Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Skurup

Fastighetsbyrån Skurup

Natursköna Skurups kommun sträcker sig från Romeleåsens sluttningar i norr till kusten med långa sandstränder i söder. Ett boende här innebär närheten till naturen, havet och det sköna livet på landet, men också närheten till storstadens puls och utbud genom goda kommunikationer.
Kort sagt – här får man det bästa av två världar!

Vi på Fastighetsbyrån har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Skurups kommun och erbjuder alltid en trygg och professionell mäklartjänst av hög kvalitet. Tillsammans arbetar vi för att du som kund ska känna dig väl omhändertagen och trygg genom hela din bostadsaffär.

Varmt välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Skurup! 

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skurup

Om Sara Gustavsson

Jag stormtrivs verkligen med mitt arbete som fastighetsmäklare! Ingen dag är den andra lik. Jag ger Er som kunder mitt personliga engagemang, min kunskap och absoluta service för att hjälpa Er till Er bästa fastighetsaffär!

Sara Gustavsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jan Nilsson

Efter många år i bankvärlden tog jag 1991 steget över till att bli fastighetsmäklare. År 1992 startade vi vårt mäklarkontor i Sjöbo och ingår sedan 2005 i Fastighetsbyrån - en del av Swedbank. Sjöbokontoret har vi i mars 2011 överlåtit till vår kollega på Fastighetsbyrån i Ystad, Emil Malmer varför jag i framgent kommer att arbeta med uppdrag i Veberöd och Skurup. År 2006 övertog vi Fastighetsbyrån i Skurup och år 2008 öppnade vi vårt kontor i Veberöd på Dalbyvägen och i Skurup finner Ni oss mitt i centrum på Torget 1. Välkomna!

Jan Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Mattias Gustavsson

Jag började på Fastighetsbyrån 2006. Tidigare arbetade jag som programchef på en radiostation, men efter 20 år inom radio känns det otroligt spännande att få ta med sig erfarenheten in i fastighetsmäklarbranschen.

Mattias Gustavsson

Fastighetsmäklare

Om Sofie Stenervik

Jag arbetar som marknadskoordinator och mäklarassistent på Skurupskontoret sedan början av 2013. Det är mig du som kund oftast möter på kontoret. Här arbetar jag för att hålla en hög kvalitet på kommunikation och presentation av våra försäljningar och för att ge dig som kund bästa service – det är både viktigt och roligt tycker jag! Jag har tidigare arbetat med marknadsföring och administration och som mäklarassistent på Fastighetsbyrån i Sjöbo.

Sofie Stenervik

Marknadskoordinator / Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden