Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Skellefteå

Fastighetsbyrån Skellefteå

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja, med över 300 genomförda affärer här i Skellefteå under 2015. Vårt kontor är beläget i centrum, vilket innebär goda skyltmöjligheter och lättillgänglighet. Vår lokala förankring, lokalkännedom och breda kontaktnät ger dig utmärkta förutsättningar för en trygg och lyckad bostadsaffär.

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på kvalitet i alla leden – ett garanterat framgångskoncept! På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten med specialiserade bostadsrätt- respektive villamäklare. Vi brinner för att ni ska bli nöjda i er bostadsaffär.

För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad tack vare vårt stora kontaktnät. Vi hoppas därför att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor kring ditt boende och ditt livs kanske största och viktigaste affär. Vi är redo att hjälpa dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skellefteå

Om Jan-Erik Lööf

Jan-Erik har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år och varit kontorschef de senaste 10 åren. Han brinner för sitt jobb och lämnar inget åt slumpen. Oavsett du är säljare eller köpare kan du förvänta dig en kunnig och engagerad mäklare som alltid vill göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd! Jan-Erik är uppvuxen i Skellefteå och bor med familj på Morön. Han har studerat och arbetat på en rad platser i vårt avlånga land, men återvänt till sin hemstad för ca 10 år sedan. Borta bra men hemma alltid bäst!

Jan-Erik Lööf

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Andersson

Professionell, engagerad och ett varmt bemötande är ledord när kunder beskriver Anna. Hon är en affärsmässig mäklare som är mån om sina kunder. Att få hjälpa dem i deras största affärer i livet är lika utmanande som roligt och gör att hon ser fram emot varje dag på jobbet. Hon tycker det är en ära att få jobba i ett så framgångsriks företag med så mycket hjärta. Du kan med gott förtroende anlita henne när du ska sälja din villa eller ditt fritidshus. Eftersom alla kunder är unika så ska även din bostadsaffär vara det, hos Anna på Fastighetsbyrån individanpassas affären just efter dina önskemål.

Anna Andersson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Elisabet Lidström

Elisabet är en av Skellefteås mest rutinerade fastighetsmäklare med lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Erfarenheten är gedigen som administratör, mäklarassistent, sedan examen och fastighetsmäklare, totalt över 30 år i branschen. Lokalkännedomen över kommunen och kommundelarna är välgrundad med ett stort antal fastighetsaffärer genomförda. Elisabet har varit branschen trogen i många år och anledningen är främst den uppskattning som är belöningen av nöjda kunder och goda affärer. En bra fastighetsaffär bygger på erfarenhet och förtroende, en utmaning som passar Elisabet!

Om Linda Olsson

Linda Olsson

Fastighetsmäklare

Om Matilda Ederlöf

Matilda brinner för att med trygghet och förtroende guida dig genom en av livets största affärer. Varje person är unik och så ska även varje uppdrag vara. Matilda började sin karriär som Mäklare 2009, hon stormtrivs med sitt jobb och ser ljust på framtiden tillsammans med kollegor och kunder. Hon beskrivs ofta som professionell, ödmjuk, glad, hjälpsam och lugn.

Matilda Ederlöf

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Sofie Jonasson

Sofie Jonasson

Fastighetsmäklare

Om Sofie Lundberg

Sofie har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2011, hon älskar sitt jobb och ser varje dag som en utmaning. Då det är stora affärer det handlar om, vill hon överträffa kundens förväntningar, och ger alltid 110%, därav är driv och engagemang hennes nyckelord. Sofie är född och uppvuxen i Skellefteå, och har därigenom en god lokalkännedom. Hon stortrivs i ”staan” och hjälper med hela hjärtat sina kunder att hitta rätt bostad. Sofie är utbildad fastighetsmäklare, samt Säljtränare.

Sofie Lundberg

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Sofie Strandberg

Sofie har jobbat som kundkoordinator på Fastighetsbyrån i Skellefteå sedan hösten 2013. Hon är ny i mäklarbranschen, men det är ett yrke hon har kommit att finna mycket utmanande och stimulerande.Sofie är den som ser till så att allt fungerar på kontoret, hjälper mäklarna så att dem på bästa sätt kan hjälpa kunden i deras livs största affär. Sofie har bott i Skellefteå hela sitt liv så hon har stor lokalkänndom och kan på ett snabbt sätt hjälpa kunden att få hjälp med vad den önskar av kontorets kunniga och erfarna mäklare.

Sofie Strandberg

Kundkoordinator/ Mäklarassistent

Om Tina Edler

Bostadsrättsspecialist på Fastighetsbyrån - I två år har Tina fått toppbetyg i kundnöjdhet, Detta betyg visar att hennes passion och engagemang för yrket uppskattas högt. Söker du en driven, lyhörd och målinriktad mäklare som brinner för att göra det lilla extra? Då är Tina rätt mäklare för dig. Med fokus på kundrelationen ser Tina, avsett om du är spekulant, köpare eller säljare, att du är mer än nöjd med hennes arbete. Karriären inom mäklarbranschen började i Stockholm, fortsatte i Umeå och idag arbetar Tina på en av ortens ledande mäklarbyråer, verksam som bostadsrättsspecialist.

Tina Edler

Fastighetsmäklare

Om Emil Stenlund

Våra närområden

Se fler områden