Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Skutskär

Fastighetsbyrån Skutskär

Där Dalälven möter havet ligger Skutskär. Här finns de kilometerlånga stränderna Rullsand och Brämmen där man gärna tar en långpromenad eller ett bad varma sommardagar.
Skutskär-bornas eget lilla smultronställe Kläckgrund återfinns precis vid Dalälvens mynning. Fastighetsbyrån kontor i Skutskär omfattar även Långsand, som främst varit ett fritidshusområde men där folk i allt större utsträckning börjat bosätta sig permanent med havet som granne. Älvkarleby tillhör också kontorets ansvarsområde och här är laxfisket fantastiskt och strövområdena vid Fallen underbara. I samtliga delar finns det ett rikt natur- och friluftsliv med havet som sätter en stor prägel på områdenas karaktärer. Kontoret omfattar områdena bland annat Skutskär, Älvkarleby Långsand och Gårdskär. Den stora fördelen med att vara mäklare i mindre områden som de här är det stora men nära kontaktnätet som utvecklas genom åren. Här finns en stor lokalkännedom och erfarenhet samlad bland mäklarna som gör att du kan lita på att det blir en trygg och säker bostadsaffär med bästa möjliga utfall.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skutskär

Om Annika Eriksson

Annika Eriksson har arbetat som mäklare i norra Uppland sedan 1995 och sedan drygt tio år tillbaka är hon franchisetagare i Tierp och Älvkarleby kommun. Hon strävar alltid efter att kunderna ska känna sig trygga och nöjda vid en försäljning eller ett köp av en bostad. Annika har ett brinnande intresse för både affärer och bostäder vilket hon tror är nyckeln till framgång. Att hon dessutom är född, uppväxt och har levt hela sitt vuxna liv här gör att hon vet allt som är värt att veta om Tierp och områdena häromkring. Något av det mest utvecklande med arbetet är alla möten med människor och deras livshistorier som hon får ta del av.

Annika Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Nathalie Olsson

Nathalie Olsson arbetar i både Tierps och Älvkarleby kommun. Hon är uppvuxen i Söderfors, har under en period bott i Älvkarleby och bor nu i Tierp. Tack vare det har hon bra koll på hela sitt område. Hon är alltid engagerad i det hon gör och lägger mycket tid på arbetet. Det är viktigt för Nathalie att både köpare och säljare ska känns sig nöjda genom hela processen. Att jobba som fastighetsmäklare är ett socialt och aktivt arbete och det passar henne perfekt! Att hon dessutom är mycket ansvarsfull och pedagogisk uppskattas av hennes kunder.

Nathalie Olsson

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Sofia Edberg

Sofia Edberg utbildade sig till mäklare på Högskolan i Gävle 2001 och har sedan dess arbetat som mäklare. 2006 landade hon med både familj och arbete i Älvkarleby kommun. Det var närheten till Dalälven och den vackra naturen omkring som lockade och det är också där hon tillbringar mycket av sin fritid. Hon har sedan barnsben tillbringat alla sina somrar här i kommunen, i familjens sommarstuga. Sofia vill ge bästa möjliga service till sina kunder och en viktig del är även att de ska känna sig fullständigt trygga. Ingen av dem ska behöva tveka att höra av sig om de har frågor eller funderingar.

Sofia Edberg

Fastighetsmäklare

Om Frida Eriksson

Frida Eriksson

Mäklarpraktikant

Om Gustav Norlin

Gustav Norlin

Mäklarpraktikant

Om Karin Sedvall

Våra närområden

Se fler områden