Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Skellefteå

Fastighetsbyrån Skellefteå

Varmt välkommen till ett Skellefteå som erbjuder en makalös närhet till natur och nästan allt du kan tänka dig året runt.

Under de åtta säsongerna lever stad som land upp med sina många besöksmål och upplevelser.

På sommaren är det så grönt att man knappt ser husen på andra sidan gatan. Glassarna är så stora att man knappt orkar hela. Bländvita vintrar och magiska höstar ger ett helt sagolikt utomhusliv. Mängder av fritidsaktiviteter och korta avstånd gör det enkelt att forma din dag och hinna mer.
Här finns 50 områden i olika kontraster; naturnära, lantliga, vid havet, aktiva, mysiga och unika. Via E4, Skelleftehamnsleden och Burträskvägen har du snabba förbindelser. Gång- och cykelvägar går från flera platser till centrum. Skellefteå ger verkligen utrymme för idéer och ett härligt liv!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Och ingen säljer mer än vi. Kontakta oss så får du veta mer.

Den som säljer mest kan mest. Och ingen säljer mer än vi. Kontakta oss så får du veta mer.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skellefteå

Om Jan-Erik Lööf

Jan-Erik har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år och varit kontorschef de senaste 10 åren. Han brinner för sitt jobb och lämnar inget åt slumpen. Oavsett du är säljare eller köpare kan du förvänta dig en kunnig och engagerad mäklare som alltid vill göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd! Jan-Erik är uppvuxen i Skellefteå och bor med familj på Morön. Han har studerat och arbetat på en rad platser i vårt avlånga land, men återvänt till sin hemstad för ca 10 år sedan. Borta bra men hemma alltid bäst!

Jan-Erik Lööf

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Andersson

Professionell, engagerad och ett varmt bemötande är ledord när kunder beskriver Anna. Hon är en affärsmässig mäklare som är mån om sina kunder. Att få hjälpa dem i deras största affärer i livet är lika utmanande som roligt och gör att hon ser fram emot varje dag på jobbet. Hon tycker det är en ära att få jobba i ett så framgångsriks företag med så mycket hjärta. Du kan med gott förtroende anlita henne när du ska sälja din villa eller ditt fritidshus. Eftersom alla kunder är unika så ska även din bostadsaffär vara det, hos Anna på Fastighetsbyrån individanpassas affären just efter dina önskemål.

Anna Andersson

Fastighetsmäklare

Om Elisabet Lidström

Elisabet är en av Skellefteås mest rutinerade fastighetsmäklare med lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Erfarenheten är gedigen som administratör, mäklarassistent, sedan examen och fastighetsmäklare, totalt över 30 år i branschen. Lokalkännedomen över kommunen och kommundelarna är välgrundad med ett stort antal fastighetsaffärer genomförda. Elisabet har varit branschen trogen i många år och anledningen är främst den uppskattning som är belöningen av nöjda kunder och goda affärer. En bra fastighetsaffär bygger på erfarenhet och förtroende, en utmaning som passar Elisabet!

Elisabet Lidström

Fastighetsmäklare

Om Linda Olsson

Linda Olsson

Fastighetsmäklare

Om Sofie Lundberg

Sofie har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2011, hon älskar sitt jobb och ser varje dag som en utmaning. Då det är stora affärer det handlar om, vill hon överträffa kundens förväntningar, och ger alltid 110%, därav är driv och engagemang hennes nyckelord. Sofie är född och uppvuxen i Skellefteå, och har därigenom en god lokalkännedom. Hon stortrivs i ”staan” och hjälper med hela hjärtat sina kunder att hitta rätt bostad. Sofie är utbildad fastighetsmäklare, samt Säljtränare.

Sofie Lundberg

Fastighetsmäklare

Om Tina Edler

Under 2013 fick Tina toppbetyg i kundnöjdhet, Detta betyg visar att hennes passion och engagemang för yrket uppskattas högt bland hennes kunder. Det där lilla extra som gör skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär är kraft och energi. Alla parter har förväntningar och Tinas ambition är att bemöta dessa, ge råd och skapa trygghet för att samtidigt möjliggöra en affär värd att minnas. Karriären som fastighetsmäklare började i Stockholm och fortsatte sedan i Umeå vilket har gett henne mycket god erfarenhet och kunskap om bostadsaffärer runt om i Sverige. Född och uppvuxen i Skellefteå flyttade Tina hem igen och på Fastighetsbyrån är hon specialiserad på bostadsrätter. Med entusiasm och professionalism hjälper hon dig med ditt livs största affär.

Tina Edler

Fastighetsmäklare

Om Sofie Strandberg

Sofie har jobbat som kundkoordinator på Fastighetsbyrån i Skellefteå sedan hösten 2013. Hon är ny i mäklarbranschen, men det är ett yrke hon har kommit att finna mycket utmanande och stimulerande.Sofie är den som ser till så att allt fungerar på kontoret, hjälper mäklarna så att dem på bästa sätt kan hjälpa kunden i deras livs största affär. Sofie har bott i Skellefteå hela sitt liv så hon har stor lokalkänndom och kan på ett snabbt sätt hjälpa kunden att få hjälp med vad den önskar av kontorets kunniga och erfarna mäklare.

Sofie Strandberg

Kundkoordinator

Våra närområden

Se fler områden