Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Söderköping

Fastighetsbyrån Söderköping

Varmt välkomna till Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande mäklarkedja. Fastighetsbyrån har varit verksamma i Söderköping sedan 1960-talet. Vi är idag en stor och pålitlig aktör med ett starkt varumärke och väl-
rekommenderat namn.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av personer med högt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar målinriktat för att nå bästa tänkbara resultat.

Kontorets placering alldeles intill Hagatorget ger oss bästa butiksläge och mycket bra exponeringsmöjligheter mitt i Söderköping. Vår strävan är att vara det naturliga alternativet när du behöver hjälp att sälja eller köpa din bostad.

Vilken fas du än befinner dig i - tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Söderköping

Om Daniel Johansson

Daniel var första franchisetagare på Norrköping, Söderköping och Finspångs kommuner och tillträdde i början på 2005. Han brinner verkligen för sitt yrke och som en av två delägare arbetar Daniel hårt med att utveckla kontoren med kundens bästa för ögonen. Försäljning med hög kvalitet ligger honom mycket varmt om hjärtat. Affärsmässighet, trygghet och engagemang är ledord som Daniel inte kan få nog av.

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johan Lenngren

Som fastighetsmäklare och försäljningscoach på kontoret brinner Johan för hela förmedlingsprocessen. Hans goda renommé i Norrköping kommer utav hans helhjärtade engagemang och hängivenhet för yrket. Född och uppvuxen i Norrköping och med över 10 år i branschen bidrar till att Johan kan staden utan och innan. Hans goda lokalkännedom kommer väl till pass i hans strävan att hjälpa sina kunder att hitta sitt nya boende.

Johan Lenngren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Marie Nikander

Marie är en hårt driven slitvarg med hög arbetsmoral och stor tillgänglighet för sina kunder. Här är mäklaryrket en livsstil och finns alltid med i vardagen. Ett ständigt leende och ett lugn i kundens livs största affär gör att Marie är omtyckt och väl rekommenderad. Att ha mäklat i både Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik sedan 2010 med såväl villor, skärgårdsfastigheter, gårdar, hyreshus, lägenheter och villor har gett stor kompetens, ett brett kontaktnät och hög lokalkännedom.

Marie Nikander

Fastighetsmäklare

Om Petra Lindblom

Fastighetsmäklarbranschen innebär en ständig kontakt med många människor vilket jag uppskattar mycket. En fördel är också att jag har så varierade arbetsuppgifter så den ena dagen är ej den andra lik. Jag började arbeta på Fastighetsbyrån våren 1990. Innan dess så började min yrkeskarriär på Statens Invandrarverk, som assistent på tillståndsbyrån. Efter ett par år så ville jag helt byta bransch och då blev det Fastighetsbyrån och jag stortrivs fortfarande. På min fritid umgås jag med familj och vänner. Har tre underbara och väldigt sportaktiva döttrar så det är inte många lugna stunder, basket, fotboll samt dans.

Petra Lindblom

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden