Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Skurup

Fastighetsbyrån Skurup

Natursköna Skurups kommun sträcker sig från Romeleåsens sluttningar i norr till kusten med långa sandstränder i söder. Ett boende här innebär närheten till naturen, havet och det sköna livet på landet, men också närheten till storstadens puls och utbud genom goda kommunikationer.
Kort sagt – här får man det bästa av två världar!

Vi på Fastighetsbyrån har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Skurups kommun och erbjuder alltid en trygg och professionell mäklartjänst av hög kvalitet. Tillsammans arbetar vi för att du som kund ska känna dig väl omhändertagen och trygg genom hela din bostadsaffär.

Varmt välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Skurup! 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skurup

Om Emil Malmer

Emil brinner för att både han och teamet skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tycker det roligaste med arbetet är skillnaden han kan göra för att kunna skapa ett framgångsrikt och glatt mäklarteam. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom och Fastighetsbyrån till sina vänner och bekanta!

Emil Malmer

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexandra Nilsson

Alexandra har omsorgsfullt förmedlat bostäder i Ystad sedan 2006 och kan sin stad väl. Att möta människor i olika livssituationer och få förtroendet att hjälpa dem med sina bostadsaffärer tycker hon är ett privilegium. Alexandra är en driven, lösningsorienterad och affärsmässig mäklare som i alla lägen strävar efter högsta kundnöjdhet. Gott renommé och rekommendationer är bästa betyget! Hon valde att arbeta för Fastighetsbyrån för att kunna erbjuda sina kunder den absolut bästa mäklartjänsten och därigenom leverera det absolut bästa resultatet. Fritiden spenderar hon allra helst med sin familj och för att hålla energinivån på topp så löptränar hon regelbundet, favoritrundan är milen i Sandskogens motionsspår.

Alexandra Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Cornelia Lembke

Cornelia är blivande fastighetsmäklare och tar snart sin examen från Malmö Högskola. Att få lärdom från erfarna mäklare på Fastighetsbyråns kontor i hennes hemstad Ystad, ser hon som en spännande och utmanande tid. I framtiden ser hon fram emot mötet med nya människor och hon vill på bästa sätt vara en hjälpande hand till lyckade bostadsaffärer.

Cornelia Lembke

Mäklarassistent

Om Jenny Thulander

Jenny är en person som trivs som "spindeln i nätet" och just därför passar hon bra i assistentrollen. Hon har arbetat som mäklare i 6 år och har nu valt att arbeta som assistent. Jenny vill alltid göra sitt bästa och älskar att få hjälpa både kunder och sina kollegor, genom att arbeta på Fastighetsbyrån får hon alla de verktyg som krävs för att göra en lyckad bostadsförsäljning. Jenny bor i Ystad och har en bra kännedom om sin stad. Jenny har seglat hela sitt liv och ni träffar henne säkert nere i Ystads småbåtshamn under sommaren.

Jenny Thulander

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Jessica Österberg

Jessica har ett varierat arbetsregister i bakgrunden. Hon har skaffat sig stor erfarenhet från olika branscher som alla har en sak gemensamt, kundbemötande. – Det är de dynamiska mötena med människan som jag älskar och som ständigt utvecklar mig, säger Jessica. Hon landade för ett tag sedan som mäklarassistent på Fastighetsbyrån i Ystad och Sjöbo och hon säger sig ha en pågående kärleksrelation till sin hemstad Ystad och agerar gärna god ambassadör för de skånska småorterna.

Om Sara Gustavsson

Jag stormtrivs verkligen med mitt arbete som fastighetsmäklare! Ingen dag är den andra lik. Jag ger Er som kunder mitt personliga engagemang, min kunskap och absoluta service för att hjälpa Er till Er bästa fastighetsaffär!

Sara Gustavsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden