eller sälja, tveka inte att ta kontakt med mig för ett förutsättningslöst möte.

Johan Ljungberg

Fastighetsmäklare

Om Lars Wäreby

Våra närområden

Se fler områden