Sök bostad eller innehåll

Sala

Fastighetsbyrån Sala

Välkommen till silverstaden Sala och oss på Fastighetsbyrån. Vårt kontor hittar du på Fredsgatan 22 i Sala centrum. Fastighetsbyrån har sedan sin etablering för cirka 40 år sedan haft en stark position och ett välrekommenderat namn.

Vår lokala förankring, kunskap och banknära samarbete ger dig som kund goda förutsättningar att genomföra både en trygg och lyckad bostadsaffär. Vi förmedlar alla typer av fastigheter samt bostadsrätter. Nicke Holmgren och Staffan Karlsson är dessutom mycket kunniga på jordbruksfastigheter.

På kontoret arbetar alla aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi är engagerade mäklare som skräddarsyr och anpassar våra tjänster efter just dina behov. Vi är ett rikstäckande företag med stort kontaktnät i storstadsområden som Stockholm och Uppsala men även i utlandet. Söker du bostad i området har du alla chanser att finna det du söker i vårt stora utbud.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sala

Om Nicke Holmgren

Det roligaste med yrket är det förtroende jag får att förmedla en familjs bostad, och att träffa människor inför en av deras viktigaste och största affärer i livet. I slutändan ska både säljare OCH köpare känna sig nöjd och trygg.

Nicke Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emelie Videll

Emelie Videll

Fastighetsmäklare

Om Emma Johansson Florsjö

Emma Johansson Florsjö

Mäklarassistent / Visningsvärd

Om Helena Wallin

Helena Wallin

Mäklarassistent

Om Ingela Nordgren

Ingela har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 och tycker att det bästa med yrket är att möta och skapa relationer med människor som befinner sig i olika skeden av livet. Stort engagemang, bra kommunikation och lyhördhet för köpare och säljare anser Ingela vara a och o för en lyckad affär där både köpare och säljare är nöjda.

Ingela Nordgren

Fastighetsmäklare

Om Staffan Karlsson

Det roliga med mitt arbete är kontakten med människor i en viktig period då man som säljare och köpare står inför mycket stora förändringar i sitt liv. Är född bondson och har en grundutbilning inom lantbruk, så förmedling av jordbruk och skogsfastigheter är extra stimulerande.Min fritid ägnar jag åt en del primitivt jordbruk. Stor tomt och när tiden tillåter blir det också en del primitivt jordbruk på Fallets Golfbana.1986 började jag på företaget som fastighetsmäklare. Innan dess arbetade jag med nyproduktion av bostäder i 9 år som säljare och med upphandling av entreprenader.

Staffan Karlsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.