Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Simrishamn

Fastighetsbyrån Simrishamn

Österlen är den vackraste platsen på jorden! Hav, natur och sagolik mat som förstås är närodlad. Allt inom avstånd som gör det möjligt! 1,5 timme och Ni är i Europastaden Köpenhamn och lika snabbt tillbaka till stillheten.

På vårt kontor i Simrishamn är vi ett dynamiskt team som arbetar nära varandra vilket ger Dig som kund den allra bästa service. I Tomelilla har vi förmånen att jobba från bankens kontor.

Vårt härliga kontor ligger precis vid havet med allt småstadsliv in på knuten. Gågatan utanför med alla mysiga krogar och fina butiker.

På Österlen finns många vackra småbyar och Tomelilla som är en lite större ort. Småskaligheten gör allt enkelt och möjligt. Alla är vänliga, tillmötesgående och trevliga!

Vi har ett underbart klimat där solen och havet dominerar.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Simrishamn

Om Jaennine Olesen

Jaennine har lyckats påverka bostadsbytet på Österlen under många år. Fortfarande finns det samma glöd i blicken och samma driv i mötet med kunderna som då! Att bo i det området som skall säljas in är en bonus, enklare och naturligare!

Jaennine Olesen

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Annika Månsson

Annika har under lång tid förmedlat bostäder på Österlen. Hon tror själv att en del av hennes styrka är den stora lokalkännedom som hon besitter, alltid finns något att dela med sig utav till kunderna. Att bo och verka på ett så vackert arbetsfält som Österlen tycker Annika ger inspiration och glädje i vardagen.

Annika Månsson

Fastighetsmäklare

Om Eljena Knutsson

Eljena Knutsson

Fastighetsmäklare

Om Emily Hagstedt

Emily är ny frisk fläkt på Fastighetsbyrån Österlen. Tomelilla är platsen för Emily och det är här hon är uppväxt. En av Emilys styrkor är att hon har god lokalkännedom eftersom hon bor och verkar i samma område. Emily anser att yrket som mäklare ständigt är förnyande och en evigt pågående resa med en mängd trevliga och utmanande stopp på vägen.

Emily Hagstedt

Fastighetsmäklare

Om Lovisa Björnberg

Lovisa Björnberg

Mäklarassistent

Om Oscar Sandberg

Oscar Sandberg

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden